Rare sex oma kut likken

rare sex oma kut likken

Zoals gezegd, vrijden we niet zo vaak meer samen. Maar op een bepaalde avond had ik toch weer eens een gekke bui en kreeg ik zin om haar kutje te likken, terwijl we een drankje dronken. Ze verzette zich daar echter tegen, als een maagd die verkracht wordt. Dit gaf me nog meer zin. Of misschien was ik alleen maar koppig en wou ik mijn rechten als echtgenoot opeisen?

Het werd me al snel duidelijk, dat Sonja niet in haar gewone doen was en ergens door geremd leek te zijn. Ik bedoel, ik wist dat zijzelf nooit het initiatief nam, maar ook dat ze zich normaal toch niet verzette als ik eens een geil ideetje had.

Ik ben toch je man? Waar heb je zin in? Ik was heel de dag op mijn werk geweest en bij mijn thuiskomst moest ik nog uitkiezen wat we zouden vreten!

Men zou het al van minder op zijn heupen krijgen! Alhoewel, Sonja was normaal gesproken een goeie huisvrouw. Ze regelde altijd alles perfect, maar nu Ze scheen zoveel berouw te hebben, dat ik erdoor vertederd werd. Ik nam haar in mijn armen en sprak haar zachtjes toe. Voor een keertje is dat toch niet zo erg. Je moet toch al elke dag weer iets anders verzinnen voor het eten. Ik begrijp wel, dat het niet altijd zo gemakkelijk is als het lijkt.

Geef maar wat je nog in huis hebt. Of weet je wat: Maar voordat we gaan heb ik zin in jouw kutje Je hebt geen slipje aan! Dat vind ik wel een leuke verrassing bij mijn thuiskomst. Maar je schijnt toch helemaal niet geil te zijn? Het idee zou niet eens bij me zijn opgekomen. Op dat gebied ben ik altijd nogal simpel geweest. Ik heb altijd gedacht dat een vrouw, die het geluk had met mij de liefde te kunnen bedrijven, geen zin meer zou hebben in een andere kerel.

En toch zeker niet een vrouw, die zo weinig sensueel was als de mijne. Nu ik toch al zover was, liet ik mijn vingers langs haar spleetje glijden. En dat spleetje voelde wel erg kleverig aan. Of in ieder geval toch niet bij mij! En dat blijft nog zolang nalopen. Jij merkt dat nooit, omdat je me nooit twee dagen achter elkaar neukt. Maar de dag daarna loopt dat nog Vertel je me nu, waar dat geil vandaan komt?

Of moet ik de waarheid er uit slaan? Ondertussen stak ik uit woede mijn vingers in haar werkelijk druipende kut. Sonja had nu haar benen gespreid en was zichtbaar opgewonden geworden. Ik gooide haar op de grond, rukte haar benen wijd open en voerde toch uit wat ik van plan was, ik likte aan haar kutje.

Wat tot gevolg had, dat ik dat vreemde zaad oplikte zoals een kat room slurpt. Want aan de specifieke geur en de smaak kon ik vaststellen, dat het inderdaad sperma was. En dat was dus zeker niet van mij. Toen ik alles had opgelikt, zoog ik ook nog aan haar kutje, alsof ik de laatste resten zaad niet wou missen. Terwijl ik daar druk mee bezig was, kreunde Sonja hardop. Zo erg wond mijn activiteit tussen haar benen haar op.

Waar is het voor, want ik wil eigenlijk niet dat je ouders mij ineens overal zien staan. Nee, lachte hij, het is een school opdracht.

Ze willen dat we onze seksuele gevoelens uiten in foto’s. En omdat ik niet van dat standaard werk wil maken dacht ik laat ik het eens doen met ouderen.

Je gaat er meer vragen? Nee, ik wil eerst wat proef foto’s schieten om me een duidelijker beeld te geven. Wat verlang je dat ik daar in doe dan? Tja bracht haar kleinzoon uit, dat hangt er vanaf hoe veer u bereid bent te gaan. Wil je mijn tieten zien? Nou ja, kuchte hij wat ongemakkelijk, maar wel erotische gebracht. En wat nog meer, moet ik helemaal naakt of houdt ik nog wat aan?

Nou ja, wierp hij haar nu toe, ik wilde u bijvoorbeeld neer zetten als een paard met een leren string met staart. Oké, wierp zijn oma op, dat gaat wel ver. Ik snap dat ik u dit niet had moeten vragen, beantwoordde hij nu wat voorbarig. Maar zijn oma leegde haar hand op zijn hoofd en antwoordde, maar als jij beloofd ze niet aan je ouders te tonen dan doe ik het wel.

