Sex kontakt forum likkend klaarkomen

sex kontakt forum likkend klaarkomen

En ja, dat voelt toch een beetje als offer, hoe akelig ik het ook vind om het zo te noemen. Er zijn variaties mogelijk om de seks toch leuk te krijgen. Maar ik vind het pure chantage om jou onder druk te zetten door de chagrijnen. Daar is een term voor: Maar ga als man je probleem niet met chagrijn oplossen. Dat is een walgelijk stuk emotionele chantage waar ik heel slecht tegen kan sorry, ik heb ooit zelf zo'n vent gehad die me op die manier onder druk zette dus het ligt behoorlijk gevoelig bij me.

Als je in de overgang zit veranderen er lichamelijk en geestelijk best veel dingen. Iemand die chagrijnig wordt zonder sex en dat botviert op zijn vrouw heeft een probleem. Je krijgt je vrouw dan waarschijnlijk niet warmer voor meer. Als er nog verbondenheid is, is er een opening om samen aan de oplossing van het probleem te werken, desnoods met professionele hulp van buitenaf.

Iemand met wie je je niet in dien mate verbonden voelt een handje helpen zou ik niet kunnen opbrengen. Dan is het of ik dat bij een vreemde zou doen. Daarvoor moet er een bepaalde stemming zijn. Als iemand mij emotioneel chanteert met primitief gedrag voor een primitief probleem, kan hij m wat mij betreft in de stofzuigerslang steken; regel ik de zuigkracht wel. Samen is het toverwoord.

Een vrouw die geen medicatie wil proberen, geen glijmiddel en zich urenlang laat stimuleren terwijl ze weet dat dat geen zin heeft doet het wel goed? Is dat dan eerlijk ten opzichte van je man? Gaat de vrouw en wat zij wil dan altijd voor bij jullie? Vrouw heeft geen zin en basta, hij kan het verder uitzoeken. Hoe denk je dat mannen hierover praten op een mannenforum? Hij zegt vaak dat hij er niets aan kan doen dat zijn stemming erdoor keldert.

Ik ben geen man, ik weet niet wat gewoon is of niet. Ik vraag me wel af hoe het voor een man zou zijn als seks standaard eindigt zonder klaarkomen, terwijl zijn vrouw standaard wel aan haar trekken is gekomen.

Dat het bij ons de laatste tijd zo gaat, vind ik niet de schuld van mijn man. Mijn lichaam werkt gewoon niet mee en dat ik hoe dan ook weinig behoefte heb aan seks is ook niet bevorderlijk. Ik laat mij geen urenlang stimuleren. Die tijd heb ik juist gehad, omdat het een rauw biefstukje wordt, zoals eerder werd gezegd.

Vroeger kon ik het uren volhouden als ik de smaak te pakken had. Mannen wisten niet hoe ze het hadden. Stimuleren heeft wel zin, maar er hoeft maar je dat te gebeuren, of al dat werk gaat verloren.

Als de opwinding niet van binnenuit komt, maar door zin maken en stimuleren, is de opwinding vaak zo weer verdwenen. Ik lees nooit op een mannenforum. Oudersonline is ook geen vrouwenforum.

Op het Viva-forum worden vrouwen als ik vaak volledig in de pan gehakt als zijnde egoïstische krengen. Van je soortgenoten moet je het hebben. Ik heb ook niet gezegd dat ik geen glijmiddel wil proberen trouwens. Medicijnen waar hormonen in zitten gaan mij wel te ver. Ik slik al 28 jaar de pil niet meer en ik hou het graag hormoonloos.

Ik sta wel open voor suggesties over andere medicijnen. Heb ik in elk geval niet gezegd. Ik heb sinds al geen sex meer gehad omdat mijn man me niet zag zitten.

Nu ik alleen ben heb ik nog steeds geen sex. Dan had ik dus al 16 jaar chagrijnig moeten zijn? Ook dat heb ik niet gezegd. Ik heb gezegd dat chagrijnigheid een primitieve reactie is op het probleem. En dat je daar samen iets aan moet doen. Chagrijnig zijn en verder niets doen is toch ook niet echt "werken aan een probleem"?

