Tussen haar billen 2 lullen in een kut

tussen haar billen 2 lullen in een kut

...

Geile clitoris natte preuten

Veronica Venoza hard geneukt in de badkuip. Jonge blondine redt zich uit benarde situatie. Dubbele penetratie voor Simony Diamond. Bruut Anaal Met 2 Grote Lullen. Juliette in haar sas met twee potente pikken.

Kleurrijke dubbele penetratie voor blond hoertje. Danielle voor het eerst in de sandwich. Fly girls Deel 6. Raggende mannen trekken een huisvrouw uit elkaar. Losgeslagen Linda laat ieder gaatje vullen. Dubbele penetratie voor oma met harig kutje. Blonde milf gaat voor een grote beurt. Grote memmen en een harig grotje.

Twee belhamels kwakken een kontje onder. Twee biseksuele meisjes vormen trio met Alex. Gezamenlijk bezorgen zij dit blondje een creampie. En zo lag ik nu te wachten totdat ze naast me wakker zou worden en mij alles zou gaan vertellen over wat ze meegemaakt had. Door hoe ik haar had aangetroffen die avond in ons bed met haar druipende kut en aars en door het aantal mannen wat ze genoemd had probeerde ik me er een voorstelling te maken.

Het lukte me niet echt en dat hoefde ook niet want nadat ik op mijn zij was gaan liggen en haar naakte warme lichaam begon te strelen werd ze wakker en brandde meteen los. Ze was aan de bar gaan zitten, had een wijntje te drinken genomen en raakte al snel in gesprek met haar buurman, een leuke jongen van 22 jaar die luisterde naar de naam Frank.

Er leek al snel een klik tussen hen te zijn ondanks het leeftijdsverschil en ze kletste dan ook al snel een uurtje vol.

Frank had haar verteld dat hij in het café was voor een vrijgezellenfeestje met een paar jongens. Hij was alleen wat vroeg en daardoor nog alleen. Marleen had hem al snel eerlijk verteld van de afspraak die ze met mij gemaakt had en waar ze dus voor in het café was. Hij was verbaasd geweest over haar openhartige bekentenis maar liet ook wel merken dat hij geïnteresseerd was voor wat Marleen wilde.

Zij had zeker ook interesse in hem gehad want hij zag er erg goed uit en dat zou naakt ook vast zo zijn vermoedde ze. Ze ging er voor en begon een beetje aan hem te zitten.

Ze liet eens een hand over zijn arm gaan, over zijn bovenbeen. Hij vond het allemaal prima en op het moment dat ze in zijn broek een duidelijk afgetekende harde pik zag was het moment daar, “Ga je met me mee naar mijn huis?

Hoe kon ze zo geworden zijn dat ze aan een wildvreemde vroeg om mee naar huis te gaan om zich te laten neuken. Ze hoefde het maar een keer te vragen aan Frank natuurlijk. Meteen stond hij op, betaalde de rekening en ging samen met Marleen op weg naar ons huis. Nog niet eens in de huiskamer waren ze al begonnen met tongen. Dat hun handen daarbij elkaars lichamen verkenden sprak voor zich.

Al snel werden er kledingstukken los gemaakt en uit gedaan. Ze was niet te houden geweest en nadat ze de flinke stijve lul van Frank had bevrijd uit zijn strakke boxer zakte ze meteen door haar knieën om die op te zuigen. Met haar blouse half uit, haar rok op de vloer en string halverwege haar dijen slurpte ze de hele lengte haar mond in.

Hij was wat groter dan die van mij maar vooral ook veel dikker dan mijn lul merkte ze fijntjes op tegen me. Frank had zijn handen op haar achterhoofd gelegd en stuurde met zachte drang haar hoofd steeds weer over de hele lengte van de lul. Marleen was gek op pijpen en dan ook nog eens heel diep, dus Frank kon zijn geluk niet op natuurlijk. Toen ze voor even genoeg had gehad in haar mond kwam ze overeind, deed wat ze nog aan kleding aan had ook uit en nam hem mee naar onze slaapkamer.