Ze zag zijn verbaasde blik. Hij had nooit verwacht dat ze hem zou helpen en hoorde zijn oma nu vragen wanneer het moest gaan gebeuren. Weet u het heel zeker informeerde hij nogmaals en terwijl ze knikkend een slok van haar thee nam, pakte hij snel zijn agenda. Goed, lachte zijn oma hem toe, terwijl hij naar buiten liep. Aanstaande zaterdag om 1uur, zorg ik dat ik gekapt geknipt en geschoren voor je klaar sta.

Dank u oma, antwoordde hij met een eveneens grootte grijns. Terwijl ze weer naar binnen liep voelde ze een vreemd gevoel van warmte in haar onderbuik. Met het idee voor haar eigen kleinzoon naakte te poseren liet ze haar gedachte gaan en dacht ze stiekem aan seks met hem.

Snel liep ze naar haar slaap kamer en met de gordijnen dicht kleedde ze zich uit voor de spiegel. Gelukkig had ze nog een paar ferme borsten en dat ze iets waren uitgezakt maakte ze naar haar idee allen maar mooier. Ze streelde zichzelf en sloot langzaam haar ogen. Met haar eigen handen op haar lijf begon ze te dag dromen en hoorde ze haar jonge kleinzoon zeggen, oma wat heeft u een paar lekkere borsten.

Ze voelde zijn handen langs haar lichaam gaan en stak een vinger in haar schede. Het was lang terug dat ze zich zo had gevoeld en nat van haar geil begon ze zichzelf met zijn vingers te bevredigen.

O god wat zou het lekker zijn als hij haar zou vragen om met hem te neuken. Ze wilde zo graag weer eens een lul in haar kut. Gelukkig had ze een prima vervanger en terwijl ze nu haar bed opzocht graaide ze haar rubberen vriend uit de la. Stop je fijne lul maar eens lekker in je oma haar poesje, zuchtte ze terwijl ze het ding tegen haar spleet liet gaan, en hijgend en dromend maakte ze zich klaar op het idee haar jonge kleinzoon te voelen.

Het was ondertussen Zaterdag en toch wel met enige reservering kwam ze bij het school gebouw aan. Haar kleinzoon stond al duidelijk zenuwachtig op haar te wachten en met een half zacht kusje op haar wang begroette hij haar. Alle twee onwennig liepen ze het gebouw nu in en met de meegenomen sleutels gaf hij haar toegang tot een voorbereide zaal. Ik zal ondertussen even de deuren op slot doen, zodat niemand ons kan storen, wierp hij zijn oma toe, dan kunt u zich vast verkleden.

Met de zak met meegebrachte slipjes wees hij haar naar een plek in de hoek. Terwijl ze haar bloes en rokje uit stroopte voelde ze weer de zelfde spanning die ze thuis ook had gevoeld en bij het uittrekken van haar slipje voelde z nu de ogen van de jongeman branden op haar rug. Naakt en met twee setjes lingerie in haar handen draaide ze zich nu naar hem om en zag hij voor het eerste in zijn leven zijn oma van een heel andere kant.

Een schok schoot door hem heen bij het voelen van zijn belevenis. O wat voelde het raar zijn grootmoeder zo te zien en te voelen dat hij haar opwindender vond dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. Vooral het zien van haar flinke boezem en haar keurig gecoupeerde kutje maakte hem ineens botergeil.

Doet u eerst dat linker maar, kuchte hij wat onzuiver haar kant op en genietend van zijn aandacht trok ze het doorzichtige zijde slipje over haar billen. Zittend op een stoel schoof ze in alle posities die haar kleinzoon wilde en met de aandacht die hij haar gaf voelde zij de opwinding stijgen.

Terwijl ze even vluchtig naar hem keek realiseerde ze zich ineens hoe wederzijds dat moest zijn en zag ze de duidelijke contouren van zijn jonge geslacht zich in zijn broek af tekenen.

Bij het omkleedden naar het volgende setje besloot ze nu haar duiveltje te volgen en wierp ze haar kleizoon toe, dat ze het gewaagder had verwacht. Deze schrok even zichtbaar en gaf haar aan dat ze wat hem betrof alle vrijheid had die ze zichzelf durfde te geven.

Oké, lachte ze hem toe, maar misschien vind je dat wel heel vervelend. Nee hoor, kuchte hij weer, duidelijk snakkend naar adem, zolang het maar erotisch blijft. Nu ging ze pas echt los en bekommerde ze zich geen moment om de eventuele gevolgen. Het engeltje dat zij dat dit fout was kon nu even dood vallen. Geil in de kamera kijkend, wierp ze haar kleinzoon toe of ze het zo beter deed en met het antwoord, o jaaa, besloot ze eerst maar eens met haar rijpe borsten te spelen.