Samen is wat ik zei, samen een oplossing zoeken. Anja schreef dat ze daar WEL voor openstond overigens. Praten, proberen, huisarts, sexuoloog, er is nog zoveel te proberen zonder eventuele medicijnen. Ken je de website 'De Paarse Keizerin' www. Die heeft als titel 'Een leven lang liefhebben'. Het is een ingetogen, goed geschreven site over liefde en seksualiteit. In allerlei vormen en op allerlei leeftijden. Zowel bij vrouwen als bij mannen.

En met tips en adviezen: Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases Zwanger en bevallen Dreumes- en Peutertijd Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing. U bent hier Forum » Thema's » Seksualiteit. Home » Forum » Seksualiteit » 50 en seks. Login of registreer om te kunnen reageren.

Wie herkent mijn situatie en ben je eruit gekomen zonder scheiding. Je voorstel om om deze reden te gaan scheiden vind ik net zo belachelijk als je man het vindt. Ik vind scheiden om die reden ook een boel bruggen te ver. Maar ik heb ook gemerkt dat waardevolle seks tussen je oren zit. Eerst maar eens glijmiddel proberen dus. Dat is dus mijn grens.

Ik snap jouw gevoel van dat offer wel. Sámen hij dus ook een oplossing bedenken: Jij begrijpt helemaal wat ik bedoel. Ehh alleen chagrijnige mannen? Wordt een vrouw dan niet chagerijnig als zij wel zin heeft maar haar partner niet?? We houden van elkaar.

Partner heeft mij ook weer flink op het hart gedrukt dat hij dit zo voelt. Ik zou zeggen; lees het eens. Gaat er iets mis? Waarschijnlijk heb je een schimmelinfectie. Ga naar je huisarts voor een crème, dan ben je er snel vanaf. Heb zolang geen geslachtsgemeenschap, anders kan je pijn blijven houden. Dat hangt er vanaf wat de oorzaak is. En die is zelf vaak niet zo makkelijk te achterhalen.

Pijn bij het vrijen kan namelijk komen door iets lichamelijks, zoals een schimmelinfectie of een gekantelde baarmoeder. Maar vaker komt pijn bij het vrijen omdat je niet opgewonden genoeg bent. Dat kun je merken doordat je niet vochtig bent als je gaat neuken. Het kan ook zijn dat je in een 'pijnspiraal' terecht bent gekomen, omdat je ooit pijn had bij de seks, en je vagina nu reageert door zich te spannen bij het vrijen.

Als dat vaak gebeurt, is er sprake van vaginisme. Daar is moeilijk zelf vanaf te komen. Wat kun je doen? Had ze misschien pijn? Veel meiden voelen dat als ze onvoldoende opgewonden zijn. De vagina is dan niet vochtig en wijd genoeg; het inbrengen van een vinger of penis is dan pijnlijk.

Of is er iets gebeurd waardoor jouw vriendin ineens stopte? Gebeurde er iets dat zij niet fijn vond? Speelde er bijvoorbeeld muziek die zij niet prettig vond? Of had ze een nare herinnering? Misschien was jij je dat niet bewust. Het beste kun je haar vragen wat er was. Bedenk samen hoe jullie een volgende keer allebei met plezier kunnen doorvrijen. Veel jongens zijn uitgeput of vallen in slaap na hun orgasme.

Komen zij eerder klaar dan hun partner, dan is dat lastig. Is dat bij jullie het geval en stel je daarom deze vraag? Bespreek dan samen hoe jullie anders kunnen vrijen, bijvoorbeeld door te beginnen met dat wat vooral jíj opwindend vindt. Stel het aanraken van zijn penis zo lang mogelijk uit.

Ook dat kan erg spannend zijn! Probeer eens standje dat jouw vriend minder prikkelt of een van de sekstechnieken om zijn orgasme uit te stellen. Veel stellen zetten zich onder druk met het idee dat tegelijkertijd klaarkomen het ultieme genot is. Hebben jullie dat ook, besef dan dat dit niet zo makkelijk is. Maak er geen must van. Zo vergroot je de kans dat ook jij na de seks voldaan inslaapt. Een liefdesrelatie bestaat uit meer dingen dan alleen seks.

