Meesteres online lekkende kutjes

meesteres online lekkende kutjes

Henk over zich heen te krijgen. Ik kon er niets aan doen, maar kreeg geile gevoelens, het idee om dat mooie blondje door paps te laten open boren, dat zijn dikke vlees lul haar penetreren zou, zou ze erg hard gillen?

Laura zou de vette pik ook in haar keel krijgen. Wanneer ga je haar weg brengen? Vanavond na de training, dan kan hij haar het hele weekend gebruiken.

Laura was zelf niet bij het gesprek aanwezig, ze moest eens weten wat haar vriendinnen van plan waren. Ik wil haar wel wegbrengen, opperde Simone. Waarom wil je dat? Nou het lijkt mij wel een keertje geil om te zien hoe dat gebeurd, en daar bedoelde ze haar verleden mee, wat haar is overkomen in een van die voormalige Oostblok landen, daar staat nog ergens een verhaal over.

Simone zou haar dus weg brengen, wij waren terug van de training, nou breng haar maar weg het is half negen. Laura, ga je mee, riep ze. Waar gaan we heen, vroeg Laura nieuwsgierig, maar kreeg geen antwoord op haar vraag, ze liep met Simone mee en samen fietsten ze even later de sluis over.

Hier moeten wij links af, en even later, hier links af die oprit, daar moeten wij zijn. We zetten onze fietsen gelijk maar in de schuur, dat had Simone nog onthouden van de keer dat zij hier was geweest. Laura deed maar wat ze vroeg, want ze had geen idee, even later klopte Simone met de deur klopper, we gaan gelijk naar de achterdeur, kom maar mee, de deur zat niet in het slot. Kom we gaan naar binnen. Weten ze dat wij komen? Hij weet dat jij komt, was het antwoord.

O, een man dus? Ja, trek je kleren maar uit en schoenen, alleen kort rokje aanhouden, daar geilt die man op. Ja, doe nou maar, en Laura begon zich uit te kleden, toen ze op haar rokje na, wat erg kort is, klaar was moest ze mee naar de kamer, daar zag ze een oudere man in alleen zijn onderbroek staan en die had een flinke bult in zijn slip, wat bewoog.

Zo, dat ziet er ff lekker uit zeg, kreeg ze te horen. Twee blonde staartjes tot op haar kontje, gromde hij en voelde zijn pik jubelen, alsof ze steeds geiler werden, die tieners. Godsamme, je gaat mij eerst maar pijpen. Ga jij maar naar de club Simone, zei hij, dat was immers de bedoeling, ik red mij wel met haar. Laura keek haar aan, ga je weg? Simone liep naar de achterdeur, trok die open en gooide het weer dicht en liep snel linksaf de trap op en wachtte in het donker.

Hij trok zijn slip uit en Laura zag haar eerste echte dikke vette, zwaar geaderde grote harde pik, schuin omhoog, het ding schokte. Hij drukte zijn paal naar beneden zodat het voor haar mondje stond.

Ze rook de geur van het trillende ding en er borrelde voorvocht op. Laura opende haar mond en likte wat van het voorvocht op, dat was wennen, zomaar aan een lul likken en dan moest ze het ook nog in haar mond toestaan, voorzichtig liet ze de paal naar binnen glijden. Hij vond het natuurlijk geil om als eerste een pik in haar mond te douwen, vooral ook dat het de eerste harde pik was die ze zag. Hij begon eigenlijk gelijk, zo geil als hij was te stoten, ze deed haar best om de stotende lul ook nog een beetje af te zuigen en begon te kokken toen het net leek alsof hij haar keel wilde binnen dringen, het zal toch niet?

Ze kreeg het benauwd, een ervaren pijpster zou haar ademtechniek gelijk aanpassen, kwestie van heel vaak en regelmatig pijpen, maar ja. Simone was inmiddels van de trap af gekomen en de kamer in geslopen en met grote ogen keek ze naar het tafereel en zag hoe de vent Laura misbruikte, de lul ramde er tot aan de ballen in en ze hoorde haar vriendin moeilijk ademen en gorgelen.

Ze werd zelf steeds geiler en haar slipje kon het vocht niet meer vast houden, ze kon nu goed zien hoe het bij haar vroeger was gegaan. Hij kwam met een diepe brul klaar en Laura ontving haar First cum. Laura voelde dat de lul na een diepe stoot nog wat opzwol en daar ketste de stralen sperma met kracht haar keel binnen.