Ze had hem meteen het bed op getrokken, ging boven op hem liggen en wreef haar onderlichaam geil over dat van hem. Zijn harde lul drukte ze daarbij hard op haar venusheuvel waardoor ze zijn ballen over haar kutlippen voelde glijden. Ze was weer begonnen met hem te tongen en te strelen. Ze gaf me eerlijk toe dat ze het geweldig had gevonden om eindelijk eens met een andere man te spelen.

Het maakte haar zo geil zoals ze nog nooit geweest was. Na van hem af gerold te zijn was ze op haar rug gaan liggen en had ze haar benen wijd gespreid om hem alle ruimte bij haar doorweekte kut te geven. Hij verplaatste dan ook al snel zijn mond op haar kut om die te gaan likken en zuigen. Op het moment dat Frank met zijn handen haar borsten en tepels begon te strelen en kneden drukte Marleen gelijktijdig haar onderlichaam tegen zijn zuigende mond en likkende tong aan.

Maak me klaar maar alsjeblieft, neuk me ook. Hij voelt hoe hij haar klitje likt en zuigt met twee vingers die in en uit haar kut glijden. Ze dirigeert haar hand er heen en stuurt een vinger van Frank naar haar kontgaatje. Precies op het moment dat hij een nat gemaakte vinger haar anus in wilde laten glijden ging zijn mobiel dat er een berichtje was.

Daardoor dacht hij ineens weer aan de afspraak die hij had gemaakt over het vrijgezellenfeest. Het zou vast zijn vriend Martin zijn die zou gaan vragen waar hij was. Door Marleen was hij dat helemaal vergeten. Hij zei haar dat hij waarschijnlijk wel wist wie er belde en dat hij het feestje vergeten was. Ze had hem gezegd dat hij dan juist even moest antwoorden en hij de vrijgezel best uit mocht nodigen. Het was inderdaad wie hij al verwacht had, Martin.

Wat hij voor een bericht terug had gestuurd wist ze niet maar hij was al snel weer terug en ging direct verder met waar hij gebleven was. Hierop ging hij boven op haar liggen. Marleen had zijn dikke lul vast gepakt en tegen de opening van kut gehouden.

Het enige wat Frank hoefde te doen was zijn onderlichaam wat naar voren te bewegen waardoor zijn enorme eikel haar smachtende kut in gleed. Ze nam zijn dikke lul heel gemakkelijk in zich, schijnbaar zonder enige inspanning gleed die, tot aan zijn ballen haar kut in.

Ze vertelde dat zijn bijna onwerkelijk geproportioneerd lengte en omtrek haar totaal had gevuld. Ze had hem gevraagd om, met de paal in haar even te stoppen. Ze lag er, met haar ogen gesloten, glimlachend en op haar onderlip bijtend van te genieten. Hij begon haar te neuken, als een dolle stier dier. Hard had hij zijn lul in en uit haar gepompt en ze wist dat het niet lang zou gaan duren voordat hij zou gaan klaarkomen in haar.

Ze wilde zelf, met die lekkere en vooral vreemde lul in haar ook wel komen en daarom perste ze haar rechterhandje tussen hun lichamen door naar haar klit en begon die te strelen. Met twee glad van haar eigen geil zijnde vingers streelde ze zichzelf naar een orgasme. Ze had aan de dikke eikel gevoeld dat Frank ook begon te komen. Hij leek nog dikker te worden en rekte haar kut nog meer op. Ze begon met haar onderlichaam steeds meer terug te stoten over zijn paal.

Haar sappen hadden gezorgd voor een perfecte smering van haar kut en de geweldige neukstaaf die maar in en uit haar bleef rammen en haar snel vol zou gaan spuiten. Ze had haar vuisten gebald op het moment dat ook hij begon te komen, zijn lul was zonder twijfel veel dieper in haar dan dat die van mij ooit was geweest in haar!

Ik weet niet of hij dat wel wil. Hij ging er echter mee door en spoot een lading van meerdere dagen diep in haar kut. Er leek geen einde te komen aan het spuiten en aan de orgasmes van beiden. Minuten lang hadden ze niets anders gedaan dan klaarkomen, kermen en zuchten. Precies op het moment dat Frank met veel kracht de laatste druppels uit zijn lul in haar kut had gespoten ging de bel.

