School school sex lik mijn kut

school school sex lik mijn kut

Niet vanwege sex of zo, daar hadden we geen idee van, maar gewoon omdat er met zo'n ding geplast wordt, ik bedoel maar getsie, kun je je als kind iets viezers bedenken als plas of poep in je MOND???

Ik begrijp ook wel, dat de kinderen dit niet als sex zien, ook omdat er waarschijnlijk niet dezelfde gevoelens bijkomen, hoewel, ze vinden het waarschijnlijk wel lekker. Maar het is wel mijn definitie van sex. Dus niet die van kinderen, maar wel die van mij. Volgens mij doen kinderen dit eerder omdat het vies is, vanwege de 'getsie durf jij dat' factor. Net zoals er kinderen zijn die belletje trekken, kleine winkeldiefstallen plegen etc Dat hoeft helemaal niks met het seksgevoel te maken te hebben.

Ik weet nog dat ik het vroeger lekker vond om met mijn kruis op de leuning van de bank te zitten en heen en weer te gaan. Dat was niet lekker, omdat het niet mochtm dat was lekker, omdat het een lekker gevoel was.

Tuurlijk dacht ik op dat moment niet aan seks, dat zullen deze kinderen ook niet doen. Maar ik vind wel, dat je moet uitleggen, dat je zoiets niet in het openbaar, in dit geval de bosjes, moet doen.

En nee, ik zou het dus niet goed vinden en ja, ik zou dus ook met die andere ouders praten. Als je dit al sex noemt, hoe noem je het dan als er wel erotische gevoelens etc. Dat is toch toch iets totaal anders dan deze seksueel getinte spelletjes. Verder ben ik wel met je eens dat je zoiets niet in het openbaar hoeft te doen, maar het niet goed vinden is weer iets heel anders.

Waarom vind je zoiets niet goed? Hoe moeten de kinderen dan dit soort dingen uitvinden dan? Hier ook wel eens gebeurd dat de er op zolder wat geeperimenteerd werd door 2 kinderen en tja, wat dat betreft heb ik liever dat ze met een goed vriendje op zolder experimenteren dan dat het ergens in een bosje met een veel ouder iemand gebeurt.

En ja, ik heb de ouders van het vriendje wel verteld wat er gebeurd was en gelukkig deden zij er ook niet moeilijk over. Inderdaad, jouw vraag is wel serieus, heb ik even overheen gelezen. Dat is bij mij nog steeds seks. En volgens mij heb ik gezegd, dat de kinderen het niet als seks zullen zien en het zo ook niet bedoelen, maar volgens mij en dat is dus mijn mening is het likken aan een piemel en aan een vagina wel seks.

Nogmaals, dat wil niet zeggen, dat de kinderen het als seks zien, waarschijnlijk niet. Volgens mij viel iedereen over Clinton heen, op het moment, dat hij zei dat hij geen seks had gehad met Monica, omdat hij alleen gepijpt was. Nu is dit natuurlijk geen pijpen, maar het zijn wel seksuele handelingen. En ik zou er niet blij mee zijn als mijn kinderen dat in de bosjes gaan expirimenteren, want daar ging het volgens mij over.

En ja, als ze het dan toch doen, dan heb ik ook liever dat ze het met een goed vriendje doen, bij mij op zolder, maar ik zou er wel met die ouders van dat vriendje over praten. Je vraagt je ook af hoe kinderen dit dan moeten uitvinden.

Wat bedoel je met dit? Volgens mij hebben ze nog tijd genoeg om vanalles uit te vinden, en dat kunnen ze ook bij zichzelf, ik denk niet dat ze daarbij een ander nodig hebben. Mijn zoontje speelt ook wel eens met zijn piemen, dan is ie ook aan het uitvinden. Maar dan zeg ik er wel bij, dat hij dat moet doen als hij alleen is en niet met anderen erbij. Ik hoop, dat ik mezelf nu een beetje duidelijker heb gemaakt en dat lauwe opmerkingen, zoals van Dirksmama, achterwege blijven.

Zo lijkt het namelijk of je geen eigen mening mag hebben. Ik snap niet waarom je dingen die niet seksueel bedoeld zijn wegzet als sex. Voor een kind is m. Daaran likken of proeven is 'vies' omdat plas 'vies' is. Ik zie de link met sex gewoon niet,. Volg je jouw redenatie, dan is alles dat met plassers te maken heeft al sex.

Dan zou dat heerlijke opgeluchte gevoel dat iedereen wel kent na het ledigen van een overgooien blaas ook al sexueel getint zijn?

En dan is m. En zet me niet weg als flauw, wantik ben serieus, ik vind het persoonlijk namelijk heel benauwend als alles aan sex gelikt worst. Ik zou dat dus wel vertellen aan desbetreffende ouders, dat je vindt dat het te ver gaat, ook dus tegen je eigen kind zeggen. Misschien vinden wij dit als vrouw zijnde viezer dan mannen?

Mijn man experimenteerde vroeger ook heel wat af en vindt eea veel normaler dan ik. Ik was vroeger erg kuis: Ik denk inderdaad dat jongens daar anders tegenaan kijken, schiet me opeens te binnen dat toen mijn broertje een jaar of zeven was in zijn klas de jongens vaak 'kontje ruiken?

Errug vies, maar toch echt geen sex volgens mij. Of misschien denkt Charlotte daar wel anders over hoor. Volgens mij heb ik hierboven duidelijk gezegd wat ik ervan vind. Dat is mijn mening. En ja, dan vind ik je vergelijking met chocoladerepen flauw en wat ik nog flauwer vind, is dat je er steeds op terug blijft komen.

Zoals in je laatste post. Ik vind dat echt een onnodige sneer. Je zult hier misschien ook wel weer op reageren met de woorden, dat ik je niet flauw mag noemen, maar ik heb besloten daar dan in ieder geval niet meer op te reageren.

Overigens vnd ik het frappant dat je steeds over het woordje seks begint, dat is volgens mij ook helemaal niet de essentie in mijn eerste reactie. Maar kennelijk vind je dat toch het belangrijkst, ipv het feit dat er iets tussen de kinderen is gebeurd, waarvan ik niet goed zou vinden, als ze het zouden doen. Ik vind het persoonlijk niet normaal als er aan elkaars geslachtsdelen wordt gelikt op 8-jarige leeftijd.

En kan me voorstellen dat je er erg van geschrokken bent. Ik ben thuis open over sex kijkende naar leeftijd van kind. Allen nog onder de 12 jaar trouwens. Op jonge leeftijd dus nog door niemand om het zo maar te zeggen. Dus dat dit niet de bedoeling is. Zo breng ik het naar mijn eigen kinderen toe allen onder de 12 jaar. Succes in ieder geval! Waar uit de posting van motje36 blijkt dat het kind het zelf ziet als sex?

Dat kan ik er echt met de beste wil van de werled niet in lezen. Mijn kind vond het vroeger sex als ze naast me in bed lag te knuffelen, want dat deed papa ook met mama en papa en mama hadden sex. En wat voor motivatie geef je daarbij als er gevraagd wordt waarom? Waar ik het eruit haal is oa dat dochter had aangegeven dat zij een sexfilm had gezien. En het kan zijn dat seks voor een volwassene een andere betekenis heeft dan voor een kind van 8 jaar.