Ze begon nu echt kots neigingen te krijgen, alles leek ik weet niet hoelang te duren, in feite waren het maar enkele minuten, eindelijk trok hij zijn dikke vette vlees lul uit haar mond en dankbaar zoog ze de frisse lucht naar binnen. Hee, ik dacht dat jij naar de club was? Ben je aan het klaar komen sletje? Ze proefde de zilte smaak van het glibberige goedje, dat de rest het nou zo lekker vond, snapte ze niet, zeker ook weer wennen, of zo.

Simone kon er niets aan doen dat ze er geil van werd en haalde op commando even een biertje voor hem uit de koelkast.

Ze wist dat het niet lang zou duren voordat Laura voor het eerst een harde pik in haar lichaam zou krijgen, dat wilde ze beslist zien, gelukkig werd ze niet alsnog weg gestuurd. Laura zag het omhoog schokken en weer dikker worden en hard, dat zou bij haar naar binnen moeten, dat ze het nog niet zo zag zitten was wel duidelijk. Laura ging even later op commando gebogen over de tafel staan, benen verder uit elkaar sletje. Hij nam plaats achter haar, kneep nog eens stevig in haar dijvlees en zette zijn harde lul op haar kale spleetje.

Ze werd ontzettend ruw opgerekt en moeizaam drong de vette pik bij haar naar binnen. Ze legt haar handen, met mijn zaad, in haar schoot en ik kruip dichterbij om het schoon te likken. Als het schoon is neemt Patty haar handen weg en duwt mijn hoofd in haar schoot. Ik adem de lucht in die tussen haar dijen en van haar kutje afkomt terwijl zij mijn hoofd en rug streelt.

Na een paar minuten zo gezeten te hebben zegt Patty: In de keuken aangekomen staat het ontbijt al klaar: Aangezien zondagochtend ons vaste sportmoment is we hebben een bescheiden fitnesszaaltje op zolder zegt Patty: Ik kijk uit naar lekker wat cardio-oefeningen en gestoei met gewichten, dus ik tik het drankje in een keer achterover. Ik vraag me af wat ze wil zien en sta op van mijn stoel. Mijn pik komt met schokjes overeind en stopt pas als deze op volle oorlogssterkte is.

Het moge duidelijk zijn dat ze ergens een drankje gevonden heeft dat zorgt voor een instant erectie, die 1 tot 2 keer klaarkomen meegaat.

Tot op heden weet ik niet wat het is zij noemt het haar geheimpje , maar ik moet wel bekennen dat het telkens een vreemde gewaarwording is om een stijve te krijgen binnen 1 minuut na inname van het goedje.

Daar doet ze haar kleffe stringetje uit en verruilt deze voor een uiterst strakke gladde boxershort. Ze trekt sokken aan en sportschoenen en completeert het setje met een strak shirtje.

Ze komt naar me toe gelopen, pakt me bij mijn stijve leuter vast en trekt me mee de zolder op: Dit is een pittige weerstand, echter te doen, dus ik stap op het ding, stel hem in en begin. Patty zit op de hometrainer en kijkt er gebiologeerd naar. Ik doe wat bankdrukoefeningen, train mijn schouders en onderarmen, terwijl Patty rekt en strekt en haar ogen niet van mijn stijve af houd. Ze glimt, is bezweet, haar shirt is nat, haar broekje ook.

Ik stap over haar heen, zodat mijn stijve pik recht naar haar toe wijst. Dan trekt ze het koord uit haar broekje neemt mijn zak in haar hand, legt een lus rond mijn zak, trekt het aan, gaat met het koord rond mijn pik en herhaalt dit totdat er nog een klein stukje van het koord over is, dat ze vastbind met een strikje aan het stuk van de lus dat ze vrij heeft gelaten.

Ik kus haar voetjes, lik haar voetzolen en sabbel op haar teentjes. Als Patty er genoeg van heeft duwt ze me weg en ga ik staan. Patty stroopt het broekje af, loopt er mee naar mij toe en trekt het over mijn hoofd met het kruis precies voor mijn neus.

Ik snuif en grom van geilheid als ik de geur inhaleer. Patty bukt diep voorover, steunt met haar ellenbogen op het bankje en biedt zich aan mij aan. Ik begin in haar te stoten en Patty geniet.