Frank had dat waarschijnlijk al een beetje verwacht want meteen trok hij zijn lul uit Marleen en ging naakt naar de deur. Hij kwam terug met twee andere jongens bij hem die verlekkerd naar de naakte en wijdbeens liggende Marleen hadden gekeken.

Ik dacht dat je het best wel spannend zou vinden als we dat hier vieren. Dit zijn Martin en Theo. Martin is de gelukkige die morgen gaat trouwen. Doordat bij Marleen het zaad van Frank uit haar kut begon te lopen besefte ze pas goed dat ze naakt was en met haar benen wijd en uitnodigend haar druppende kut liet zien.

De jongens hadden alles al gezien natuurlijk en wisten door Martin die nog ook altijd naakt was en waarvan de lul maar niet slap wilde worden wat er gebeurt moest zijn. Marleen had zich, omdat het twee wel erg leuke jongens van ongeveer dezelfde leeftijd als Frank waren er maar bij neer gelegd en deed dan ook geen moeite om haar naaktheid te verbergen.

Het enige wat ze deed was haar benen sluiten, dat had waarschijnlijk nog te maken met haar preutse opvoeding. Ze had Frank horen zeggen tegen de jongens hoe hij Marleen had leren kennen en waarom ze hem uitgenodigd had om mee naar huis te gaan.

Hij was meteen op de rand van het bed gaan zitten en had zijn handen naar haar naakte borsten laten gaan om die te strelen en kneden en om met haar harde tepels te spelen. Marleen had, zo zei ze me, heel even gedacht dat de jongens Frank op kwamen halen maar al snel begreep ze dat hun bedoelingen anders waren. Dat gevoel werd nog verhevigd toen Martin zich ook begon uit te kleden.

Toen hij zijn onderbroek naar beneden had gedaan kwam er een echte stijve jongenspik tevoorschijn, lekker lang en dun met een voorhuid die de hele eikel bedekte en eindigde in een tuitje. Theo begreep dat hij weinig anders kon doen dan ook zijn kleren uit te trekken. Hij had de borsten van mijn vrouw even met rust gelaten en trok ook alles uit. Marleen vond het alle drie geweldige jongens om te zien en wist dat ze zich daar best mee zou willen laten gaan. Het zou heel stom zijn geweest van haar als ze er niet van zou gaan genieten.

De jongens dachten hetzelfde over Marleen, ze vonden haar blijkbaar ook heel lekker want Theo knielde meteen op het bed naast haar neer en hield zijn lul boven haar langzaam open gaande mond. Martin ging, na haar benen met zachte drang uit elkaar gedrukt te hebben met zijn stijve lul in zijn hand tussen haar benen zitten. Ze begreep wat er zou gaan gebeuren, ze zou er twee tegelijk te verwerken krijgen.

Frank stond, zijn lul weer op krachten makend naast het bed genietend te kijken van wat er ging gebeuren met Marleen. Toe ze me dat vertelde was ik wel een beetje jaloers op hem, ik had het zelf ook best willen zien maar wie weet kwam dat nog eens. Theo boog zijn stijve strak tegen zijn buik staande lul naar beneden naar haar mond. Zelf reikte ze naar de lul van Martin om die, terwijl hij over haar heen boog naar de ingang van haar open kut te brengen. Ze lag haar handen op de jonge billen van de jongen en trok ze naar zich toe.

Martin stootte met plezier zijn lul helemaal door de met het sperma van Frank gevulde kut. Theo had hetzelfde gedaan met haar gulzige mond. Voor het eerst had Marleen twee harde lullen tegelijk in haar lichaam die ritmisch in en uit haar gleden. Martin leek geen bezwaar te hebben tegen het al aanwezige zaad van Frank in haar want hij had er stevig op los geneukt.

Zonder stoppen had hij steeds weer de hele lengte tot aan haar baarmoedermond gepompt. Theo genoot gelijkertijd van de lippen en glibberende tong van Marleen over zijn lul en van het spelen met haar tieten. Ook die wist ze helemaal in haar op te nemen. Ze pijpt mij ook altijd diep maar volgens haar viel dat bij Theo niet mee omdat die zijn lul toch wel wat groter was dan die van mij.