Er zijn vaak periodes waarin je meer of minder seks hebt. Het is wel belangrijk dat beide partners hetzelfde idee hebben over hoe vaak ze seks willen. Als er een verschil in zin in seks ontstaat dan komen er vaak wrijvingen.

Maar een relatie zonder seks kan ook heel goed zijn. Het ligt er maar net aan wat jullie belangrijk vinden in de relatie. Er zijn ook mensen die helemaal geen seksuele verlangens hebben, zij noemen zich aseksueel. Kun je een goede relatie hebben zonder dat je seks hebt? Praat met ons mee op het forum. Hebben jullie helemaal geen zin in seks of alleen niet in neuken?

Dat is wat veel mensen bedoelen met deze vraag. Vaak willen ze dan wel op een andere manier intiem zijn met elkaar, bijvoorbeeld door te zoenen of te strelen.

Als jullie al langer samen zijn, kan de zin in seks minder worden. Wil je hier iets aan doen, bedenk dan samen waarom jullie geen zin hebben. Hadden jullie een minder leuke sekservaring? Zijn er relatieproblemen die jullie dwars zitten?

Of is er sprake van  werk-, studie- of andere stress? Ga na waarvan jullie vroeger zin kregen in seks. Mogelijk worden jullie dan weer opgewonden. Neem de tijd voor elkaar, geef niet te snel op. Seksverslaving betekent dat je meer met seks bezig bent dan je zelf prettig vindt. Het voelt alsof je geen controle meer hebt over je seksuele gedachten en gedrag. Het is een dwang geworden om seks te hebben. Geniet je van het masturberen en voel jij je ook daarna fijn?

Dan is er niets aan de hand. In bepaalde levensfases heb je nu eenmaal meer zin in seks en fantaseer je erover. Dit betekent dat seks voor jou prettig is. Zolang je dagelijkse dingen gewoon doorgaan, ben je niet seksverslaafd. Soa Aids Nederland gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid.

Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen. Seksuele problemen Home Seks Seksuele problemen. Zin in seks Heb jij weinig zin in seks?

Of ben je juist de hele dag met seks bezig? Opwinding Heb je moeite om opgewonden te raken? Lukt het niet om vochtig te worden of om een Klaarkomen Klaarkomen geeft een lekker gevoel. Maar soms lukt het niet of duurt het lang voordat Pijn tijdens seks Iedereen heeft wel eens pijn tijdens de seks. Wat kun je hieraan doen? Heb je seksuele problemen? Ga naar Sense Online Hulp. Seksuele problemen Sinds mijn ex mij verkrachtte, wil ik geen seks meer. Helpt glijmiddel tegen pijn bij het vrijen?

Hoe stel ik mijn zaadlozing uit tijdens de seks? Ik vind 1 keer per week seks genoeg. Mijn vriend wil minstens 4 keer per week vrijen. Is er iets mis in onze relatie? Lees meer over geen zin in seks. Is er een pil waardoor ik langer kan seksen?

Wij hebben 2 keer per week seks. Is dat te weinig? Doet de 'eerste keer' altijd pijn? Ik heb eigenlijk altijd last van pijn bij het vrijen. Daarom vind ik het moeilijk om seks te hebben met mijn vriend. Ik ben dan bang dat ik weer pijn ga hebben. Maar ik hou ook van mijn vriend en ik wil hem niet teleurstellen. Wat kan ik doen? Hoeveel meiden hebben last van pijn bij het vrijen? Ik kan niet goed neuken, er past namelijk geen piemel in.

Als ik dat probeer doet het pijn. Heb ik een te kleine vagina, kan dat? Ik heb al lang een vriend, maar de laatste paar maanden heb ik opeens pijn bij het vrijen. Wat kan ik eraan doen? Ik heb ook rare afscheiding. Wat kan ik hieraan doen? Waar wordt een meisje opgewonden van? Zorg voor een goede sfeer kaarsjes aan, mooi muziekje op, zorg dat je niet gestoord kan worden Stel haar op haar gemak.

...