Mijn genieten wordt een beetje verstoord door het koord dat mijn pik een beetje een doods gevoel geeft, tevens wordt mijn uitzicht belemmert door het broekje over mijn hoofd. Het koordje zorgt er tevens voor dat ik onmogelijk klaar kan komen. Patty komt wel een paar keer klaar in deze positie en dat is dan tevens mijn genot. Als Patty genoeg heeft gehad duwt ze me weg, ze draait zich om, trekt de strik los van het koordje om mijn pik en ballen, trekt het broekje van mijn hoofd en gaat op haar rug liggen.

Ik stop mijn kloppende paal in haar en kom in een paar stoten diep in haar klaar. Als ik me terug trek en op mijn knieën wil gaan zitten om mijn sperma op te likken, komt Patty direct overeind, gaat zitten en trekt mij naar zich toe.

Patty pakt me vervolgens bij mijn hoofd en zegt met kinderlijke stem: Ze laat me los, gaat recht staan met haar benen aan weerszijden van het bankje en laat vervolgens de rest van de sappen uit haar kutje op het kunstleer van het bankje vallen. Daarna stapt ze van het bankje af, knielt en kijkt gebiologeerd naar de kletsnatte plekken om daarna haar blik tot mij te wenden.

Denk je dat ik het oplik? Ik schrik, kijk naar beneden ik zit immers nog op het bankje en bedenk me geen moment. Ik kniel voor het bankje en begin te likken. Patty streelt mijn haar terwijl ik het hele bankje schoon lik. Nadat we ons gedoucht hebben lopen we naar beneden. Door de gaatjes van de rolluiken zie ik dat het begint te schemeren. Gezien de tijd van het jaar weet ik dat het tegen vijven gaat en de dag nog lang niet om is.

Patty loopt richting keuken en gaat met de keukenmachine in de weer. Als ze de woonkamer in komt heeft ze een dienblad vast met enkele grote gevulde glazen. Gezien mijn dorst drink ik het glas in 1 teug leeg. Patty lacht en inderdaad, ik krijg een enorme stijve. Vervolgens krijg ik e. Dat had ik nodig: Daarna kreeg ik nog een glas sterke drank waarvan ik de smaak niet kon thuisbrengen en waren de glazen leeg. Patty kijk me aan en zegt: Ik draai me om en wordt achter mijn rug geboeid.

Patty neem me mee naar de lage relaxfauteuil en beveelt mij er op mijn knieën op te gaan zitten met mijn borst op de rugleuning. Dan speelt ze wat met de instellingen van de stoel totdat ze tevreden is over mijn houding: Patty loopt naar de kast, neemt er een zak uit en haalt uit de zak een apparaatje, dat lijkt op een combinatie tussen een prostaatstimulator en buttplug.

Ze houdt het voor mijn neus en gebied mij het nat te likken: Het is gemaakt van zacht latex. Ze gaat achter me staan en brengt het apparaatje voorzichtig bij me in.

Ik heb vrijwel nooit iets in mijn kont gehad, dus ik heb het gevoel dat ik enorm gevuld wordt. Dan voel ik dat het apparaatje begint te trillen en word ik ontzettend opgewonden en krijg ik aandrang om te plassen. Ik laat Patty dit ook weten. Patty stopt het trillen en zegt dat het plasgevoel komt door het apparaat, maar ik zeg dat ik echt moet, van de drie glazen drinken. Ik sta met heel veel moeite op uit de stoel en kijk Patty vragend, bijna smekend aan.

Nu is onze tuin goed omsloten en hebben we vaker seks in de tuin gehad, maar het is winter en koud buiten , niet dat het vriest, maar toch kijk ik er niet naar uit om op deze wijze mijn blaas te legen. Patty loopt naar de schuifdeur, draait aan de knop van het elektrische rolluik dat ernaast zit en wacht totdat het open is.

Dan kijkt ze me aan: Ik zeg ja en knik meteen aangezien de nood hoog is. Patty opent de deur en ik volg haar instructies. Aan het eind van het terras draai ik me om en kijk richting Patty en kost het me alsnog moeite om mijn plas te laten lopen.

Voor een man is het immers vreemd om tijdens het plassen de jongeheer niet vast te houden, daarbij helpen de blik van Patty, het speeltje in mijn kont en het feit dat mijn pik stijf is ook niet echt. Zodra de urine uit mijn pik loopt zet Patty de verlichting vol aan en ik probeer te stoppen zodat ik snel naar binnen kan.

Dit lukt niet de sluizen staan immers open. Als ik eindelijk klaar ben loop ik om de grote plas heen richting de deur en Patty laat me gelukkig meteen binnen, dooft het licht en laat het rolluik zakken.