Na ongeveer 10 minuten had ze de lul van Theo uit haar mond laten glijden en had ze de jongens gevraagd om even te wisselen. Nu ze er toch voor gegaan was wilde ze wel graag alle drie de lullen in haar kut gehad hebben. Ook Theo had totaal geen probleem met het neuken van een kut waar al een flinke lading sperma in aanwezig was, hij stootte hem er al net zo hard in dan zijn twee vrienden hadden gedaan. Ook hij vulde haar helemaal met zijn grote staaf en neukte ook zeker net zo lekker als de andere twee.

Martin had de plaats van Theo ingenomen en Marleen had zijn lul met net zoveel plezier op gehapt, pijpen krijgt ze nooit genoeg van en dat doet ze het liefst de hele dag. Het was haar opgevallen dat Frank maar wat bleef drentelen naast het bed. Hij was wat onrustig terwijl hij alles wat zijn twee vrienden deden met Marleen bekeek.

Alleen toen Theo liet weten klaar te gaan komen was hij even rustig gaan zitten naast hen op bed om het goed van dichtbij te kunnen bekijken. Theo stootte nog een paar keer met alle kracht die er in nog in zijn onderlichaam zat zo diep mogelijk in haar en begon zijn zaad te lozen op dezelfde plek waar Martin dat even eerder gedaan had.

De ene guts na de ander had ze tegen haar baarmoeder voelen schieten uit zijn pompende lul. De combinatie van het neuken door de twee jongens en het klaarkomen van Martin had Marleen ook weer zo ver gekregen dat ze weer begon te komen.

Met de lul van Theo diep in haar keel had ze met haar schokkende onderlichaam en samentrekkende kutspieren de laatste druppels uit de lul van Martin gemolken.

Gelijkertijd had ze haar klit weer opgewreven voor een nog intenser orgasme. Minutenlang was er voor haar niets anders geweest dan een heel langgerekt orgasme waarbij haar sappen zich mengde met nog meer mannen zaad.

Theo gaf haar na het orgasme geen kans om bij te komen, met zijn handen trok hij haar hoofd nog dichter naar zijn buik en hij neukte haar mond net zo lang door tot hij ook begon te spuiten.

Na twee ladingen in haar kut ging ze er ook nog een in haar mond krijgen wist ze. Hard had hij doorgestoten tot zijn spuitende eikel tot voorbij haar huig kwam. Ze hoefde bijna niet te slikken, het zaad verdween rechtstreeks tot in haar strottenhoofd.

Ze slikte mijn sperma nooit tot een paar maanden eerder. Nog maar kort dus was ze bij het pijpen van mij gaan slikken en dat kwam voor Theo nu goed uit. Ze was niet van plan om er een druppel van te verknoeien en zoals een man graag ziet slikte ze alles door. Ze had op dat moment het zaad van al drie mannen in haar gehad, ze kon zichzelf niet meer, hoe was ze zo geworden?

Op het moment dat Theo haar diep in haar keel spoot en ze zijn eikel en lul met haar tong schoonmaakte had ze gezien dat Frank de slaapkamer uitliep en hoorde ze dat de buitendeur geopend werd. Hij kwam terug met achter hem aan nog eens twee jongens, donkere jongens! Die keken hun ogen uit naar die naakte blanke vrouw met de drie net zo naakte jongens bij haar. Frank stelde ze voor als Leroy en Brian. Ze waren ook voor het vrijgezellenfeestje van Martin uitgenodigd geweest en na een berichtje via de mobiel nu ook bij mijn vrouw in de slaapkamer beland.

Het waren jongens die ongeveer net zo oud waren als de andere alleen waren deze een stuk donkerder. Ze kwamen van de Antillen en dat was ook wel te zien, het waren echt heel donkere jongens, tegen zwart aan. Als ze hadden gezegd dat ze uit Gambia kwamen had je het ook geloofd, zo donker waren ze.

Marleen vond ze beiden erg knap en vertrouwde me toe dat ze ook over zwarte mannen wel eens gefantaseerd had bij het vingeren, iets wat ze graag deed.