Echter hoeft dit niet zo te zijn. Ik weet uit ervaring uit directe omgeving dat een kind van 8 jaar ook heel goed kan weten wat seks is en inhoudt. Ook jongere kinderen weten dit wel. Ik weet ook niet hoe het op school is, maar tegenwoordig wordt er seksuele voorlichting gegeven, waar ook gesproken wordt over alle begrippen van seks. Dus ook over penetreren, enz. En daarbij wordt er op de televisie ook veelvuldig gesproken over seks, enz. Nogmaals ik denk dat vele kinderen meer weten van seks dan gedacht wordt!

Mijn kinderen hebben niet de vraag gesteld waarom er niet aan gekomen mag worden. Denk dat het hun zelf wel duidelijk is waarom. Het is iets privé, iets van jezelf. Het zijn mijn waarden die ik probeer over te brengen aan de kinderen. Ik zeg niet dat iedereen het zo moet doen, maar kijk op de televisie, lees de kranten, enz. Op school hebben ze het er ook over. Kinderen van groep 5 die seks met elkaar hebben.

En dan bedoel ik echt neuken. Wat weer verteld wordt. Ja maar mam, ze hebben het wel gedaan met condoom. Nogmaals onderschat kinderen niet! Ik heb eens even alles gelezen en ik denk dat de meeste niet beseffen hoe zo iets uit de hand kan lopen.

Ik ben nu een vrouw van 30 jaar en ben als jong meisje van 7 jaar door een jongen als spelletje begonnen met ontdekken. Eerst kijken daarna aan zitten ik kon me nog herinner in het begin was het leuk maar toen hij verder wilde gaan vond ik het niet meer leuk maar als meisje durf je niet snel nee te zeggen.

En naderhand vertel je het lachend omdat je je groot wilt houden. Nu ben ik 30 en heb ik nog steeds een schaamte gevoel ik zou zo iets nooit maar dan ook nooit goed keuren bij mijn kinderen op deze leeftijd.

Ik zou met de ouders gaan praten maar dan wel op een manier dat het een beetje een spelletje is anders loop je inderdaad de kans dat hij de schuldige is. Jongens we leven nu in een hele andere wereld als wij vroeger en de jeugd is veel vroeger rijp. Denk na als ze nu al met deze spelletjes beginnen. De jeugd is niet veel vroeger rijp als het jou 23 jaar geleden ook al overkwam, toch? Ik denk dat gelijkwaardigheid heel belangrijk is.

Hoe oud was dit jongetje in het geval van topicstarter en heeft hij de middelen om de dochter van TS onder druk te zetten? Als mijn zoon of dochter dit gedrag toonde op deze leeftijd zal ik dat nooit nooit goed keuren.

Ze stak het puntje van haar tong in het gaatje en likte daarna over de hele staaf en vooral over de dikke rand van mijn eikel. Toen ze de lul daarna weer in haar mond nam, begon ik gelijk te spuiten en ik spoot een geweldige hoeveelheid zaad naar binnen.

Slurpend en smakkend slikte ze alles door en eerlijk is eerlijk: Ze bleef zuigen tot mijn pik begon te verslappen en nadat ze hem uit haar mond liet glippen, zei ze: En nu ga jij wat voor mij doen, ja toch?

Maar hier had ik niet op gerekend. Ik heb nog nooit zulke perverse dingen gedaan. Is het niet vreselijk goor? Het lijkt mij het einde. Je moet wennen aan het idee misschien, maar je zult merken dat het je enorm opwindt. Ik ontdeed me van mijn restant kleren en Priscilla kleedde zich ook helemaal uit. Ik floot tussen mijn tanden.

Ze kleurde haast een beetje en voelde zich duidelijk gevleid. Ik gaf haar een kus, maar die duurde niet lang want ze moest echt nodig. Ze duwde me haast opzij en ging voorover gebogen staan en steunde met haar handen op een wasbak.

Met zo'n mooie vrouw met zo'n aanlokkelijke reet was dat geen probleem. De eerste drol kwam naar buiten gezet en was inderdaad hard. Ik keek naar onderen en zodra er weer een keutel naar buiten dreigde te komen, duwde ik mijn paal middenin de weke stront en drong langzaam maar gestaag door in haar darm. Ze kreunde en begon helemaal te trillen. Het was net of haar darm zich binnenin helemaal afsloot, want ik kon met mijn pik de poep niet terug duwen en het gevolg was, dat de stront zich langs mijn neukende pik perste.

Ik haalde mijn pik terug en toen ik daarna weer naar binnen stootte, was het net of je een ballon met water lekt prikte: Mijn hele onderbuik en dijen waren een grote bruine massa en Priscilla zette aan om nog meer drollen te produceren. Ik haalde mijn lul eruit en de stukken stront vielen op de grond. Priscilla's kont ging weer open staan en ik ramde mijn lul weer in haar aars. Ze begon prompt te schokken en terwijl ze verder scheet, kwam ze onbedaarlijk klaar. Ik moet eerlijk toegeven, dat het me wat deed en ik raakte in een ongewoon geile stemming.

Ik begon steeds sneller te naaien en terwijl de juffrouw haar darm verder leegde langs mijn naaiende lul, begon ik klaar te komen en spoot met een schreeuw mijn kwak middenin haar stront. Al snel verslapte mijn pik en gleed uit haar kont. Daardoor viel er nog meer stront naar beneden en we glibberden er door.

Vanaf mijn navel was het één grote bende, maar Priscilla draaide zich om en duwde mij haast op de grond. Snel ging ik op de vloer liggen en de onderwijzeres hurkte met haar kut boven mijn pik. Ze begon opeens te zeiken over mijn onderbuik en nu werd het pas echt een grote smurrie. Het liep over mijn heupen naar mijn billen en via mijn zak naar mijn bilnaad.

Toen haar blaas leeg was, bewoog ze naar achteren en plaatste haar kont boven mijn gezicht. Ik stak mijn tong uit en aarzelend begon ik aan haar billen te likken. De smaak was niet zoals ik verwacht en ik werd er alweer geil van. Priscilla liet zich op mij zakken en hapte mijn lul op, terwijl die onder haar eigen poep en pies zat. Al gauw was die weer keihard en ik proefde aan haar kut en had al snel de smaak te pakken van haar urine.

Ik likte haar droog en ging toen weer aan haar kont likken. Ze genoot kronkelend van mijn tong en zuchtend en steunend lag ze mij te pijpen. Ik duwde mijn duim in haar kut en wreef over haar klit. Ik voelde mijn lul diep in haar mond zitten en was alweer zo geil, dat ik mijn orgasme niet langer uit kon stellen. Soppend met mijn tong in haar anus spoot ik voor de tweede keer mijn zak leeg in haar pijpende mond en toen ze dit vernam, begon ze zelf ook weer klaar te komen.

Ze gilde het bijna uit en zakte toen als verlamd zwaar op mij neer. Minuten lang bleven we in onze posities liggen en toen kroop ze van me af. Dat leek me echt het einde en ik moet zeggen, dat het ook een zeer aangename ervaring was.

Daarna zijn we ons zelf gaan douchen en hebben ons weer aangekleed. Het was half vijf toen we de kleedkamer verlieten en er was niemand meer op school.

.