Af en toe kijkend naar de duidelijk dikker wordende bult schoof ze haar benen van elkaar en drukte ze een hand in het slipje. Ze schoof nu zelfs haar slipje aan de kant en legde haar hand op haar natter wordende poesje. Shit, hoorde ze haar kleinzoon kreunen, nu is dat kut rolletje vol. Ga ik niet te ver nu, wierp zijn oma hem toe en als door een wesp gestoken keek hij haar aan. Wilt u stoppen dan? Nee lachte ze hem haar kut duidelijk tonend toe. Als jij het echt niet vervelend vind om tegen mijn oude tieten aan te kijken kunnen we wat mij betreft gewoon verder gaan.

Maar u heeft helemaal geen oude tieten, Ik vind dat u nog prachtige borsten heeft. Dus je vind je oma nog wel aantrekkelijk op haar leeftijd? Stil zwijgend keek hij haar aan. En je oma’s kutje, vind je dat ook niet vervelend om die te zien. Nee antwoordde hij weer loom. Weet je, lachte ze hem weer toe terwijl ze nu even ging staan, het klinkt misschien wat raar allemaal, maar zou je het stom vinden als ik zeg dat ik, van dit alles, al behoorlijk opgewonden ben geworden. Ik bedoel, zo met mijn eigen kleinzoon naakt poseren, ik vind het best wel geil, raar hé?

Ze stond nu vlak voor hem en hij keek naar haar ferme borsten. Ik vind u helemaal niet raar, u wind mij ook enorm op. Zijn oma pakte nu zijn kamera beet en zette deze in de daarvoor bedoelde standaard. Op de een of andere manier voelde hij zich naakt voor haar. Ze draaide zich weer naar hem toe en pakte zijn handen beet. Met een meer dan behoorlijke trilling in haar stem vroeg ze het hem op de man af, zou je het fijn vinden als mijn borsten even in je handen te houden.

Gebiologeerd volgde zijn ogen haar handen en voelde hij ineens een siddering door zijn lijf heen gaan. Ooo, oma, kreunde hij de vrouw toe, wat heeft u een onwijs zachte huid. Voel maar even, kreunde ze weer, een zelfde geilheid voelend als in haar droom, knijp maar even zacht in mijn tieten, het voelt me zo fijn. Ze keken elkaar aan, diep in de ogen hij zag toe hoe ze haar mond nu iets open liet gaan.

Ik heb gewoon een erectie na u gekregen, sprak hij haar bekennend toe. Ik weet het, zuchtte ze weer genietend van zijn jonge handen, als je wilt kan ik je daar wel even mee helpen.

.

Erotische tantra massage sexcontact gay

Want op die manier ontdekte ik een heerlijke sensatie. Hoe kon ik dan boos op haar blijven? Zoals gezegd, vrijden we niet zo vaak meer samen. Maar op een bepaalde avond had ik toch weer eens een gekke bui en kreeg ik zin om haar kutje te likken, terwijl we een drankje dronken.

Ze verzette zich daar echter tegen, als een maagd die verkracht wordt. Dit gaf me nog meer zin. Of misschien was ik alleen maar koppig en wou ik mijn rechten als echtgenoot opeisen? Het werd me al snel duidelijk, dat Sonja niet in haar gewone doen was en ergens door geremd leek te zijn. Ik bedoel, ik wist dat zijzelf nooit het initiatief nam, maar ook dat ze zich normaal toch niet verzette als ik eens een geil ideetje had. Ik ben toch je man?

Waar heb je zin in? Ik was heel de dag op mijn werk geweest en bij mijn thuiskomst moest ik nog uitkiezen wat we zouden vreten! Men zou het al van minder op zijn heupen krijgen!

Alhoewel, Sonja was normaal gesproken een goeie huisvrouw. Ze regelde altijd alles perfect, maar nu Ze scheen zoveel berouw te hebben, dat ik erdoor vertederd werd. Ik nam haar in mijn armen en sprak haar zachtjes toe. Voor een keertje is dat toch niet zo erg. Je moet toch al elke dag weer iets anders verzinnen voor het eten. Ik begrijp wel, dat het niet altijd zo gemakkelijk is als het lijkt. Geef maar wat je nog in huis hebt.