Ze kijkt naar mijn pik en ziet er druppels aanhangen en bovendien dat mijn schacht nat is van voorvocht, vermengd met mijn urine. Ik lik kokhalzend haar hand en vingers schoon. Zodra ik weer in positie zit draait Patty de knop van het apparaat vol open.

Scheuten genot razen door mijn lichaam en het lukt me niet om stil te blijven zitten: Na een aantal minuten voel ik dat ik ga komen, rust komt over mijn lichaam door het naderend orgasme en Patty zet het apparaat uit en langzaam zakt het gevoel dat ik klaar ga komen weg. Patty gebied mij op te staan, gaat zelf in de stoel zitten en helpt mij om mijn onderbenen op de leuning van de stoel te zetten. Als ik zo voor haar zit klooit Patty wat met de instellingen van de stoel en helpt mij mijn evenwicht te vinden.

Mijn lekkende pik hangt vlak boven haar borsten , maar raken deze net niet. Patty steekt een hand onder mij door om het apparaat te kunnen bedienen en begint te spelen met de snelheid van het apparaat in mijn kontje. Af en toe drukt ze hem iets verder naar binnen en soms trekt ze hem er een klein stukje uit. Mijn kringspier en mijn prostaat worden enorm geprikkeld en ik smeek om genade en om te mogen komen. Patty kijkt echter geamuseerd naar mijn lekkende en steigerende pik en heeft geen aandacht voor mijn gejammer.

Doordat mijn prostaat maximaal gestimuleerd wordt maak ik overvloedig voorvocht aan, dat ik zelfs langs mijn overgevoelige pik en zak voel lopen en dat vandaar op de buik van Patty terecht komt. Ze gaat echter door met spelen met het apparaat en blijft in en uitgaan met het ding. Na een eeuwigheid voel ik weer de rust over mee heen vallen en realiseer ik me dat het zo ver is.

Patty ziet dit en draait het apparaat uit, na enkele kleine duwtjes tegen de achterkant van het apparaat spuit mijn pik dikke klodders sperma op de tieten en nek van Patty. Ik wil van haar afstappen maar Patty houd het uiteinde van het apparaat stevig vast, waardoor dit niet lukt. Ze wacht tot mijn stijve helemaal gezakt is en ik volledig uit mijn orgasme-roes ben.

Dan trekt ze behoedzaam het apparaat uit me en laat dit naast zich op de grond vallen. Mijn handboeien doet ze af het zijn van die sleutelloze met panieksluiting en zegt: Nu is het je straf voor het onderbreken van mijn spel omdat je het belangrijker vond om te gaan plassen. Ik stap van haar af, kniel neer en zie nu pas hoe nat haar buik en borsten zijn. Zonder morren begin ik te likken en slik ik alles door.

Ik zeg eerlijk van niet maar weet, na het laten passeren van het weekend door mijn hoofd, het aantal van 9 uit te brengen.

Luister naar mijn instructies: Je gaat nu je belevingen van het afgelopen weekend in een mooi verhaal voor mij verwerken op je PC. Zet daarbij de webcam aan en maak verbinding met mijn tablet zodat ik je kan zien. Als het verhaal af is mag je naar boven komen. Als ik het verhaal goed vind zal ik het publiceren op internet. Lieg niet maar vertel exact wat er is gebeurt en hoe jij het ervaren hebt. Ook als mensen ons verhaal lekker vinden mogen ze reageren met een opdracht, die jij moet uitvoeren onder mijn supervisie en waar jij verslag van maakt.

Als je verhaal af is tik je 10 in als laatste regel. Je loopt naar boven, gehoorzaamt en je gaat daarna naar beneden en tikt onder de 10 in maximaal 10 zinnen hoe je de 10e keer bent klaar gekomen en wat je nog moet doen. Herhaal wat ik gezegd heb? Ik reproduceer in mijn eigen woorden de opdracht en Patty stemt tevreden in. Patty loopt naar de keuken zet een glas naast de PC en gebied mij te gaan zitten en het glas leeg te drinken. Terwijl ik een stijve krijg komt ze achter me staan en doet de vuile onderbroek, het cadeautje, over mijn hoofd met het kruis exact bij mijn neus.

Ik typ bovenstaand verhaal terwijl ik met een vieze onderbroek en stijve pik achter mijn PC zit. Als ik het na uren af heb volg ik haar laatste instructies en ga naar boven. Ze geeft mij een condoom en commandeert mij om deze om te doen. Ik schrik van deze opdracht, maar ik ben de gene ver voorbij, dus ik zet een voet naast haar hoofd en leun voorover, zodat ik met mijn stijve lid en kontje boven haar gezicht sta.