Sex almere gratis s homo

Volgens mij ongeschuldig 'expirimenteren'. Doktertje spelen, vadertje en moedertje etc komt wel vaker voor op dit leeftijd en elkaar uitkleden of bloot spelen ook waarbij kinderen voelen aan elkaars lichaam of in het voorbeeld hiervoor ruiken.

Niets om een heel gedoe van te maken. Vaak kan melden bij de andere ouders ook averechts werken. Wanneer er geen dwang in het spel is dan heb ik zoiets: Ze moeten ook leren om iets niet te doen als ze dat echt niet willen. Maar als er geen dwang is en ze vinden het allbei leuk?? Niets aan de hand.

Je kunt hooguit vragen aan de kinderen hoe ze het vinden en of ze het leuk vinden om dat te doen. Hoe vaak mijn kinderen wel niet met vriendjes en vriendinnetjes de blote billendans hebben gedaan of doktertje gespeeld.

Allemaal zonder dwang en zonder bijbedoeling. Wanneer je er een heel circus en probleem vam gaat maken dan maak je van iets dat voor hen leuk en niet bijzonder is een heel groot ding. Zelfs iets waarvan ze de indruk krijgen dat het niet mag.

Dat laaste vind ik superslecht. Het mag alleen als ze zich er goed bij voelen en anders niet. En vinden jullie het echt goed dat 8-jarigen aan elkaars geslachtsdelen likken. Sorry hoor, maar daar kan ik met mijn gedachten niet bij. Ik weet dat kinderen vaak willen ontdekken en expireimenteren, maar als kinderen in de bosjes elkaar op die plaatsen gaan likken, zou ik er zeker wat van zeggen en ik zou dat als ouder ook graag willen weten.

Ik zou dus zeker een gesprek met die ouders aangaan en dan natuurlijk niet in beschuldigende zin, want er is niets strafbaars gebeurd, maar wel iets wat niet kan. Want ik vind het echt niet kunnen dat kinderen buiten zoiets doen. Ik leer mijn kinderen, in de zelfde leeftijd, dat dat intieme delen zijn en dat je die niet aan iedereen moet laten zien en dat zeker niet iedereen daar aan mag komen, tenzij noodzakelijk. Maar waarom definieer jij het als 'sex hebben'?

Voor mij is sex hebben echt iets heel anders, zeker als het om kinderen gaat. Bij pubers wordt het een ander verhaal. Heel vies vonden we dat. Niet vanwege sex of zo, daar hadden we geen idee van, maar gewoon omdat er met zo'n ding geplast wordt, ik bedoel maar getsie, kun je je als kind iets viezers bedenken als plas of poep in je MOND???

Ik begrijp ook wel, dat de kinderen dit niet als sex zien, ook omdat er waarschijnlijk niet dezelfde gevoelens bijkomen, hoewel, ze vinden het waarschijnlijk wel lekker.

Maar het is wel mijn definitie van sex. Dus niet die van kinderen, maar wel die van mij. Volgens mij doen kinderen dit eerder omdat het vies is, vanwege de 'getsie durf jij dat' factor.

Net zoals er kinderen zijn die belletje trekken, kleine winkeldiefstallen plegen etc Dat hoeft helemaal niks met het seksgevoel te maken te hebben.

Ik weet nog dat ik het vroeger lekker vond om met mijn kruis op de leuning van de bank te zitten en heen en weer te gaan. Dat was niet lekker, omdat het niet mochtm dat was lekker, omdat het een lekker gevoel was. Tuurlijk dacht ik op dat moment niet aan seks, dat zullen deze kinderen ook niet doen. Maar ik vind wel, dat je moet uitleggen, dat je zoiets niet in het openbaar, in dit geval de bosjes, moet doen.

En nee, ik zou het dus niet goed vinden en ja, ik zou dus ook met die andere ouders praten. Als je dit al sex noemt, hoe noem je het dan als er wel erotische gevoelens etc.

Dat is toch toch iets totaal anders dan deze seksueel getinte spelletjes. Verder ben ik wel met je eens dat je zoiets niet in het openbaar hoeft te doen, maar het niet goed vinden is weer iets heel anders. Waarom vind je zoiets niet goed? Hoe moeten de kinderen dan dit soort dingen uitvinden dan?

Hier ook wel eens gebeurd dat de er op zolder wat geeperimenteerd werd door 2 kinderen en tja, wat dat betreft heb ik liever dat ze met een goed vriendje op zolder experimenteren dan dat het ergens in een bosje met een veel ouder iemand gebeurt. En ja, ik heb de ouders van het vriendje wel verteld wat er gebeurd was en gelukkig deden zij er ook niet moeilijk over. Inderdaad, jouw vraag is wel serieus, heb ik even overheen gelezen.

Dat is bij mij nog steeds seks. En volgens mij heb ik gezegd, dat de kinderen het niet als seks zullen zien en het zo ook niet bedoelen, maar volgens mij en dat is dus mijn mening is het likken aan een piemel en aan een vagina wel seks.

Nogmaals, dat wil niet zeggen, dat de kinderen het als seks zien, waarschijnlijk niet. Volgens mij viel iedereen over Clinton heen, op het moment, dat hij zei dat hij geen seks had gehad met Monica, omdat hij alleen gepijpt was. Nu is dit natuurlijk geen pijpen, maar het zijn wel seksuele handelingen. En ik zou er niet blij mee zijn als mijn kinderen dat in de bosjes gaan expirimenteren, want daar ging het volgens mij over. En ja, als ze het dan toch doen, dan heb ik ook liever dat ze het met een goed vriendje doen, bij mij op zolder, maar ik zou er wel met die ouders van dat vriendje over praten.

Je vraagt je ook af hoe kinderen dit dan moeten uitvinden. Wat bedoel je met dit? Volgens mij hebben ze nog tijd genoeg om vanalles uit te vinden, en dat kunnen ze ook bij zichzelf, ik denk niet dat ze daarbij een ander nodig hebben. Mijn zoontje speelt ook wel eens met zijn piemen, dan is ie ook aan het uitvinden.

Maar dan zeg ik er wel bij, dat hij dat moet doen als hij alleen is en niet met anderen erbij. Ik hoop, dat ik mezelf nu een beetje duidelijker heb gemaakt en dat lauwe opmerkingen, zoals van Dirksmama, achterwege blijven. Zo lijkt het namelijk of je geen eigen mening mag hebben. Ik snap niet waarom je dingen die niet seksueel bedoeld zijn wegzet als sex. Voor een kind is m. Daaran likken of proeven is 'vies' omdat plas 'vies' is. Ik zie de link met sex gewoon niet,. Volg je jouw redenatie, dan is alles dat met plassers te maken heeft al sex.

Dan zou dat heerlijke opgeluchte gevoel dat iedereen wel kent na het ledigen van een overgooien blaas ook al sexueel getint zijn? En dan is m. En zet me niet weg als flauw, wantik ben serieus, ik vind het persoonlijk namelijk heel benauwend als alles aan sex gelikt worst.

Ik zou dat dus wel vertellen aan desbetreffende ouders, dat je vindt dat het te ver gaat, ook dus tegen je eigen kind zeggen. Misschien vinden wij dit als vrouw zijnde viezer dan mannen?