Of weet je wat: Maar voordat we gaan heb ik zin in jouw kutje Je hebt geen slipje aan! Dat vind ik wel een leuke verrassing bij mijn thuiskomst. Maar je schijnt toch helemaal niet geil te zijn? Het idee zou niet eens bij me zijn opgekomen.

Op dat gebied ben ik altijd nogal simpel geweest. Ik heb altijd gedacht dat een vrouw, die het geluk had met mij de liefde te kunnen bedrijven, geen zin meer zou hebben in een andere kerel. En toch zeker niet een vrouw, die zo weinig sensueel was als de mijne. Nu ik toch al zover was, liet ik mijn vingers langs haar spleetje glijden.

En dat spleetje voelde wel erg kleverig aan. Of in ieder geval toch niet bij mij! En dat blijft nog zolang nalopen. Jij merkt dat nooit, omdat je me nooit twee dagen achter elkaar neukt.

Maar de dag daarna loopt dat nog Vertel je me nu, waar dat geil vandaan komt? Of moet ik de waarheid er uit slaan? Ondertussen stak ik uit woede mijn vingers in haar werkelijk druipende kut. Sonja had nu haar benen gespreid en was zichtbaar opgewonden geworden. Ik gooide haar op de grond, rukte haar benen wijd open en voerde toch uit wat ik van plan was, ik likte aan haar kutje.

Wat tot gevolg had, dat ik dat vreemde zaad oplikte zoals een kat room slurpt. Want aan de specifieke geur en de smaak kon ik vaststellen, dat het inderdaad sperma was. En dat was dus zeker niet van mij.

Toen ik alles had opgelikt, zoog ik ook nog aan haar kutje, alsof ik de laatste resten zaad niet wou missen. Nee, lachte hij, het is een school opdracht. Ze willen dat we onze seksuele gevoelens uiten in foto’s. En omdat ik niet van dat standaard werk wil maken dacht ik laat ik het eens doen met ouderen. Je gaat er meer vragen? Nee, ik wil eerst wat proef foto’s schieten om me een duidelijker beeld te geven. Wat verlang je dat ik daar in doe dan? Tja bracht haar kleinzoon uit, dat hangt er vanaf hoe veer u bereid bent te gaan.

Wil je mijn tieten zien? Nou ja, kuchte hij wat ongemakkelijk, maar wel erotische gebracht. En wat nog meer, moet ik helemaal naakt of houdt ik nog wat aan?

Nou ja, wierp hij haar nu toe, ik wilde u bijvoorbeeld neer zetten als een paard met een leren string met staart. Oké, wierp zijn oma op, dat gaat wel ver. Ik snap dat ik u dit niet had moeten vragen, beantwoordde hij nu wat voorbarig.

Maar zijn oma leegde haar hand op zijn hoofd en antwoordde, maar als jij beloofd ze niet aan je ouders te tonen dan doe ik het wel. Ze zag zijn verbaasde blik. Hij had nooit verwacht dat ze hem zou helpen en hoorde zijn oma nu vragen wanneer het moest gaan gebeuren. Weet u het heel zeker informeerde hij nogmaals en terwijl ze knikkend een slok van haar thee nam, pakte hij snel zijn agenda. Goed, lachte zijn oma hem toe, terwijl hij naar buiten liep. Aanstaande zaterdag om 1uur, zorg ik dat ik gekapt geknipt en geschoren voor je klaar sta.

Dank u oma, antwoordde hij met een eveneens grootte grijns. Terwijl ze weer naar binnen liep voelde ze een vreemd gevoel van warmte in haar onderbuik. Met het idee voor haar eigen kleinzoon naakte te poseren liet ze haar gedachte gaan en dacht ze stiekem aan seks met hem. Snel liep ze naar haar slaap kamer en met de gordijnen dicht kleedde ze zich uit voor de spiegel. Gelukkig had ze nog een paar ferme borsten en dat ze iets waren uitgezakt maakte ze naar haar idee allen maar mooier.

Ze streelde zichzelf en sloot langzaam haar ogen. Met haar eigen handen op haar lijf begon ze te dag dromen en hoorde ze haar jonge kleinzoon zeggen, oma wat heeft u een paar lekkere borsten.

Ze voelde zijn handen langs haar lichaam gaan en stak een vinger in haar schede. Het was lang terug dat ze zich zo had gevoeld en nat van haar geil begon ze zichzelf met zijn vingers te bevredigen. O god wat zou het lekker zijn als hij haar zou vragen om met hem te neuken. Ze wilde zo graag weer eens een lul in haar kut. Gelukkig had ze een prima vervanger en terwijl ze nu haar bed opzocht graaide ze haar rubberen vriend uit de la. Stop je fijne lul maar eens lekker in je oma haar poesje, zuchtte ze terwijl ze het ding tegen haar spleet liet gaan, en hijgend en dromend maakte ze zich klaar op het idee haar jonge kleinzoon te voelen.