Ik maak mijn middelvinger nat en breng deze in mijn kontje in, wat uiterst moeizaam gaat, en begin me af te trekken. Patty moedigt me aan door met haar tepels te spelen en af en toe met haar hand over haar kruis te wrijven. Dit mist zijn uitwerking niet en ik spuit het condoom na een paar minuten vol. Patty kruipt onder mij vandaan en houdt mijn pik, met het condoom eromheen zo lang vast totdat ik verslap en het condoom er makkelijk af te halen is.

Patty helpt een vriendin Als ik op dinsdagmiddag terug kom van de lunch open ik mijn PC, check mijn agenda en zie tot mijn verbazing dat alle afspraken gewist zijn en vervangen door de tekst: Niets anders te doen dan Patty te bellen om uitleg. Patty neemt direct op en zegt dat een vriendin van haar, Joyce, een probleem heeft, waar wij haar mee gaan helpen.

Nu ken ik Joyce redelijk tot goed en weet ik dat haar relatie enkele maanden geleden stuk is gelopen, maar ik dacht juist dat ze van deze breuk van hersteld was en haar leven weer opgepakt had. Patty overtuigd me echter dat we er vanmiddag nog naar toe moeten en drukt me op het hart binnen een uur thuis te zijn, aangezien we een rit van 2 uur voor de boeg hebben en ze de files wil mijden.

Ik vraag naar mijn agenda, maar dit is door Patty geregeld voor vanmiddag en morgen, zegt ze. Als ik binnen de afgesproken tijd thuis kom staat Patty al te wachten met een tas en zegt dat ze alles heeft dat we nodig hebben zodat we direct kunnen vertrekken.

Tijdens de rit er naar toe verteld Patty dat Joyce een gigantische vertrouwensbreuk heeft ervaren en dat ze twijfelt aan de loyaliteit van de vrienden en met name de mannen in haar leven. Patty vervolgt door aan te geven dat Joyce en zij al vanaf de middelbare school lief en leed met elkaar gedeeld hebben en dat zij haar en misschien ook mij nu juist nodig heeft om haar zelfvertrouwen terug te vinden en om te zien hoe loyaal een man aan een vrouw kan zijn door onze relatie te mogen ervaren.

Bezorgd vraag ik Patty wat Joyce dan van onze relatie weet. Ik vertel Patty eerlijk dat ik verrast ben door haar openhartigheid naar Joyce, maar dat ik het wel begrijp. Zo neutraal mogelijk vraag ik Patty of van mij verwacht wordt dat ik mij als onderdanige opstel.

Vervolgens zwijgen we enkele minuten, elk met onze eigen gedachten, totdat Patty zegt: Ik antwoord dat ik dat ook wel weet en dat ik haar vertrouw, om daaraan toe te voegen dat ik als onderdanige alleen haar gehoorzaam en alles zal doen om haar tevreden te stellen.

Als we aankomen bij Joyce parkeer ik de auto in de parkeergarage en stappen we in de lift naar haar appartement op de bovenste etage van het statige gebouw. Joyce opent hartelijk de deur en zegt dat ze het geweldig vind dat we ook echt gekomen zijn. Ze knuffelt Patty net iets langer dan normaal en ook ik krijg een knuffel van haar, waar ik normaliter een hand en een kus op de wang krijg. Okay, ze is echt blij dat we er zijn.

Ik schenk Patty en mij een ouzo met ijs in en vraag Joyce of zij een refill wil, terwijl ik met de fles wijn die voor haar staat, haar glas bijvul.

We praten wat over koetjes en kalfjes en na een uurtje en een derde of vierde refill zegt Joyce plots: En hij geniet er ook nog van volgens jou. Ik geloof het simpelweg niet. Patty staat op van haar kruk, vraagt mij dit ook te doen en zet de krukken in een driehoek neer. Joyce en Patty naast elkaar aan de bar en ik schuin tussen beiden in. Patty overhandigd mij mijn glas, kijkt Joyce aan en zegt: Ik leg uit dat ik Patty wel eens vraag of ik me mag aftrekken en dat zij dan zegt dat ik me helemaal moet uitkleden om me op bijvoorbeeld op haar voet of haar hand af te trekken.