Mijn man experimenteerde vroeger ook heel wat af en vindt eea veel normaler dan ik. Ik was vroeger erg kuis: Ik denk inderdaad dat jongens daar anders tegenaan kijken, schiet me opeens te binnen dat toen mijn broertje een jaar of zeven was in zijn klas de jongens vaak 'kontje ruiken?

Errug vies, maar toch echt geen sex volgens mij. Of misschien denkt Charlotte daar wel anders over hoor. Volgens mij heb ik hierboven duidelijk gezegd wat ik ervan vind. Dat is mijn mening. En ja, dan vind ik je vergelijking met chocoladerepen flauw en wat ik nog flauwer vind, is dat je er steeds op terug blijft komen.

Zoals in je laatste post. Ik vind dat echt een onnodige sneer. Je zult hier misschien ook wel weer op reageren met de woorden, dat ik je niet flauw mag noemen, maar ik heb besloten daar dan in ieder geval niet meer op te reageren.

Overigens vnd ik het frappant dat je steeds over het woordje seks begint, dat is volgens mij ook helemaal niet de essentie in mijn eerste reactie. Maar kennelijk vind je dat toch het belangrijkst, ipv het feit dat er iets tussen de kinderen is gebeurd, waarvan ik niet goed zou vinden, als ze het zouden doen.

Ik vind het persoonlijk niet normaal als er aan elkaars geslachtsdelen wordt gelikt op 8-jarige leeftijd. En kan me voorstellen dat je er erg van geschrokken bent. Ik ben thuis open over sex kijkende naar leeftijd van kind.

Allen nog onder de 12 jaar trouwens. Op jonge leeftijd dus nog door niemand om het zo maar te zeggen. Dus dat dit niet de bedoeling is.

Zo breng ik het naar mijn eigen kinderen toe allen onder de 12 jaar. Succes in ieder geval! Waar uit de posting van motje36 blijkt dat het kind het zelf ziet als sex? Dat kan ik er echt met de beste wil van de werled niet in lezen. Mijn kind vond het vroeger sex als ze naast me in bed lag te knuffelen, want dat deed papa ook met mama en papa en mama hadden sex. En wat voor motivatie geef je daarbij als er gevraagd wordt waarom? Waar ik het eruit haal is oa dat dochter had aangegeven dat zij een sexfilm had gezien.

En het kan zijn dat seks voor een volwassene een andere betekenis heeft dan voor een kind van 8 jaar. Echter hoeft dit niet zo te zijn. Ik weet uit ervaring uit directe omgeving dat een kind van 8 jaar ook heel goed kan weten wat seks is en inhoudt. Ook jongere kinderen weten dit wel. Ik weet ook niet hoe het op school is, maar tegenwoordig wordt er seksuele voorlichting gegeven, waar ook gesproken wordt over alle begrippen van seks.

Dus ook over penetreren, enz. Mijn vrouw rende gelijk naar de telefoon en belde naar de school om te vertellen dat er nog hoop was. Ik zocht wat gereedschap bij elkaar, die ik nodig dacht te hebben en trok mijn jas aan. Even later arriveerde ik bij de school en werd haast met open armen ontvangen. Eén uur later had ik beweging in het geheel en rond half vier had ik de klus geklaard.

Ik hoorde de leerlingen de school verlaten en ik ging naar de onderwijzerskamer om te vertellen, dat het probleem verholpen was. Er zat één meester en vier juffen, die er alle vier erg appetijtelijk uitzagen. Ze vlogen me bijna om de hals, zo blij waren ze dat het toneelstuk door kon gaan — ik was de held van de dag. De onderwijzer nam het woord en zei: Ik zei met een glimlach om mijn mond: Iedereen schoot in de lach, hoewel twee juffrouwen iets van kleur verschoten. Ik kreeg een kop koffie en we zaten nog een kwartiertje te babbelen.

Vervolgens ging ik terug naar het podium en begon mijn gereedschap bij elkaar te zoeken. Opeens merkte ik dat er iemand achter me stond en ik keek wat verschrikt op. Eén van de jufs stond achter me en haast stotterend zei ze: Ze zag er begeerlijk uit en als zij me wou bedanken met lichamelijke geneugten dan zou ik daar totaal geen bedenkingen tegen hebben.

Ze deed de deur op slot. Ze stelde zich voor als Priscilla en voordat ik het af kon knipogen, zat ze op haar knieën en begon aan mijn gulp te pulken. In een wip hing mijn broek op de enkels en ze wreef over mijn pik, die al aardig stijf was. Door haar behandeling kwam de kop al gauw boven de rand van mijn onderbroek uit en ze begon aan de eikel te likken. Even later had ik ook geen onderbroek meer aan en ze boog mijn lul naar voren en nam mijn lul in haar mond.

Ze keek omhoog en sloot de ogen om aan te geven dat ze dat zou gaan doen. Mijn pik verdween voor meer dan de helft in haar mond en ze zoog zo geraffineerd als ze kon.

En dat was niet niks, want ze had een begeerlijk bekkie en kon zeer goed pijpen. Na een poosje pakte ik haar hoofd vast bij haar haardos en begon haar in de mond te neuken.

Ze masseerde zelfs mijn ballen en ik voelde, dat mijn zaad begon te koken. Ik liet haar hoofd los en spande mijn beenspieren. Ze stak het puntje van haar tong in het gaatje en likte daarna over de hele staaf en vooral over de dikke rand van mijn eikel. Toen ze de lul daarna weer in haar mond nam, begon ik gelijk te spuiten en ik spoot een geweldige hoeveelheid zaad naar binnen.

Slurpend en smakkend slikte ze alles door en eerlijk is eerlijk: Ze bleef zuigen tot mijn pik begon te verslappen en nadat ze hem uit haar mond liet glippen, zei ze: En nu ga jij wat voor mij doen, ja toch?

Maar hier had ik niet op gerekend. Ik heb nog nooit zulke perverse dingen gedaan. Is het niet vreselijk goor? Het lijkt mij het einde. Je moet wennen aan het idee misschien, maar je zult merken dat het je enorm opwindt. Ik ontdeed me van mijn restant kleren en Priscilla kleedde zich ook helemaal uit. Ik floot tussen mijn tanden. Ze kleurde haast een beetje en voelde zich duidelijk gevleid.

Ik gaf haar een kus, maar die duurde niet lang want ze moest echt nodig. Ze duwde me haast opzij en ging voorover gebogen staan en steunde met haar handen op een wasbak. Met zo'n mooie vrouw met zo'n aanlokkelijke reet was dat geen probleem. De eerste drol kwam naar buiten gezet en was inderdaad hard.

Ik keek naar onderen en zodra er weer een keutel naar buiten dreigde te komen, duwde ik mijn paal middenin de weke stront en drong langzaam maar gestaag door in haar darm. Ze kreunde en begon helemaal te trillen. Het was net of haar darm zich binnenin helemaal afsloot, want ik kon met mijn pik de poep niet terug duwen en het gevolg was, dat de stront zich langs mijn neukende pik perste.

Ik haalde mijn pik terug en toen ik daarna weer naar binnen stootte, was het net of je een ballon met water lekt prikte: Mijn hele onderbuik en dijen waren een grote bruine massa en Priscilla zette aan om nog meer drollen te produceren.school school sex lik mijn kut

Niet vanwege sex of zo, daar hadden we geen idee van, maar gewoon omdat er met zo'n ding geplast wordt, ik bedoel maar getsie, kun je je als kind iets viezers bedenken als plas of poep in je MOND??? Ik begrijp ook wel, dat de kinderen dit niet als sex zien, ook omdat er waarschijnlijk niet dezelfde gevoelens bijkomen, hoewel, ze vinden het waarschijnlijk wel lekker.