Kutje gratis kleine pik neuken

Als hij dat zou willen zou dat in allerlei opzichten heel erg zijn, maar ik wil hem ook niet vasthouden in een situatie die hem steeds ongelukkiger maakt. Vanmiddag kwam het weer tot een uitbarsting over het feit dat zijn humeur te maken heeft met het gebrek aan seks en toen heb ik mijn voorstel gedaan. Hij vond het belachelijk en hij houdt evengoed nog van me.

Ik moet maar naar de dokter voor advies. Voor zover ik weet, is er door middel van hormonen wel iets aan te doen, maar dat is voor zover ik gelezen heb niet goed voor je. Verder lees je dat glijmiddel kan helpen. Dat heb ik nog niet geprobeerd. Ik denk ook niet dat het daarmee opgelost is. Het voelt gewoon niet prettig meer en bij te langdurig stimuleren raakt de clitoris ook rauw lijkt wel. Vroeger kon ik twee uur lang gestimuleerd worden zonder risico op beschadigingen bij wijze van spreken.

Ik heb een keer op het Viva-forum over dit onderwerp gelezen en de vrouw die het probleem daar voorlegde kreeg de wind van voren. Ze vonden haar maar egoïstisch. Ze moest het maar op zien te lossen. Wat ze wel niet dacht. Ik zou dat glijmiddel eerst maar eens uitproberen en een half uurtje sex kan ook prima zijn. Of je het vroeger 5x kon of 2 uur aaneengesloten is niet erg van belang toch? De sex had toen geen hoofdrol en hoeft nu ook geen dagtaak te worden. Maar een partner die chagrijnig wordt omdat de seks niet meer goed lukt vind ik ook niet prettig.

Sorry, maar na een heel vervelend huwelijk ligt dit heel gevoelig bij me, dus ik reageer misschien wat ongenuanceerd, maar ik kan heel slecht tegen dit soort verhalen. Als de man 'm niet omhoog krijgt is het zielig voor de man, als de vrouw 'm niet nat krijgt is het ook zielig voor de man!

Anja, ik zou je toch willen aanraden een arts te bezoeken. Je hoeft echt geen hormonen te slikken. Glijmiddel kan ook helpen. En misschien zijn er nog wel variaties mogelijk waarbij je partner op een andere manier aan zijn gerief kan komen. Tegen de klippen op toch maar die clitoris blijven stimuleren tot die voelt als biefstuk tartaar om hem te plezieren is ook niet gezond.

Misschien orale seks, speeltjes ook voor hem of nog iets anders? Probeer alternatieven te zoeken, glijmiddel, andere stimulatie voor hem , maar bewaak boven alles je grenzen.

Dus ook geen chagrijn in huis en geen pijn voor jou! Je hebt sámen seks, zoek dan ook sámen een oplossing die niet ten koste van één van jullie gaat in de vorm van pijn, chagrijn of helemaal geen seks meer.

Ook een man aan wie ik merk dat hij het zwaar heeft als de seks een paar weken vrijwel afwezig is. Als je voelt dat het 'de goede kant op gaat' geef er dan aan toe en laat je niet verstoren!! Nu en dan goeie seks helpen de woestijntijden door te komen.

Scheiden omdat er geen seks meer is - niet doen!! Goede intense vriendschap en verbondenheid gaan verder dan seks. Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn partner erg zijn best doet. Maar ook hij is niet meer de fitte man van 30 jaar terug. Dat soort dingen gaan meespelen. Inmiddels zijn we een dag verder en de scheiding doet niet meer mee. Het idee alleen al was zo schrikken, dat we dat als besproken en afgekeurd hebben afgevoerd. Dat het mis kan gaan op momenten dat het de goede kant op gaat, is een lichamelijk probleem en niet iets wat tussen mijn oren of door invloeden van buitenaf komt.

Een paar seconden onderbreking kan al genoeg zijn. Ik weet dat een axioma van sex is dat je er allebei zin in moet hebben, maar het kan echt ook zonder als je dat wilt.