Patty heeft dan geen seks, maar geniet wel van de macht die ze over me heeft. Ik antwoord haar dat ik dit uitsluitend zou doen als Patty mij dat opdraagt. Ik leg uit dat ik van nature een assertief karakter heb, doch op sexueel gebied geniet van de volledige afhankelijkheid van de wil van mijn geliefde. Dat het mijn manier is om te laten zien hoe veel ik van haar houd en dat ik alles wil doen wat zij van me vraagt. Het feit dat mijn geliefde mij beloont met het geven, of toestaan, van een orgasme ervaar ik als haar liefde voor mij.

Wederom knik ik bevestigend. Patty onderbreekt het gesprek en vraagt of we ons glas nog een keer gevuld willen hebben. Joyce grijpt naast zich en doet het zelf en ik knik ja om na een minuutje weer met een glas ouzo in mijn hand Joyce afwachtend aan te kijken voor de volgende vraag. Deze richt Joyce echter niet tot mij maar tot Patty. Patty staat op, komt tegen me aanstaan en fluistert in mijn oor: Ik drink mijn glas in een keer leeg, zet deze op de bar neer, pak de kruk, zet deze terug aan de bar en ik kleed me uit.

Mijn kleding leg ik op de kruk en terwijl mijn jongeheer begint te groeien ga ik op mijn knieën voor Patty zitten en kijk haar aan, wachtend op de volgende opdracht. Ik hoor Joyce kirren van hij doet het nog ook en wat een joekel heeft die hangen zeg. Patty kijkt naar Joyce en vraagt droogjes: Nadat Joyce zich hersteld heeft zegt Joyce: Ik kijk Patty vragend aan en zij knikt dat dit goed is. Ik begin aan de dankbare klus, die ik uiteraard al meerdere malen uitgevoerd heb.

Ik kus Patty op haar wreef, terwijl ik haar hakken afneem en kus vervolgens een weg richting haar teentjes. Deze krijgen een uitgebreidere behandeling, want ik lik ze eerst van onder naar boven om er daarna een voor een op te sabbelen en zuigen.

De andere voet van Patty krijgt dezelfde behandeling en als Patty genoeg heeft duwt ze me voorzichtig weg met haar voet en zegt dat ik rechtop moet gaan zitten. Patty knikt lachend naar haar vriendin. Patty keert haar blik terug naar mij en draagt mij op de voeten van Joyce dezelfde behandeling te geven als die van haar.

Ik draai me naar Joyce en buk me voorover om haar voeten te kussen. Terwijl ik dit doe kijk ik omhoog naar Joyce die verwachtingsvol, en met open mond, kijkt naar mijn handelingen. Joyce veert overeind van haar kruk en gaat staan met haar armen in de lucht alsof ik haar helemaal ga uitkleden. Het is een panty met een lage schnitt, die dus halverwege haar heup reikt. Ik zet mijn vingers erachter en trek de panty naar beneden, terwijl ik me bedenk dat ik geen slip of string gevoeld heb.

Als de panty tussen gaar voeten ligt help ik Joyce er voetje voor voetje uit en zie ik het natte kruis van de panty. Ik kan het niet helpen om er even aan te ruiken voordat ik de panty wegleg. Joyce gaat zitten en ik begin aan mijn taak. Deze wordt bemoeilijkt omdat Joyce af en toe haar voet terug trekt omdat het volgens haar kriebelt. Als ook Joyce genoeg gehad heeft trekt ze beide voeten op en rest mij niets anders als mij weer tot Patty te wenden en ik ga dan ook geknield voor haar zitten.

Ik hoor Joyce zeggen:

..

Regio neuken kut slet

Je krijgt een lesje in nederigheid en onderdanigheid! Veel tijd om bij te komen kreeg ik trouwens niet, want Elly ging alweer verder. Ik wist niet of ik dat wel wilde, maar ik had ook niet zo'n zin in nog meer klappen in mijn gezicht. Langzaam begon ik mij uit te kleden. Toen ik mijn T-shirt uittrok en mijn blote bovenlijf te zien was wreef Elly met haar latex handschoen over mijn lijf. Toen trok ik mijn broek en mijn onderbroek uit en daar stond ik dan', in mijn nakie.

Ze betastte mij overal alsof ik gekeurd werd. Het resultaat was wel dat ik een behoorlijk harde pik kreeg. Ik trok het aan en het zat vreselijk strak om mijn kont. Aan de voorkant van het broekje zat een kleine opening en daar moest ik mijn dikke pik en mijn harde ballen doorheen steken. Het was een erg geil gezicht. Die zwarte, latex, tweede huid waarin je precies de vorm van mijn kont kon zien en die harde lul die recht omhoog, uit de broek stak.