Maar het is wel mijn definitie van sex. Dus niet die van kinderen, maar wel die van mij. Volgens mij doen kinderen dit eerder omdat het vies is, vanwege de 'getsie durf jij dat' factor. Net zoals er kinderen zijn die belletje trekken, kleine winkeldiefstallen plegen etc Dat hoeft helemaal niks met het seksgevoel te maken te hebben. Ik weet nog dat ik het vroeger lekker vond om met mijn kruis op de leuning van de bank te zitten en heen en weer te gaan.

Dat was niet lekker, omdat het niet mochtm dat was lekker, omdat het een lekker gevoel was. Tuurlijk dacht ik op dat moment niet aan seks, dat zullen deze kinderen ook niet doen. Maar ik vind wel, dat je moet uitleggen, dat je zoiets niet in het openbaar, in dit geval de bosjes, moet doen.

En nee, ik zou het dus niet goed vinden en ja, ik zou dus ook met die andere ouders praten. Als je dit al sex noemt, hoe noem je het dan als er wel erotische gevoelens etc.

Dat is toch toch iets totaal anders dan deze seksueel getinte spelletjes. Verder ben ik wel met je eens dat je zoiets niet in het openbaar hoeft te doen, maar het niet goed vinden is weer iets heel anders. Waarom vind je zoiets niet goed? Hoe moeten de kinderen dan dit soort dingen uitvinden dan? Hier ook wel eens gebeurd dat de er op zolder wat geeperimenteerd werd door 2 kinderen en tja, wat dat betreft heb ik liever dat ze met een goed vriendje op zolder experimenteren dan dat het ergens in een bosje met een veel ouder iemand gebeurt.

En ja, ik heb de ouders van het vriendje wel verteld wat er gebeurd was en gelukkig deden zij er ook niet moeilijk over. Inderdaad, jouw vraag is wel serieus, heb ik even overheen gelezen. Dat is bij mij nog steeds seks. En volgens mij heb ik gezegd, dat de kinderen het niet als seks zullen zien en het zo ook niet bedoelen, maar volgens mij en dat is dus mijn mening is het likken aan een piemel en aan een vagina wel seks.

Nogmaals, dat wil niet zeggen, dat de kinderen het als seks zien, waarschijnlijk niet. Volgens mij viel iedereen over Clinton heen, op het moment, dat hij zei dat hij geen seks had gehad met Monica, omdat hij alleen gepijpt was. Nu is dit natuurlijk geen pijpen, maar het zijn wel seksuele handelingen. En ik zou er niet blij mee zijn als mijn kinderen dat in de bosjes gaan expirimenteren, want daar ging het volgens mij over. En ja, als ze het dan toch doen, dan heb ik ook liever dat ze het met een goed vriendje doen, bij mij op zolder, maar ik zou er wel met die ouders van dat vriendje over praten.

Je vraagt je ook af hoe kinderen dit dan moeten uitvinden. Wat bedoel je met dit? Volgens mij hebben ze nog tijd genoeg om vanalles uit te vinden, en dat kunnen ze ook bij zichzelf, ik denk niet dat ze daarbij een ander nodig hebben.

Mijn zoontje speelt ook wel eens met zijn piemen, dan is ie ook aan het uitvinden. Maar dan zeg ik er wel bij, dat hij dat moet doen als hij alleen is en niet met anderen erbij. Ik hoop, dat ik mezelf nu een beetje duidelijker heb gemaakt en dat lauwe opmerkingen, zoals van Dirksmama, achterwege blijven. Zo lijkt het namelijk of je geen eigen mening mag hebben. Ik snap niet waarom je dingen die niet seksueel bedoeld zijn wegzet als sex.

Voor een kind is m. Daaran likken of proeven is 'vies' omdat plas 'vies' is. Ik zie de link met sex gewoon niet,. Volg je jouw redenatie, dan is alles dat met plassers te maken heeft al sex. Dan zou dat heerlijke opgeluchte gevoel dat iedereen wel kent na het ledigen van een overgooien blaas ook al sexueel getint zijn?

En dan is m. En zet me niet weg als flauw, wantik ben serieus, ik vind het persoonlijk namelijk heel benauwend als alles aan sex gelikt worst.

Ik zou dat dus wel vertellen aan desbetreffende ouders, dat je vindt dat het te ver gaat, ook dus tegen je eigen kind zeggen. Misschien vinden wij dit als vrouw zijnde viezer dan mannen? Mijn man experimenteerde vroeger ook heel wat af en vindt eea veel normaler dan ik. Ik was vroeger erg kuis: Ik denk inderdaad dat jongens daar anders tegenaan kijken, schiet me opeens te binnen dat toen mijn broertje een jaar of zeven was in zijn klas de jongens vaak 'kontje ruiken?

Errug vies, maar toch echt geen sex volgens mij. Of misschien denkt Charlotte daar wel anders over hoor. Volgens mij heb ik hierboven duidelijk gezegd wat ik ervan vind. Dat is mijn mening. En ja, dan vind ik je vergelijking met chocoladerepen flauw en wat ik nog flauwer vind, is dat je er steeds op terug blijft komen.

Zoals in je laatste post. Ik vind dat echt een onnodige sneer. Je zult hier misschien ook wel weer op reageren met de woorden, dat ik je niet flauw mag noemen, maar ik heb besloten daar dan in ieder geval niet meer op te reageren.

Overigens vnd ik het frappant dat je steeds over het woordje seks begint, dat is volgens mij ook helemaal niet de essentie in mijn eerste reactie. Maar kennelijk vind je dat toch het belangrijkst, ipv het feit dat er iets tussen de kinderen is gebeurd, waarvan ik niet goed zou vinden, als ze het zouden doen.

Ik vind het persoonlijk niet normaal als er aan elkaars geslachtsdelen wordt gelikt op 8-jarige leeftijd. En kan me voorstellen dat je er erg van geschrokken bent.

Ik ben thuis open over sex kijkende naar leeftijd van kind. Allen nog onder de 12 jaar trouwens. Op jonge leeftijd dus nog door niemand om het zo maar te zeggen. Dus dat dit niet de bedoeling is. Zo breng ik het naar mijn eigen kinderen toe allen onder de 12 jaar.

Succes in ieder geval! Waar uit de posting van motje36 blijkt dat het kind het zelf ziet als sex? Dat kan ik er echt met de beste wil van de werled niet in lezen. Mijn kind vond het vroeger sex als ze naast me in bed lag te knuffelen, want dat deed papa ook met mama en papa en mama hadden sex. En wat voor motivatie geef je daarbij als er gevraagd wordt waarom? Waar ik het eruit haal is oa dat dochter had aangegeven dat zij een sexfilm had gezien. En het kan zijn dat seks voor een volwassene een andere betekenis heeft dan voor een kind van 8 jaar.

Echter hoeft dit niet zo te zijn. Ik weet uit ervaring uit directe omgeving dat een kind van 8 jaar ook heel goed kan weten wat seks is en inhoudt.