Het is geen enorm offer, maar je kunt er iemand blij mee maken. Alleen al aan zijn tepels likken terwijl hij zich aftrekt kan al heel prettig zijn en een gevoel intimiteit geven met een minimale 'sexuele investering'. Je loopt wel het risico dat je er alsnog zelf opgewonden van raakt, maar dat moet je dan maar nemen. Het is misschien niet de hele oplossing, maar het kan je relatie een stuk relaxter maken en dat is al heel wat. Wees creatief, speels en flexibel, dan hoeft sex geen sta-in-de-weg te zijn.

Ik vind dit wel een oplossing vanuit de man bekeken. En ja, dat doen we al, maar op den duur is dit voor mij toch onbevredigend. Als we dus altijd maar vanuit de vrouw blijven kijken kijken we dus altijd vanaf de vrouw en kan de man wel inpakken want ja we hebben in de jaren 60 geleerd dat je als vrouw altijd zin moet hebben en moet willen geen zin mag maken. Met een beetje toegeven en dus niet urenlang doorgaan met de clitoris stimuleren hebben jullie het toch allebei fijn?

Jij omdat je je man pleziert zonder dat het pijn doet en hij omdat hij aan zijn trekken komt. Probeer dus eerst eens dat glijmiddel zodat dat stimuleren niet meer hoeft en doe ervoor of erna iets wat jij fijn vindt. Hier een man die al minstens 8 jaar geen interesse meer heeft in vrijen. Hooguit 3 keer per jaar.

Hij is verder goed gezond. Ik heb er een aantal jaren over gezeurd. Dat kwam de sfeer niet ten goede. Partner fwb verblijft in een verpleeghuis. Natuurlijk is dit niet goed te praten richting onze partners, we plegen bedrog. Sommige vrouwen zijn dol op dat soort beschuldigingen maar zoals ik tussen haakjes al aangaf, het kan net zo goed de andere kant op. Er zijn natuurlijk andere oplossingen, zoals die van akkem hieronder, misschien wat voor jou en je man.

Mijn zegen heb je. De wereld zit vol met mannen en vrouwen op zoek naar sex en naar elkaar, je zou wel gek zijn als je daar geen gebruik van zou maken, al heeft openheid wat mij betreft de voorkeur. Hombre, hoezo kun jij voor een ander bepalen wat wel of geen groot offer is Dat is iets persoonlijks, toch???? Niet dat ik het beschreven probleem niet zie, of niet aanvoel dat een probleem van geen behoefte hebben aan seks uiteindelijk een probleem van de hele relatie is waarbij het niet afgedaan kan worden dat degene die dan geen seks meer krijgt alleen maar botte pech heeft Maar wat een groot of klein offer is en of dat wel of niet gemaakt kan worden is een individuele kwestie.

Daar ga jij niet over. De sfeer lijdt eronder als we geen seks hebben en daar doe ik het vooral voor. Een soort investering dus. En ja, dat voelt toch een beetje als offer, hoe akelig ik het ook vind om het zo te noemen. Er zijn variaties mogelijk om de seks toch leuk te krijgen. Maar ik vind het pure chantage om jou onder druk te zetten door de chagrijnen.

Daar is een term voor: Maar ga als man je probleem niet met chagrijn oplossen. Dat is een walgelijk stuk emotionele chantage waar ik heel slecht tegen kan sorry, ik heb ooit zelf zo'n vent gehad die me op die manier onder druk zette dus het ligt behoorlijk gevoelig bij me.

Als je in de overgang zit veranderen er lichamelijk en geestelijk best veel dingen. Iemand die chagrijnig wordt zonder sex en dat botviert op zijn vrouw heeft een probleem. Je krijgt je vrouw dan waarschijnlijk niet warmer voor meer. Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id.

Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien.

Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen. Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken.

Google Analytics wordt door FOK! Deze cijfers worden gebruikt om de site verder te optimaliseren. Bij video's die op onze site gebruikt worden worden door de aanbieder vaak youtube, maar er zijn meer aanbieders cookies geplaatst om bijvoorbeeld het aantal bekeken video's te meten. Bij de afbeeldingen die op de site geplaatst worden door onze bezoekers kunnen cookies geplaatst worden door de gebruiker zelf, danwel door de gebruikte hostingprovider.