Volgens mij had iedere vrouw daar wel fantasieën over zonder het te vertellen. Frank vertelde ook aan hen hoe en waarom ze in de slaapkamer van Marleen en mij terecht waren gekomen en vroeg ze of ze mee wilde doen met het verwennen van mij. Daar hadden ze natuurlijk geen bezwaar tegen gehad en meteen begonnen ze zich uit te kleden. Ze had nog nooit een zwarte man naakt gezien en dus ook geen zwarte lul. Het had er niet om gelogen wat ze hadden aan pik, zag ze. Marleen had haar ogen uit gekeken naar die donkere lichamen en enorme zwarte lullen die bij iedere beweging wild heen en weer zwengelde.

Door het formaat en gewicht leken ze niet zo stijf te worden als die van de blanke jongens maar Marleen wist meteen dat ze er veel plezier van zou gaan hebben.

De jongens klommen aan weerskanten van haar op het bed, pakten beide een wit handje en brachten die naar hun zware en vooral donkere pik. Ik had dat best willen zien, die kleine witte vingertjes om de grote gitzwarte lullen maar wie weet kreeg ik die kans nog eens. Marleen had het geweldig gevonden en haar ogen gingen van de ene naar de andere paal met een verlekkerde blik.

Leroy nam het initiatief en ging op zijn rug naast Marleen liggen Al snel werd haar de bedoeling daarvan duidelijk. Hij pakte zijn lul met beide handen vast en vroeg Marleen om over hem heen te komen.

Met aan beide kanten van Leroy een been liet ze zich zakken tot haar open kut de zwarte eikel van hem raakte.tussen haar billen 2 lullen in een kut

...
Prive massage rotterdam gratis sex iphone


Het Thaise hoertje laat het allemaal toe twee lullen die De nymfomane laat zich door drie mannen neuken. Twee lullen neuken tegelijk haar kut. De mannen neuken de nymfomane tegelijk in haar drie gaten. Na de dubbel penetratie spuiten twee stijve lullen haar a Geile teefje laat zich dubbel dekken en super heet dubbel Twee lullen in haar mond en vervolgens een dubbel penetratie.

De nymfomane geniet er van in haar kut en anus geneukt te In deze trio sex geven twee grote lullen haar een dubbel Na de dubbel penetratie haar mond vol sperma. Na de dubbel penetratie pijpt ze de lullen tegelijk. De geile cheerleader krijgt twee ladingen sperma in haar Twee bisex nymfomane in een trio.

Twee stijve lullen geven haar anus een dubbel penetratie. In deze trio sex pijpt ze word haar mondkut en anus geneu In haar eerste trio sex krijgt het meisje een dubbel pene De lekkerste Groepsex sexfilms vind je hier! Ze keken me veschrikt aan en zeide bijde ook hoi. Ik liep naar ze toe en zei, geil he. Ze lachte beide en zei ja best wel. Ik stak mijn hand uit en zei hoi ik ben Henk. Hoi ik ben Kim en Stef. Ik keek naar Kim en zei, grote pikken he.

Ze lachte en zei ja best wel erg groot. Linda stond nu naast me en reikte die twee de hand en zei tegen Kim kan wel wat hulp gebruiken hoor. Kim keek haar vriend aan die lachte en zei , he ze vraagt het aan jouw. Kim lachte en zei dat durf ik niet hoor. Linda pakte haar hand en nam haar mee. Ze gingen op de grote deken zitten die er lag en ze streelde Kim haar kleine borsten. Ze duwde haar mond op die van Kim en ze begonnen te tongen.

Ik lietp met Stef dichterbij we zagen de naakte heren om de dames heen gingen staan. Ik keek naar stef en zei wat een geil gezicht. Stef lachte en zei echt wel mega geil gezicht. Waarom doe jij niet mee. Ik kijk graag zei ik tegen Stef. Hij lachte en zei ja dat begrijp ik als je dit ziet. Linda speelde met de mooi kleine borsten van dit geile jonge ding. Ze zoog aan dde tepels en Kim pakte nu twee lullen begon deze met haar jonge bekkie te pijpen.

Kim zat op haar knieen en pijpte die grote lullen en Linda trok haar broekje uit en streelde dit jonge kleine kutje. Ze duwde haar mond erop en dit was de eerste keer dat ik haar een kut zag likken. Kim keek hijgend naar Stef en zei, aaaaaaaahhhhhhhh dit is echt lekker. Moet je die lul eens zien. Dat was de lul van Clyde.