Ik hou alleen van vrouwen' zei ik. Ga jij maar eens voor die grote spiegel staan en kijk maar eens goed naar die geile vent in die spiegel. Ik werd voor de spiegel gezet en moest mijn paal vastpakken. En ik wil dat jouw blik strak op het geile mannenlijf van je spiegelbeeld gericht blijft! Ik wil dat jij je pik vast blijft houden en onder geen beding loslaat en je mag pas ophouden met rukken als ik dat zeg! En nu wil ik dat je geil wordt! Ik keek naar mijn eigen lijf dat best wel goed gevormd was.

Het was trouwens best wel een geil gezicht dat latex broekje, strak om mijn reet en diep in mijn bilnaad, en mijn geile, intussen glimmende pik in mijn pompende hand. Ze sloeg me flink hard op mijn kont en zei 'Als ik vind dat je niet geil genoeg bent zal ik je leren!

Ik zou je paardenlul wel lekker willen pijpen. Ik verlang er naar jouw dikke, glimmende leuter in mijn mond te hebben. Ik wil die paarse eikel van je door mijn hand voelen glijden! Ik zal je leegmelken! Ik wil dat geile sperma van je uit je zak slurpen, ik wil het over mijn vuist zien stromen! Je bent een vuile slet!!. Je wilt het liefst geneukt worden hè!

Je bent een slaaf en wilt vernederd worden! Zegt het tegen me! Ik rukte als een bezetene en mijn vuist neukte mijn geile pik. En toen kwam het! Dikke klodders kleverig sperma vlogen in het rond! Ik moest van Elly door blijven pompen. Het geil kwam aan mijn handen te zitten en mijn pik werd glibberig en kletsnat van mijn eigen zaad! Ik weet dat je geil bent! Laat al je geile opwinding maar naar buiten ontsnappen!

Ik bleef rukken en het sperma liep intussen in stralen langs mijn zak en het geile, strakke, zwarte latex broekje. Zie je wel dat je kan luisteren. En nu wil ik dat jij je smerige handen schoonlikt! Ik hou niet van kleverige jongetjes!

Ik had nog nooit sperma geproefd. Ik wil dat je met lange halen likt en geil kreunt' zei Elly. Ik stak mijn tong ver uit en likte gulzig aan de klodders sperma.

Ze slurpte mijn glibberige lul in één keer naar binnen. Zo te horen genoot Elly echt van mijn zware pik en ze zoog mijn ballen compleet leeg! Toen begon ze mijn zak en het zwarte, latex broekje schoon te likken.

Ze liet geen druppel sperma achter. Ik werd op mijn knieën gedwongen en ze stak haar voet naar voren. En je begint met mijn schoenen! De latex pump werd voor mijn neus gehouden en ik begon er aan te likken. Ze draaide haar voet een beetje, zodat ik de naaldhak in mijn mond kon nemen. Ik begon de hak driftig te pijpen!

Terwijl ik haar voeten likte wreef Elly hard met haar hand over haar kut en met haar andere hand pakte ze haar zware tieten beet! Langzaam bewoog ik mijn mond omhoog. Langs haar kuiten en vervolgens likte ik haar dijen. Ik wilde graag haar kut likken, maar die zat nog mooi ingepakt in het geile, latex pakje. Ik ging verder langs de latex billen.

Wat rook dat toch allemaal lekker geil! Ik eindigde in haar nek. Ze friemelde wat met haar handen tussen haar benen en daar opende het latex pakje zich! Haar zeiknatte, rijpe kut glom als een overrijpe peer en haar schaamlippen waren opgezwollen van geiligheid. Wat een geile lucht verspreidde deze vrouw! Ik stak mijn tong uit en likte haar diep in haar druipende grot. Binnen de kortste keren glom mijn hele gezicht van de kutsappen! Elly pakte mijn hoofd stevig beet en trok me diep in haar natte kruis.

Ik wist het wel! Er gaat niets boven een geile vrouw van in de 50! Elly begon steeds geiler te kreunen. Intussen ramde ze mijn hoofd tussen haar benen. Ze roste mijn hele gezicht door haar kut heen en zat onbedaarlijk op haar stoel te wippen! Zuigen met je slavenbek! Lik al mijn sappen op! Slurp mijn geile', ooooh doe het! Ze zat zwaar te hijgen op de stoel en liet langzaam mijn hoofd los die bijna helemaal in haar hete kut zat.