Het was ondertussen Zaterdag en toch wel met enige reservering kwam ze bij het school gebouw aan. Haar kleinzoon stond al duidelijk zenuwachtig op haar te wachten en met een half zacht kusje op haar wang begroette hij haar. Alle twee onwennig liepen ze het gebouw nu in en met de meegenomen sleutels gaf hij haar toegang tot een voorbereide zaal. Ik zal ondertussen even de deuren op slot doen, zodat niemand ons kan storen, wierp hij zijn oma toe, dan kunt u zich vast verkleden.

Met de zak met meegebrachte slipjes wees hij haar naar een plek in de hoek. Terwijl ze haar bloes en rokje uit stroopte voelde ze weer de zelfde spanning die ze thuis ook had gevoeld en bij het uittrekken van haar slipje voelde z nu de ogen van de jongeman branden op haar rug. Naakt en met twee setjes lingerie in haar handen draaide ze zich nu naar hem om en zag hij voor het eerste in zijn leven zijn oma van een heel andere kant. Een schok schoot door hem heen bij het voelen van zijn belevenis.

O wat voelde het raar zijn grootmoeder zo te zien en te voelen dat hij haar opwindender vond dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. Vooral het zien van haar flinke boezem en haar keurig gecoupeerde kutje maakte hem ineens botergeil. Doet u eerst dat linker maar, kuchte hij wat onzuiver haar kant op en genietend van zijn aandacht trok ze het doorzichtige zijde slipje over haar billen.

Zittend op een stoel schoof ze in alle posities die haar kleinzoon wilde en met de aandacht die hij haar gaf voelde zij de opwinding stijgen. Terwijl ze even vluchtig naar hem keek realiseerde ze zich ineens hoe wederzijds dat moest zijn en zag ze de duidelijke contouren van zijn jonge geslacht zich in zijn broek af tekenen.

Bij het omkleedden naar het volgende setje besloot ze nu haar duiveltje te volgen en wierp ze haar kleizoon toe, dat ze het gewaagder had verwacht.

Deze schrok even zichtbaar en gaf haar aan dat ze wat hem betrof alle vrijheid had die ze zichzelf durfde te geven. Oké, lachte ze hem toe, maar misschien vind je dat wel heel vervelend.

Nee hoor, kuchte hij weer, duidelijk snakkend naar adem, zolang het maar erotisch blijft. Nu ging ze pas echt los en bekommerde ze zich geen moment om de eventuele gevolgen. Het engeltje dat zij dat dit fout was kon nu even dood vallen. Geil in de kamera kijkend, wierp ze haar kleinzoon toe of ze het zo beter deed en met het antwoord, o jaaa, besloot ze eerst maar eens met haar rijpe borsten te spelen.

Af en toe kijkend naar de duidelijk dikker wordende bult schoof ze haar benen van elkaar en drukte ze een hand in het slipje. Ze schoof nu zelfs haar slipje aan de kant en legde haar hand op haar natter wordende poesje. Shit, hoorde ze haar kleinzoon kreunen, nu is dat kut rolletje vol. Ga ik niet te ver nu, wierp zijn oma hem toe en als door een wesp gestoken keek hij haar aan. Wilt u stoppen dan? Nee lachte ze hem haar kut duidelijk tonend toe. Als jij het echt niet vervelend vind om tegen mijn oude tieten aan te kijken kunnen we wat mij betreft gewoon verder gaan.

Maar u heeft helemaal geen oude tieten, Ik vind dat u nog prachtige borsten heeft. Dus je vind je oma nog wel aantrekkelijk op haar leeftijd? Stil zwijgend keek hij haar aan. En je oma’s kutje, vind je dat ook niet vervelend om die te zien. Nee antwoordde hij weer loom. Weet je, lachte ze hem weer toe terwijl ze nu even ging staan, het klinkt misschien wat raar allemaal, maar zou je het stom vinden als ik zeg dat ik, van dit alles, al behoorlijk opgewonden ben geworden.

Ik bedoel, zo met mijn eigen kleinzoon naakt poseren, ik vind het best wel geil, raar hé? Ze stond nu vlak voor hem en hij keek naar haar ferme borsten. Ik vind u helemaal niet raar, u wind mij ook enorm op.