Stef lachte en zei lekker hoor en je word nog gelikt door een vrouw ook. Kim hijgde en zei ja best wel geil. De overige drie mannen speelde met het jonge lichaam van Kim. Haar borsten en billen.

Stef zat achter Linda en opende haar kut en zei, wauw geil kut met grote lippen en lekker nat. Linda draaide zich om en zei, komt door jouw meisjes lekkere kut. Stef begon haar kut te vingeren en likte haar kont.

Linda genot daarvan en bleef kim likken. Nu werd ze over genomen door tom en hij wreef zijn grote pik in de kleine kut van Kim. Linda was er onder gaan liggen en likte haar en zijn ballen.

Na een paar minuten wilde clude zijn grote lul wel eens in een jong ding schuiven. Kim hijgde stevig toen clyde zijn zwarte eikel in dit jonge spleet je schoof. Heel rustig duwde hij jem steeds iets dieper en dieper. Kim had moeite met pijpen en genot van die grote zwarte lul in haar kut.

Iedereen begon nu zijn lul om en om in dit jonge spleetje de duwen en naaide linda ook. Stef lag mijn vrouw ook te naaien en bleek een prima neuk partner te zijn. Kim lag nu linda te likken terwijl deaze op haar knieen zat en een dikke pik in haar kont liet glijden.

Ik was nu ook zo geil dat ik dit jonge vlees ook wel eens wilde voelen. Ik kroop tussen haar benen en begon dit geile jonge mega natte kale kutje te likken. Stef bleek Bi te zijn en voor dat ik het door had speelde hij met mijn lul en zei geile kut heb ze. Ik lachte en linda keek met grote ogen en zei, geil een man die ook van mannen houd.

Jerom en Alex waren al gekomen over Kim. Ik ging goed zitten en zei nou laat maar eens voelen hoe een man pijpt dan. Daar liet hij geen gras over groeien en hij pakte mijn lul en deed mijn natte eikel in zijn mond en begon me daaar heerlijk te pijpen. Shit dat ded hij echt goed. Kim en linda keken hiernaar en Clyde en Tom ook.

Jerom en Alex gingen weg en zwaaide nog. Clyde ligde Kim op haar rug en zei ik weet wat leuks. Hij dwude zijn grote pik weer in haarkrappe kutje en Kim had het zwaar met die grote neger lul in haar jonge spleet. Hij kon niet ver dat was ze niet gewend maar ver genoeg. Clyde liep naar Stef en zei, proef nu maar eens.

Stef likte die grote neger lul en zei mhmhmhmh lekker ik proef Kim. Ik kroop op Kim en stak mijn oude lul in haar heerlijk strakke spleet. Ik kroop helemaal over haar heen en tongde geil met haar en speelde met haar geile tepels. Linda was Stef gaan helpen en likte samen met hem die grote neger lul.

Tom bood zijn lul aan bij Kim en die pijpte hem. Hij lachte naar me en zei, zo twee oudjes die een jong ding pakken. Ik draaide van Kim af en ze kwam op me zitten met haar rug naar mijn gezicht.

Ze liet haar kontje nu zakken over mijn lul en keek Tom aan en zei, ik wil nu wel eens weten hoe het voelt als je er twee krijgt van plaats een dildo en een lul. Tom duwde rustig zijn lul in haar kut terwijl ik in haar kont gleed. Ik zag dat Linda door Stef en clyde werd dubbel genomen en ik lag met Tom Kim heerlijk dubbel te neuken. Kim hijgde zwaar en zei yes dit voelt veel beter dan een dildo en een lul. Zo naaide we Kim naar een geile hoogte punt en werd er gewisseld.

Clyde ruilde met Tom en hij stak zijn grote beger lul weer zachtjes in haar kut terwijl ik nog in haar kont zat. Kim opende haar mond ver en zei ooooohhhhhh wat is die dik zeg.

Tom duwde zijn lul in haar mond en Kim had er nu drie. CLyde begon haar te neuken en duwde zijn lul steeds dieper en dieper tot hij erbij helemaal in zat. Ik hield het niet meer en sppot mijn zaad in dit jonge kontje en Tom in haar bekkie. Linda werd hard en stevig genomen door Stef in haar kont en Clyde draaide Kim op haar rug en zei, nu iets nieuws.

Gratis homofilms tetten neuken