Ook jongere kinderen weten dit wel. Ik weet ook niet hoe het op school is, maar tegenwoordig wordt er seksuele voorlichting gegeven, waar ook gesproken wordt over alle begrippen van seks. Dus ook over penetreren, enz. En daarbij wordt er op de televisie ook veelvuldig gesproken over seks, enz. Nogmaals ik denk dat vele kinderen meer weten van seks dan gedacht wordt!

Mijn kinderen hebben niet de vraag gesteld waarom er niet aan gekomen mag worden. Denk dat het hun zelf wel duidelijk is waarom. Het is iets privé, iets van jezelf. Het zijn mijn waarden die ik probeer over te brengen aan de kinderen. Ik zeg niet dat iedereen het zo moet doen, maar kijk op de televisie, lees de kranten, enz. Op school hebben ze het er ook over. Kinderen van groep 5 die seks met elkaar hebben. En dan bedoel ik echt neuken.

Wat weer verteld wordt. Ja maar mam, ze hebben het wel gedaan met condoom. Nogmaals onderschat kinderen niet! Ik heb eens even alles gelezen en ik denk dat de meeste niet beseffen hoe zo iets uit de hand kan lopen. Ik ben nu een vrouw van 30 jaar en ben als jong meisje van 7 jaar door een jongen als spelletje begonnen met ontdekken. Eerst kijken daarna aan zitten ik kon me nog herinner in het begin was het leuk maar toen hij verder wilde gaan vond ik het niet meer leuk maar als meisje durf je niet snel nee te zeggen.

En naderhand vertel je het lachend omdat je je groot wilt houden. Nu ben ik 30 en heb ik nog steeds een schaamte gevoel ik zou zo iets nooit maar dan ook nooit goed keuren bij mijn kinderen op deze leeftijd. Ik zou met de ouders gaan praten maar dan wel op een manier dat het een beetje een spelletje is anders loop je inderdaad de kans dat hij de schuldige is.

Jongens we leven nu in een hele andere wereld als wij vroeger en de jeugd is veel vroeger rijp. Denk na als ze nu al met deze spelletjes beginnen.

De jeugd is niet veel vroeger rijp als het jou 23 jaar geleden ook al overkwam, toch? Ik denk dat gelijkwaardigheid heel belangrijk is. Hoe oud was dit jongetje in het geval van topicstarter en heeft hij de middelen om de dochter van TS onder druk te zetten? Als mijn zoon of dochter dit gedrag toonde op deze leeftijd zal ik dat nooit nooit goed keuren.

Ze stak het puntje van haar tong in het gaatje en likte daarna over de hele staaf en vooral over de dikke rand van mijn eikel. Toen ze de lul daarna weer in haar mond nam, begon ik gelijk te spuiten en ik spoot een geweldige hoeveelheid zaad naar binnen. Slurpend en smakkend slikte ze alles door en eerlijk is eerlijk: Ze bleef zuigen tot mijn pik begon te verslappen en nadat ze hem uit haar mond liet glippen, zei ze: En nu ga jij wat voor mij doen, ja toch?

Maar hier had ik niet op gerekend. Ik heb nog nooit zulke perverse dingen gedaan. Is het niet vreselijk goor? Het lijkt mij het einde. Je moet wennen aan het idee misschien, maar je zult merken dat het je enorm opwindt.

Ik ontdeed me van mijn restant kleren en Priscilla kleedde zich ook helemaal uit. Ik floot tussen mijn tanden. Ze kleurde haast een beetje en voelde zich duidelijk gevleid. Ik gaf haar een kus, maar die duurde niet lang want ze moest echt nodig.

Ze duwde me haast opzij en ging voorover gebogen staan en steunde met haar handen op een wasbak. Met zo'n mooie vrouw met zo'n aanlokkelijke reet was dat geen probleem. De eerste drol kwam naar buiten gezet en was inderdaad hard. Ik keek naar onderen en zodra er weer een keutel naar buiten dreigde te komen, duwde ik mijn paal middenin de weke stront en drong langzaam maar gestaag door in haar darm.

Ze kreunde en begon helemaal te trillen. Het was net of haar darm zich binnenin helemaal afsloot, want ik kon met mijn pik de poep niet terug duwen en het gevolg was, dat de stront zich langs mijn neukende pik perste. Ik haalde mijn pik terug en toen ik daarna weer naar binnen stootte, was het net of je een ballon met water lekt prikte: Mijn hele onderbuik en dijen waren een grote bruine massa en Priscilla zette aan om nog meer drollen te produceren.

Ik haalde mijn lul eruit en de stukken stront vielen op de grond. Priscilla's kont ging weer open staan en ik ramde mijn lul weer in haar aars. Ze begon prompt te schokken en terwijl ze verder scheet, kwam ze onbedaarlijk klaar.

Ik moet eerlijk toegeven, dat het me wat deed en ik raakte in een ongewoon geile stemming. Ik begon steeds sneller te naaien en terwijl de juffrouw haar darm verder leegde langs mijn naaiende lul, begon ik klaar te komen en spoot met een schreeuw mijn kwak middenin haar stront. Al snel verslapte mijn pik en gleed uit haar kont. Daardoor viel er nog meer stront naar beneden en we glibberden er door. Vanaf mijn navel was het één grote bende, maar Priscilla draaide zich om en duwde mij haast op de grond.

Snel ging ik op de vloer liggen en de onderwijzeres hurkte met haar kut boven mijn pik. Ze begon opeens te zeiken over mijn onderbuik en nu werd het pas echt een grote smurrie. Het liep over mijn heupen naar mijn billen en via mijn zak naar mijn bilnaad. Toen haar blaas leeg was, bewoog ze naar achteren en plaatste haar kont boven mijn gezicht.

Ik stak mijn tong uit en aarzelend begon ik aan haar billen te likken. De smaak was niet zoals ik verwacht en ik werd er alweer geil van. Priscilla liet zich op mij zakken en hapte mijn lul op, terwijl die onder haar eigen poep en pies zat. Al gauw was die weer keihard en ik proefde aan haar kut en had al snel de smaak te pakken van haar urine. Ik likte haar droog en ging toen weer aan haar kont likken.

Ze genoot kronkelend van mijn tong en zuchtend en steunend lag ze mij te pijpen. Ik duwde mijn duim in haar kut en wreef over haar klit. Ik voelde mijn lul diep in haar mond zitten en was alweer zo geil, dat ik mijn orgasme niet langer uit kon stellen. Soppend met mijn tong in haar anus spoot ik voor de tweede keer mijn zak leeg in haar pijpende mond en toen ze dit vernam, begon ze zelf ook weer klaar te komen.

Ze gilde het bijna uit en zakte toen als verlamd zwaar op mij neer. Minuten lang bleven we in onze posities liggen en toen kroop ze van me af. Dat leek me echt het einde en ik moet zeggen, dat het ook een zeer aangename ervaring was. Daarna zijn we ons zelf gaan douchen en hebben ons weer aangekleed. Het was half vijf toen we de kleedkamer verlieten en er was niemand meer op school.

.
Thuisontvangst prive lekker neuken


Hij heeft toen aan haar vagina gelikt en zij heel even aan zijn piemel. Dit schijnt volgens haar zeggen een paar keer gebeurd te zijn. Ik krijg niet de indruk dat het een trauma is voor haar.