Zijn oma pakte nu zijn kamera beet en zette deze in de daarvoor bedoelde standaard. Op de een of andere manier voelde hij zich naakt voor haar. Ze draaide zich weer naar hem toe en pakte zijn handen beet. Met een meer dan behoorlijke trilling in haar stem vroeg ze het hem op de man af, zou je het fijn vinden als mijn borsten even in je handen te houden.

Gebiologeerd volgde zijn ogen haar handen en voelde hij ineens een siddering door zijn lijf heen gaan. Ooo, oma, kreunde hij de vrouw toe, wat heeft u een onwijs zachte huid. Voel maar even, kreunde ze weer, een zelfde geilheid voelend als in haar droom, knijp maar even zacht in mijn tieten, het voelt me zo fijn. Ze keken elkaar aan, diep in de ogen hij zag toe hoe ze haar mond nu iets open liet gaan.

Ik heb gewoon een erectie na u gekregen, sprak hij haar bekennend toe. Ik weet het, zuchtte ze weer genietend van zijn jonge handen, als je wilt kan ik je daar wel even mee helpen. Dit kan toch niet, zuchtte hij diep, ik geil op mijn eigen oma.


rare sex oma kut likken

Zoals gezegd, vrijden we niet zo vaak meer samen. Maar op een bepaalde avond had ik toch weer eens een gekke bui en kreeg ik zin om haar kutje te likken, terwijl we een drankje dronken. Ze verzette zich daar echter tegen, als een maagd die verkracht wordt. Dit gaf me nog meer zin. Of misschien was ik alleen maar koppig en wou ik mijn rechten als echtgenoot opeisen? Het werd me al snel duidelijk, dat Sonja niet in haar gewone doen was en ergens door geremd leek te zijn.

Ik bedoel, ik wist dat zijzelf nooit het initiatief nam, maar ook dat ze zich normaal toch niet verzette als ik eens een geil ideetje had. Ik ben toch je man? Waar heb je zin in? Ik was heel de dag op mijn werk geweest en bij mijn thuiskomst moest ik nog uitkiezen wat we zouden vreten! Men zou het al van minder op zijn heupen krijgen! Alhoewel, Sonja was normaal gesproken een goeie huisvrouw.

Ze regelde altijd alles perfect, maar nu Ze scheen zoveel berouw te hebben, dat ik erdoor vertederd werd. Ik nam haar in mijn armen en sprak haar zachtjes toe. Voor een keertje is dat toch niet zo erg. Je moet toch al elke dag weer iets anders verzinnen voor het eten. Ik begrijp wel, dat het niet altijd zo gemakkelijk is als het lijkt. Geef maar wat je nog in huis hebt. Of weet je wat: Maar voordat we gaan heb ik zin in jouw kutje Je hebt geen slipje aan! Dat vind ik wel een leuke verrassing bij mijn thuiskomst.

Maar je schijnt toch helemaal niet geil te zijn? Het idee zou niet eens bij me zijn opgekomen. Op dat gebied ben ik altijd nogal simpel geweest. Ik heb altijd gedacht dat een vrouw, die het geluk had met mij de liefde te kunnen bedrijven, geen zin meer zou hebben in een andere kerel. En toch zeker niet een vrouw, die zo weinig sensueel was als de mijne. Nu ik toch al zover was, liet ik mijn vingers langs haar spleetje glijden.

En dat spleetje voelde wel erg kleverig aan. Of in ieder geval toch niet bij mij! En dat blijft nog zolang nalopen. Jij merkt dat nooit, omdat je me nooit twee dagen achter elkaar neukt. Maar de dag daarna loopt dat nog Vertel je me nu, waar dat geil vandaan komt? Of moet ik de waarheid er uit slaan?

Ondertussen stak ik uit woede mijn vingers in haar werkelijk druipende kut. Sonja had nu haar benen gespreid en was zichtbaar opgewonden geworden. Ik gooide haar op de grond, rukte haar benen wijd open en voerde toch uit wat ik van plan was, ik likte aan haar kutje. Wat tot gevolg had, dat ik dat vreemde zaad oplikte zoals een kat room slurpt. Want aan de specifieke geur en de smaak kon ik vaststellen, dat het inderdaad sperma was. En dat was dus zeker niet van mij.

Toen ik alles had opgelikt, zoog ik ook nog aan haar kutje, alsof ik de laatste resten zaad niet wou missen. Terwijl ik daar druk mee bezig was, kreunde Sonja hardop. Zo erg wond mijn activiteit tussen haar benen haar op.