Deze worden bijvoorbeeld gebruikt om het bereik van de afbeeldingen te meten. Deze advertentienetwerken verkopen ook advertentieruimte aan andere partijen. Welke partij gebruikt wordt kan per advertentie verschillen.sex kontakt forum likkend klaarkomen

En ja, dat voelt toch een beetje als offer, hoe akelig ik het ook vind om het zo te noemen. Er zijn variaties mogelijk om de seks toch leuk te krijgen. Maar ik vind het pure chantage om jou onder druk te zetten door de chagrijnen.

Daar is een term voor: Maar ga als man je probleem niet met chagrijn oplossen. Dat is een walgelijk stuk emotionele chantage waar ik heel slecht tegen kan sorry, ik heb ooit zelf zo'n vent gehad die me op die manier onder druk zette dus het ligt behoorlijk gevoelig bij me.

Als je in de overgang zit veranderen er lichamelijk en geestelijk best veel dingen. Iemand die chagrijnig wordt zonder sex en dat botviert op zijn vrouw heeft een probleem. Je krijgt je vrouw dan waarschijnlijk niet warmer voor meer. Als er nog verbondenheid is, is er een opening om samen aan de oplossing van het probleem te werken, desnoods met professionele hulp van buitenaf. Iemand met wie je je niet in dien mate verbonden voelt een handje helpen zou ik niet kunnen opbrengen.

Dan is het of ik dat bij een vreemde zou doen. Daarvoor moet er een bepaalde stemming zijn. Als iemand mij emotioneel chanteert met primitief gedrag voor een primitief probleem, kan hij m wat mij betreft in de stofzuigerslang steken; regel ik de zuigkracht wel. Samen is het toverwoord. Een vrouw die geen medicatie wil proberen, geen glijmiddel en zich urenlang laat stimuleren terwijl ze weet dat dat geen zin heeft doet het wel goed?

Is dat dan eerlijk ten opzichte van je man? Gaat de vrouw en wat zij wil dan altijd voor bij jullie? Vrouw heeft geen zin en basta, hij kan het verder uitzoeken. Hoe denk je dat mannen hierover praten op een mannenforum? Hij zegt vaak dat hij er niets aan kan doen dat zijn stemming erdoor keldert. Ik ben geen man, ik weet niet wat gewoon is of niet.

Ik vraag me wel af hoe het voor een man zou zijn als seks standaard eindigt zonder klaarkomen, terwijl zijn vrouw standaard wel aan haar trekken is gekomen. Dat het bij ons de laatste tijd zo gaat, vind ik niet de schuld van mijn man. Mijn lichaam werkt gewoon niet mee en dat ik hoe dan ook weinig behoefte heb aan seks is ook niet bevorderlijk.

Ik laat mij geen urenlang stimuleren. Die tijd heb ik juist gehad, omdat het een rauw biefstukje wordt, zoals eerder werd gezegd.

Vroeger kon ik het uren volhouden als ik de smaak te pakken had. Mannen wisten niet hoe ze het hadden. Stimuleren heeft wel zin, maar er hoeft maar je dat te gebeuren, of al dat werk gaat verloren.

Als de opwinding niet van binnenuit komt, maar door zin maken en stimuleren, is de opwinding vaak zo weer verdwenen. Ik lees nooit op een mannenforum. Oudersonline is ook geen vrouwenforum.

Op het Viva-forum worden vrouwen als ik vaak volledig in de pan gehakt als zijnde egoïstische krengen. Van je soortgenoten moet je het hebben. Ik heb ook niet gezegd dat ik geen glijmiddel wil proberen trouwens. Medicijnen waar hormonen in zitten gaan mij wel te ver.

Ik slik al 28 jaar de pil niet meer en ik hou het graag hormoonloos. Ik sta wel open voor suggesties over andere medicijnen. Heb ik in elk geval niet gezegd. Ik heb sinds al geen sex meer gehad omdat mijn man me niet zag zitten. Nu ik alleen ben heb ik nog steeds geen sex.