Ze deed er nogal lacherig bij. Ze is vrij grenzeloos en ze is moeilijk lerend waardoor ze op sociaal gebied ook enigzins achterloopt. Maar ze heeft wel veel interesse in sex. Wat moet ik hier allemaal mee en vinden jullie dat ik nog met de ouders van dat buurjongetje moet praten? Niet om een schuldige aan te wijzen, maar gewoon om hun ook op de hoogte te stellen van wat er gebeurd is. Ja, dat zou ik doen. Wel moeilijk, om dit heel open en opbouwend te doen zodat die ouders het niet meteen als kritiek of beschuldiging zien.

Op zich is er niks mis met wat expirimenteren tussen kinderen van ongeveer gelijke leeftijd die allebei niets tegen hun zin doen. Maar ze moeten wel leren hoe ze hier mee om moeten gaan. Wat wel en niet betamelijk is, privacy, grenzen, de 'waarde' van sex, gezondheidsaspecten. Mijn zoon heeft dat op die leeftijd ook gedaan. Ze roken ook aan elkaars kontje Hooguit in de gaten houden dat het niet eentje is die onder dwang iets moet doen.

Destijds leken de andere ouders van het vriendje mij dusdanig preuts dat ik de boel niet over de kling gejaagd heb met dat verhaal. Het leek mij beter het rustig te houden, niet overspannen reageren en zorgen dat je kind dit soort dingen aan je blijft vertellen! Volgens mij ongeschuldig 'expirimenteren'. Doktertje spelen, vadertje en moedertje etc komt wel vaker voor op dit leeftijd en elkaar uitkleden of bloot spelen ook waarbij kinderen voelen aan elkaars lichaam of in het voorbeeld hiervoor ruiken.

Niets om een heel gedoe van te maken. Vaak kan melden bij de andere ouders ook averechts werken. Wanneer er geen dwang in het spel is dan heb ik zoiets: Ze moeten ook leren om iets niet te doen als ze dat echt niet willen.

Maar als er geen dwang is en ze vinden het allbei leuk?? Niets aan de hand. Je kunt hooguit vragen aan de kinderen hoe ze het vinden en of ze het leuk vinden om dat te doen. Hoe vaak mijn kinderen wel niet met vriendjes en vriendinnetjes de blote billendans hebben gedaan of doktertje gespeeld. Allemaal zonder dwang en zonder bijbedoeling. Wanneer je er een heel circus en probleem vam gaat maken dan maak je van iets dat voor hen leuk en niet bijzonder is een heel groot ding.

Zelfs iets waarvan ze de indruk krijgen dat het niet mag. Dat laaste vind ik superslecht. Het mag alleen als ze zich er goed bij voelen en anders niet. En vinden jullie het echt goed dat 8-jarigen aan elkaars geslachtsdelen likken. Sorry hoor, maar daar kan ik met mijn gedachten niet bij. Ik weet dat kinderen vaak willen ontdekken en expireimenteren, maar als kinderen in de bosjes elkaar op die plaatsen gaan likken, zou ik er zeker wat van zeggen en ik zou dat als ouder ook graag willen weten.

Ik zou dus zeker een gesprek met die ouders aangaan en dan natuurlijk niet in beschuldigende zin, want er is niets strafbaars gebeurd, maar wel iets wat niet kan.

Want ik vind het echt niet kunnen dat kinderen buiten zoiets doen. Ik leer mijn kinderen, in de zelfde leeftijd, dat dat intieme delen zijn en dat je die niet aan iedereen moet laten zien en dat zeker niet iedereen daar aan mag komen, tenzij noodzakelijk. Maar waarom definieer jij het als 'sex hebben'? Voor mij is sex hebben echt iets heel anders, zeker als het om kinderen gaat. Bij pubers wordt het een ander verhaal. Heel vies vonden we dat. Niet vanwege sex of zo, daar hadden we geen idee van, maar gewoon omdat er met zo'n ding geplast wordt, ik bedoel maar getsie, kun je je als kind iets viezers bedenken als plas of poep in je MOND???

Ik begrijp ook wel, dat de kinderen dit niet als sex zien, ook omdat er waarschijnlijk niet dezelfde gevoelens bijkomen, hoewel, ze vinden het waarschijnlijk wel lekker. Maar het is wel mijn definitie van sex. Dus niet die van kinderen, maar wel die van mij. Volgens mij doen kinderen dit eerder omdat het vies is, vanwege de 'getsie durf jij dat' factor. Net zoals er kinderen zijn die belletje trekken, kleine winkeldiefstallen plegen etc Dat hoeft helemaal niks met het seksgevoel te maken te hebben.

Ik weet nog dat ik het vroeger lekker vond om met mijn kruis op de leuning van de bank te zitten en heen en weer te gaan. Dat was niet lekker, omdat het niet mochtm dat was lekker, omdat het een lekker gevoel was. Tuurlijk dacht ik op dat moment niet aan seks, dat zullen deze kinderen ook niet doen. Maar ik vind wel, dat je moet uitleggen, dat je zoiets niet in het openbaar, in dit geval de bosjes, moet doen.

En nee, ik zou het dus niet goed vinden en ja, ik zou dus ook met die andere ouders praten. Als je dit al sex noemt, hoe noem je het dan als er wel erotische gevoelens etc.

Dat is toch toch iets totaal anders dan deze seksueel getinte spelletjes. Verder ben ik wel met je eens dat je zoiets niet in het openbaar hoeft te doen, maar het niet goed vinden is weer iets heel anders.

Waarom vind je zoiets niet goed? Hoe moeten de kinderen dan dit soort dingen uitvinden dan? Hier ook wel eens gebeurd dat de er op zolder wat geeperimenteerd werd door 2 kinderen en tja, wat dat betreft heb ik liever dat ze met een goed vriendje op zolder experimenteren dan dat het ergens in een bosje met een veel ouder iemand gebeurt.

En ja, ik heb de ouders van het vriendje wel verteld wat er gebeurd was en gelukkig deden zij er ook niet moeilijk over. Inderdaad, jouw vraag is wel serieus, heb ik even overheen gelezen. Dat is bij mij nog steeds seks. En volgens mij heb ik gezegd, dat de kinderen het niet als seks zullen zien en het zo ook niet bedoelen, maar volgens mij en dat is dus mijn mening is het likken aan een piemel en aan een vagina wel seks. Nogmaals, dat wil niet zeggen, dat de kinderen het als seks zien, waarschijnlijk niet.

Volgens mij viel iedereen over Clinton heen, op het moment, dat hij zei dat hij geen seks had gehad met Monica, omdat hij alleen gepijpt was. Nu is dit natuurlijk geen pijpen, maar het zijn wel seksuele handelingen. En ik zou er niet blij mee zijn als mijn kinderen dat in de bosjes gaan expirimenteren, want daar ging het volgens mij over. En ja, als ze het dan toch doen, dan heb ik ook liever dat ze het met een goed vriendje doen, bij mij op zolder, maar ik zou er wel met die ouders van dat vriendje over praten.

Je vraagt je ook af hoe kinderen dit dan moeten uitvinden. Wat bedoel je met dit? Volgens mij hebben ze nog tijd genoeg om vanalles uit te vinden, en dat kunnen ze ook bij zichzelf, ik denk niet dat ze daarbij een ander nodig hebben. Mijn zoontje speelt ook wel eens met zijn piemen, dan is ie ook aan het uitvinden.