Waar is het voor, want ik wil eigenlijk niet dat je ouders mij ineens overal zien staan. Nee, lachte hij, het is een school opdracht. Ze willen dat we onze seksuele gevoelens uiten in foto’s. En omdat ik niet van dat standaard werk wil maken dacht ik laat ik het eens doen met ouderen. Je gaat er meer vragen?

Nee, ik wil eerst wat proef foto’s schieten om me een duidelijker beeld te geven. Wat verlang je dat ik daar in doe dan? Tja bracht haar kleinzoon uit, dat hangt er vanaf hoe veer u bereid bent te gaan. Wil je mijn tieten zien? Nou ja, kuchte hij wat ongemakkelijk, maar wel erotische gebracht. En wat nog meer, moet ik helemaal naakt of houdt ik nog wat aan? Nou ja, wierp hij haar nu toe, ik wilde u bijvoorbeeld neer zetten als een paard met een leren string met staart.

Oké, wierp zijn oma op, dat gaat wel ver. Ik snap dat ik u dit niet had moeten vragen, beantwoordde hij nu wat voorbarig. Maar zijn oma leegde haar hand op zijn hoofd en antwoordde, maar als jij beloofd ze niet aan je ouders te tonen dan doe ik het wel.

Ze zag zijn verbaasde blik. Hij had nooit verwacht dat ze hem zou helpen en hoorde zijn oma nu vragen wanneer het moest gaan gebeuren. Weet u het heel zeker informeerde hij nogmaals en terwijl ze knikkend een slok van haar thee nam, pakte hij snel zijn agenda. Goed, lachte zijn oma hem toe, terwijl hij naar buiten liep. Aanstaande zaterdag om 1uur, zorg ik dat ik gekapt geknipt en geschoren voor je klaar sta.

Dank u oma, antwoordde hij met een eveneens grootte grijns. Terwijl ze weer naar binnen liep voelde ze een vreemd gevoel van warmte in haar onderbuik. Met het idee voor haar eigen kleinzoon naakte te poseren liet ze haar gedachte gaan en dacht ze stiekem aan seks met hem.

Snel liep ze naar haar slaap kamer en met de gordijnen dicht kleedde ze zich uit voor de spiegel. Gelukkig had ze nog een paar ferme borsten en dat ze iets waren uitgezakt maakte ze naar haar idee allen maar mooier. Ze streelde zichzelf en sloot langzaam haar ogen. Met haar eigen handen op haar lijf begon ze te dag dromen en hoorde ze haar jonge kleinzoon zeggen, oma wat heeft u een paar lekkere borsten.

Ze voelde zijn handen langs haar lichaam gaan en stak een vinger in haar schede. Het was lang terug dat ze zich zo had gevoeld en nat van haar geil begon ze zichzelf met zijn vingers te bevredigen.

O god wat zou het lekker zijn als hij haar zou vragen om met hem te neuken. Ze wilde zo graag weer eens een lul in haar kut. Gelukkig had ze een prima vervanger en terwijl ze nu haar bed opzocht graaide ze haar rubberen vriend uit de la. Stop je fijne lul maar eens lekker in je oma haar poesje, zuchtte ze terwijl ze het ding tegen haar spleet liet gaan, en hijgend en dromend maakte ze zich klaar op het idee haar jonge kleinzoon te voelen. Het was ondertussen Zaterdag en toch wel met enige reservering kwam ze bij het school gebouw aan.

Haar kleinzoon stond al duidelijk zenuwachtig op haar te wachten en met een half zacht kusje op haar wang begroette hij haar. Alle twee onwennig liepen ze het gebouw nu in en met de meegenomen sleutels gaf hij haar toegang tot een voorbereide zaal. Ik zal ondertussen even de deuren op slot doen, zodat niemand ons kan storen, wierp hij zijn oma toe, dan kunt u zich vast verkleden.

Met de zak met meegebrachte slipjes wees hij haar naar een plek in de hoek. Terwijl ze haar bloes en rokje uit stroopte voelde ze weer de zelfde spanning die ze thuis ook had gevoeld en bij het uittrekken van haar slipje voelde z nu de ogen van de jongeman branden op haar rug.

Naakt en met twee setjes lingerie in haar handen draaide ze zich nu naar hem om en zag hij voor het eerste in zijn leven zijn oma van een heel andere kant. Een schok schoot door hem heen bij het voelen van zijn belevenis. O wat voelde het raar zijn grootmoeder zo te zien en te voelen dat hij haar opwindender vond dan hij ooit voor mogelijk had gehouden.