Dan had ik dus al 16 jaar chagrijnig moeten zijn? Ook dat heb ik niet gezegd. Ik heb gezegd dat chagrijnigheid een primitieve reactie is op het probleem. En dat je daar samen iets aan moet doen. Chagrijnig zijn en verder niets doen is toch ook niet echt "werken aan een probleem"? Samen is wat ik zei, samen een oplossing zoeken. Anja schreef dat ze daar WEL voor openstond overigens. Praten, proberen, huisarts, sexuoloog, er is nog zoveel te proberen zonder eventuele medicijnen.

Ken je de website 'De Paarse Keizerin' www. Die heeft als titel 'Een leven lang liefhebben'. Het is een ingetogen, goed geschreven site over liefde en seksualiteit.

In allerlei vormen en op allerlei leeftijden. Zowel bij vrouwen als bij mannen. En met tips en adviezen: Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases Zwanger en bevallen Dreumes- en Peutertijd Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing. U bent hier Forum » Thema's » Seksualiteit. Home » Forum » Seksualiteit » 50 en seks.

Login of registreer om te kunnen reageren. Wie herkent mijn situatie en ben je eruit gekomen zonder scheiding. Je voorstel om om deze reden te gaan scheiden vind ik net zo belachelijk als je man het vindt. Ik vind scheiden om die reden ook een boel bruggen te ver. Maar ik heb ook gemerkt dat waardevolle seks tussen je oren zit. Eerst maar eens glijmiddel proberen dus. Dat is dus mijn grens.

Ik snap jouw gevoel van dat offer wel. Sámen hij dus ook een oplossing bedenken: Jij begrijpt helemaal wat ik bedoel. Ehh alleen chagrijnige mannen? Wordt een vrouw dan niet chagerijnig als zij wel zin heeft maar haar partner niet?? We houden van elkaar. Partner heeft mij ook weer flink op het hart gedrukt dat hij dit zo voelt. Ik zou zeggen; lees het eens. Gaat er iets mis? Waarschijnlijk heb je een schimmelinfectie. Ga naar je huisarts voor een crème, dan ben je er snel vanaf.

Heb zolang geen geslachtsgemeenschap, anders kan je pijn blijven houden. Dat hangt er vanaf wat de oorzaak is. En die is zelf vaak niet zo makkelijk te achterhalen.

Pijn bij het vrijen kan namelijk komen door iets lichamelijks, zoals een schimmelinfectie of een gekantelde baarmoeder. Maar vaker komt pijn bij het vrijen omdat je niet opgewonden genoeg bent. Dat kun je merken doordat je niet vochtig bent als je gaat neuken. Het kan ook zijn dat je in een 'pijnspiraal' terecht bent gekomen, omdat je ooit pijn had bij de seks, en je vagina nu reageert door zich te spannen bij het vrijen.

Als dat vaak gebeurt, is er sprake van vaginisme. Daar is moeilijk zelf vanaf te komen. Wat kun je doen? Had ze misschien pijn? Veel meiden voelen dat als ze onvoldoende opgewonden zijn. De vagina is dan niet vochtig en wijd genoeg; het inbrengen van een vinger of penis is dan pijnlijk.

Of is er iets gebeurd waardoor jouw vriendin ineens stopte? Gebeurde er iets dat zij niet fijn vond? Speelde er bijvoorbeeld muziek die zij niet prettig vond? Of had ze een nare herinnering? Misschien was jij je dat niet bewust. Het beste kun je haar vragen wat er was. Bedenk samen hoe jullie een volgende keer allebei met plezier kunnen doorvrijen.

Veel jongens zijn uitgeput of vallen in slaap na hun orgasme. Komen zij eerder klaar dan hun partner, dan is dat lastig. Is dat bij jullie het geval en stel je daarom deze vraag? Bespreek dan samen hoe jullie anders kunnen vrijen, bijvoorbeeld door te beginnen met dat wat vooral jíj opwindend vindt. Stel het aanraken van zijn penis zo lang mogelijk uit.

Ook dat kan erg spannend zijn! Probeer eens standje dat jouw vriend minder prikkelt of een van de sekstechnieken om zijn orgasme uit te stellen. Veel stellen zetten zich onder druk met het idee dat tegelijkertijd klaarkomen het ultieme genot is. Hebben jullie dat ook, besef dan dat dit niet zo makkelijk is. Maak er geen must van. Zo vergroot je de kans dat ook jij na de seks voldaan inslaapt. Een liefdesrelatie bestaat uit meer dingen dan alleen seks.