Maar dan zeg ik er wel bij, dat hij dat moet doen als hij alleen is en niet met anderen erbij. Ik hoop, dat ik mezelf nu een beetje duidelijker heb gemaakt en dat lauwe opmerkingen, zoals van Dirksmama, achterwege blijven. Zo lijkt het namelijk of je geen eigen mening mag hebben. Ik snap niet waarom je dingen die niet seksueel bedoeld zijn wegzet als sex. Voor een kind is m. Daaran likken of proeven is 'vies' omdat plas 'vies' is.

Ik zie de link met sex gewoon niet,. Volg je jouw redenatie, dan is alles dat met plassers te maken heeft al sex. Dan zou dat heerlijke opgeluchte gevoel dat iedereen wel kent na het ledigen van een overgooien blaas ook al sexueel getint zijn? En dan is m. En zet me niet weg als flauw, wantik ben serieus, ik vind het persoonlijk namelijk heel benauwend als alles aan sex gelikt worst. Ik zou dat dus wel vertellen aan desbetreffende ouders, dat je vindt dat het te ver gaat, ook dus tegen je eigen kind zeggen.

Misschien vinden wij dit als vrouw zijnde viezer dan mannen? Mijn man experimenteerde vroeger ook heel wat af en vindt eea veel normaler dan ik. Ik was vroeger erg kuis: Ik denk inderdaad dat jongens daar anders tegenaan kijken, schiet me opeens te binnen dat toen mijn broertje een jaar of zeven was in zijn klas de jongens vaak 'kontje ruiken?

Errug vies, maar toch echt geen sex volgens mij. Of misschien denkt Charlotte daar wel anders over hoor. Volgens mij heb ik hierboven duidelijk gezegd wat ik ervan vind.

Dat is mijn mening. En ja, dan vind ik je vergelijking met chocoladerepen flauw en wat ik nog flauwer vind, is dat je er steeds op terug blijft komen.

Zoals in je laatste post. Ik vind dat echt een onnodige sneer. Je zult hier misschien ook wel weer op reageren met de woorden, dat ik je niet flauw mag noemen, maar ik heb besloten daar dan in ieder geval niet meer op te reageren. Overigens vnd ik het frappant dat je steeds over het woordje seks begint, dat is volgens mij ook helemaal niet de essentie in mijn eerste reactie.

Maar kennelijk vind je dat toch het belangrijkst, ipv het feit dat er iets tussen de kinderen is gebeurd, waarvan ik niet goed zou vinden, als ze het zouden doen. Ik vind het persoonlijk niet normaal als er aan elkaars geslachtsdelen wordt gelikt op 8-jarige leeftijd. Door haar behandeling kwam de kop al gauw boven de rand van mijn onderbroek uit en ze begon aan de eikel te likken. Even later had ik ook geen onderbroek meer aan en ze boog mijn lul naar voren en nam mijn lul in haar mond.

Ze keek omhoog en sloot de ogen om aan te geven dat ze dat zou gaan doen. Mijn pik verdween voor meer dan de helft in haar mond en ze zoog zo geraffineerd als ze kon. En dat was niet niks, want ze had een begeerlijk bekkie en kon zeer goed pijpen.

Na een poosje pakte ik haar hoofd vast bij haar haardos en begon haar in de mond te neuken. Ze masseerde zelfs mijn ballen en ik voelde, dat mijn zaad begon te koken. Ik liet haar hoofd los en spande mijn beenspieren. Ze stak het puntje van haar tong in het gaatje en likte daarna over de hele staaf en vooral over de dikke rand van mijn eikel. Toen ze de lul daarna weer in haar mond nam, begon ik gelijk te spuiten en ik spoot een geweldige hoeveelheid zaad naar binnen.

Slurpend en smakkend slikte ze alles door en eerlijk is eerlijk: Ze bleef zuigen tot mijn pik begon te verslappen en nadat ze hem uit haar mond liet glippen, zei ze: En nu ga jij wat voor mij doen, ja toch? Maar hier had ik niet op gerekend. Ik heb nog nooit zulke perverse dingen gedaan. Is het niet vreselijk goor? Het lijkt mij het einde. Je moet wennen aan het idee misschien, maar je zult merken dat het je enorm opwindt. Ik ontdeed me van mijn restant kleren en Priscilla kleedde zich ook helemaal uit.

Ik floot tussen mijn tanden. Ze kleurde haast een beetje en voelde zich duidelijk gevleid. Ik gaf haar een kus, maar die duurde niet lang want ze moest echt nodig.

Ze duwde me haast opzij en ging voorover gebogen staan en steunde met haar handen op een wasbak. Met zo'n mooie vrouw met zo'n aanlokkelijke reet was dat geen probleem. De eerste drol kwam naar buiten gezet en was inderdaad hard.

Ik keek naar onderen en zodra er weer een keutel naar buiten dreigde te komen, duwde ik mijn paal middenin de weke stront en drong langzaam maar gestaag door in haar darm.

Ze kreunde en begon helemaal te trillen. Het was net of haar darm zich binnenin helemaal afsloot, want ik kon met mijn pik de poep niet terug duwen en het gevolg was, dat de stront zich langs mijn neukende pik perste.

Ik haalde mijn pik terug en toen ik daarna weer naar binnen stootte, was het net of je een ballon met water lekt prikte: Mijn hele onderbuik en dijen waren een grote bruine massa en Priscilla zette aan om nog meer drollen te produceren. Ik haalde mijn lul eruit en de stukken stront vielen op de grond. Priscilla's kont ging weer open staan en ik ramde mijn lul weer in haar aars.

Ze begon prompt te schokken en terwijl ze verder scheet, kwam ze onbedaarlijk klaar. Ik moet eerlijk toegeven, dat het me wat deed en ik raakte in een ongewoon geile stemming. Ik begon steeds sneller te naaien en terwijl de juffrouw haar darm verder leegde langs mijn naaiende lul, begon ik klaar te komen en spoot met een schreeuw mijn kwak middenin haar stront.

Al snel verslapte mijn pik en gleed uit haar kont. Daardoor viel er nog meer stront naar beneden en we glibberden er door. Vanaf mijn navel was het één grote bende, maar Priscilla draaide zich om en duwde mij haast op de grond. Snel ging ik op de vloer liggen en de onderwijzeres hurkte met haar kut boven mijn pik.

Ze begon opeens te zeiken over mijn onderbuik en nu werd het pas echt een grote smurrie. Het liep over mijn heupen naar mijn billen en via mijn zak naar mijn bilnaad. Toen haar blaas leeg was, bewoog ze naar achteren en plaatste haar kont boven mijn gezicht. Ik stak mijn tong uit en aarzelend begon ik aan haar billen te likken. De smaak was niet zoals ik verwacht en ik werd er alweer geil van. Priscilla liet zich op mij zakken en hapte mijn lul op, terwijl die onder haar eigen poep en pies zat.

Al gauw was die weer keihard en ik proefde aan haar kut en had al snel de smaak te pakken van haar urine. Ik likte haar droog en ging toen weer aan haar kont likken. Ze genoot kronkelend van mijn tong en zuchtend en steunend lag ze mij te pijpen.

school school sex lik mijn kut