Vooral het zien van haar flinke boezem en haar keurig gecoupeerde kutje maakte hem ineens botergeil. Doet u eerst dat linker maar, kuchte hij wat onzuiver haar kant op en genietend van zijn aandacht trok ze het doorzichtige zijde slipje over haar billen.

Zittend op een stoel schoof ze in alle posities die haar kleinzoon wilde en met de aandacht die hij haar gaf voelde zij de opwinding stijgen. Terwijl ze even vluchtig naar hem keek realiseerde ze zich ineens hoe wederzijds dat moest zijn en zag ze de duidelijke contouren van zijn jonge geslacht zich in zijn broek af tekenen.

Bij het omkleedden naar het volgende setje besloot ze nu haar duiveltje te volgen en wierp ze haar kleizoon toe, dat ze het gewaagder had verwacht. Deze schrok even zichtbaar en gaf haar aan dat ze wat hem betrof alle vrijheid had die ze zichzelf durfde te geven. Oké, lachte ze hem toe, maar misschien vind je dat wel heel vervelend. Nee hoor, kuchte hij weer, duidelijk snakkend naar adem, zolang het maar erotisch blijft.

Nu ging ze pas echt los en bekommerde ze zich geen moment om de eventuele gevolgen. Het engeltje dat zij dat dit fout was kon nu even dood vallen.

Geil in de kamera kijkend, wierp ze haar kleinzoon toe of ze het zo beter deed en met het antwoord, o jaaa, besloot ze eerst maar eens met haar rijpe borsten te spelen.

Af en toe kijkend naar de duidelijk dikker wordende bult schoof ze haar benen van elkaar en drukte ze een hand in het slipje. Ze schoof nu zelfs haar slipje aan de kant en legde haar hand op haar natter wordende poesje. Shit, hoorde ze haar kleinzoon kreunen, nu is dat kut rolletje vol.

Ga ik niet te ver nu, wierp zijn oma hem toe en als door een wesp gestoken keek hij haar aan. Wilt u stoppen dan? Nee lachte ze hem haar kut duidelijk tonend toe.

Als jij het echt niet vervelend vind om tegen mijn oude tieten aan te kijken kunnen we wat mij betreft gewoon verder gaan. Maar u heeft helemaal geen oude tieten, Ik vind dat u nog prachtige borsten heeft.

Dus je vind je oma nog wel aantrekkelijk op haar leeftijd? Stil zwijgend keek hij haar aan. En je oma’s kutje, vind je dat ook niet vervelend om die te zien.

Nee antwoordde hij weer loom. Weet je, lachte ze hem weer toe terwijl ze nu even ging staan, het klinkt misschien wat raar allemaal, maar zou je het stom vinden als ik zeg dat ik, van dit alles, al behoorlijk opgewonden ben geworden. Ik bedoel, zo met mijn eigen kleinzoon naakt poseren, ik vind het best wel geil, raar hé?

Ze stond nu vlak voor hem en hij keek naar haar ferme borsten. Ik vind u helemaal niet raar, u wind mij ook enorm op. Zijn oma pakte nu zijn kamera beet en zette deze in de daarvoor bedoelde standaard.

Op de een of andere manier voelde hij zich naakt voor haar. Ze draaide zich weer naar hem toe en pakte zijn handen beet.

Met een meer dan behoorlijke trilling in haar stem vroeg ze het hem op de man af, zou je het fijn vinden als mijn borsten even in je handen te houden.

Gebiologeerd volgde zijn ogen haar handen en voelde hij ineens een siddering door zijn lijf heen gaan. Ooo, oma, kreunde hij de vrouw toe, wat heeft u een onwijs zachte huid.

Voel maar even, kreunde ze weer, een zelfde geilheid voelend als in haar droom, knijp maar even zacht in mijn tieten, het voelt me zo fijn. Ze keken elkaar aan, diep in de ogen hij zag toe hoe ze haar mond nu iets open liet gaan. Ik heb gewoon een erectie na u gekregen, sprak hij haar bekennend toe. Ik weet het, zuchtte ze weer genietend van zijn jonge handen, als je wilt kan ik je daar wel even mee helpen.

.

Sex massage noord holland thuisontvangst enschede

  • Ik heb gewoon een erectie na u gekregen, sprak hij haar bekennend toe.
  • 326
  • Met haar kleinzoon paal in haar mond zoog ze har wangen hol en hoorde hij haar over zijn lat heen soppen. Gelukkig had ze een prima vervanger en terwijl ze nu haar bed opzocht graaide ze haar rubberen vriend uit de la.
  • Cardate ede sex oud en jong
  • 846


Zuig aan mijn lul gangbang brabant


Strak nat kutje tiener homos