Er zijn vaak periodes waarin je meer of minder seks hebt. Het is wel belangrijk dat beide partners hetzelfde idee hebben over hoe vaak ze seks willen. Als er een verschil in zin in seks ontstaat dan komen er vaak wrijvingen. Maar een relatie zonder seks kan ook heel goed zijn.

Het ligt er maar net aan wat jullie belangrijk vinden in de relatie. Er zijn ook mensen die helemaal geen seksuele verlangens hebben, zij noemen zich aseksueel. Kun je een goede relatie hebben zonder dat je seks hebt? Praat met ons mee op het forum. Hebben jullie helemaal geen zin in seks of alleen niet in neuken? Dat is wat veel mensen bedoelen met deze vraag. Vaak willen ze dan wel op een andere manier intiem zijn met elkaar, bijvoorbeeld door te zoenen of te strelen.

Als jullie al langer samen zijn, kan de zin in seks minder worden. Wil je hier iets aan doen, bedenk dan samen waarom jullie geen zin hebben. Hadden jullie een minder leuke sekservaring? Zijn er relatieproblemen die jullie dwars zitten? Of is er sprake van  werk-, studie- of andere stress? Ga na waarvan jullie vroeger zin kregen in seks. Mogelijk worden jullie dan weer opgewonden.

Neem de tijd voor elkaar, geef niet te snel op. Seksverslaving betekent dat je meer met seks bezig bent dan je zelf prettig vindt. Het voelt alsof je geen controle meer hebt over je seksuele gedachten en gedrag. Het is een dwang geworden om seks te hebben. Geniet je van het masturberen en voel jij je ook daarna fijn?

Dan is er niets aan de hand. In bepaalde levensfases heb je nu eenmaal meer zin in seks en fantaseer je erover. Dit betekent dat seks voor jou prettig is. Zolang je dagelijkse dingen gewoon doorgaan, ben je niet seksverslaafd.

Soa Aids Nederland gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen. Seksuele problemen Home Seks Seksuele problemen. Zin in seks Heb jij weinig zin in seks? Of ben je juist de hele dag met seks bezig? Opwinding Heb je moeite om opgewonden te raken? Lukt het niet om vochtig te worden of om een Klaarkomen Klaarkomen geeft een lekker gevoel.

Maar soms lukt het niet of duurt het lang voordat Pijn tijdens seks Iedereen heeft wel eens pijn tijdens de seks. Wat kun je hieraan doen? Heb je seksuele problemen? Ga naar Sense Online Hulp. Seksuele problemen Sinds mijn ex mij verkrachtte, wil ik geen seks meer. Helpt glijmiddel tegen pijn bij het vrijen? Hoe stel ik mijn zaadlozing uit tijdens de seks? Ik vind 1 keer per week seks genoeg. Mijn vriend wil minstens 4 keer per week vrijen.

Is er iets mis in onze relatie? Lees meer over geen zin in seks. Is er een pil waardoor ik langer kan seksen? Wij hebben 2 keer per week seks.

Is dat te weinig? Doet de 'eerste keer' altijd pijn? Ik heb eigenlijk altijd last van pijn bij het vrijen. Daarom vind ik het moeilijk om seks te hebben met mijn vriend. Ik ben dan bang dat ik weer pijn ga hebben. Maar ik hou ook van mijn vriend en ik wil hem niet teleurstellen. Wat kan ik doen? Hoeveel meiden hebben last van pijn bij het vrijen? Ik kan niet goed neuken, er past namelijk geen piemel in.

Als ik dat probeer doet het pijn. Heb ik een te kleine vagina, kan dat? Ik heb al lang een vriend, maar de laatste paar maanden heb ik opeens pijn bij het vrijen. Wat kan ik eraan doen? Ik heb ook rare afscheiding. Wat kan ik hieraan doen? Waar wordt een meisje opgewonden van? Zorg voor een goede sfeer kaarsjes aan, mooi muziekje op, zorg dat je niet gestoord kan worden Stel haar op haar gemak.

...Escort in overijssel negerinnen pijpen