Ze hing met haar armen over de rugleuning en haar brede reet stak omhoog de kamer in! Ik wil die bek van je aan mijn reet voelen! Ik weet dat je een geile tong hebt, dus laat hem maar eens lekker in mijn kontje verdwijnen! Ik trok haar billen iets verder van elkaar. Haar anus lokte uitdagend.

Ik rook eerst aan de geile vrouwenreet en weer werd ik bevangen door een onbeschrijflijk geil gevoel toen ik de geurige kont van de vrouw rook. Ik stak mijn tong uit en schoof hem in 1 beweging in de reet van mijn meesteres.

Met lange halen begon ik de kont te likken. Intussen schoof ik twee vingers in de ruime, nog nadruipende kut van Elly.

Gelukkig was Elly zo ontzettend geil dat ze het toestond! Maak mijn kont maar lekker geil! Ik wil je diep voelen! Roeren met je tong, aaaah jaaa! Gillend, draaiend en heftig schokkend met haar reet kwam ze voor de tweede keer klaar! Met een vuurrood hoofd draaide Elly zich om. Ze kwam bij me staan en pakte me stevig bij mijn kont.

Ga maar op de bank zitten op handen en knieën, met je reet lekker hoog! Ze stopte twee vingers in het gat van het latex broekje en gaf een harde ruk. Het broekje scheurde open, zodat mijn reet bloot kwam. Ik heb er gewoon zin in om jouw smerige reet te likken! Ik hoop voor jou dat je lekker geil smaakt! Haar tong schoot in en uit mijn reet! Mijn pik stond alweer keihard omhoog! Ik vind dat er iets lekkers ingestopt moet worden.

Het handvat van de zweep was een flinke dikke staaf met een enorme knobbel aan het eind! Ze doopte de staaf in een pot met glijmiddel en plaatste hem tegen mijn kont. Ik werd al geil bij het idee dat het hele apparaat diep in mijn reet zou verdwijnen!

Als ik me thuis aan het aftrekken ben stop ik vaak een lekkere dikke dildo in mijn kont. Daar wordt ik bloedgeil van! Ik ben dus wel wat gewend! Elly drukte hard tegen de staaf, omdat ze dacht dat het zwaar zou gaan. Maar omdat ik een getrainde reet heb schoot het hele geval in 1 keer volledig in mijn anus! Het ging zo snel dat er zelfs een paar vingers van Elly mee schoten!

Wacht maar', dan heb ik wel wat anders voor jou! Het was een vleeskleurige reus met een enorme eikel en zelfs voorzien van dikke aders langs de paal! Deze keer ging het allemaal niet zo makkelijk. Laura met de benen toch wel iets te ver uit elkaar op een glijbaan bijvoorbeeld waardoor menig vent met een harde lul achter zijn pc zat. Laura haar mooie ronde kontje, goed zichtbaar in het korte broekje, haar stevige dijen. Opa die moeite had om van haar af te blijven.

Ze kreeg het te horen van o. Brenda en Mandy, twee karate meiden, Brenda met een 3e plaats op de Europese kampioenschappen in Frankrijk. Brenda wist waar ze het over had, zelf was ze allang op de hoogte van wat mannen van haar vonden en wat ze wel niet allemaal met haar wilde doen, zo had Laura al een aanbod van vijfhonderd euro gekregen om een man goed diep af te pijpen en zijn geil te slikken en natuurlijk geneukt worden. Laurens een man op een van de internet sites, wilde haar wel op een lieve rustige manier inwijden, maar ja welke man zou dat niet willen.

Laura zou niet lang maagd meer blijven, DE ZOLDER, een oude optie van vroeger zou zomaar weer eens in ere kunnen worden hersteld, want als je er zo lekker uitziet, is ongebruikt mogen rondlopen natuurlijk de duivel verzoeken. Waarom niet zolder voor haar? Ja, waarom niet, kreeg ze bijval van anderen, wij zijn daar ook allemaal geweest, en ja daar hebben ze gelijk in.

Ik breng haar wel naar paps, zei ik, ik gunde hem het wel, als eerste over haar heen te gaan, daarna kon het mooie sletje altijd nog de zolder op om Wim en o. Henk over zich heen te krijgen. Ik kon er niets aan doen, maar kreeg geile gevoelens, het idee om dat mooie blondje door paps te laten open boren, dat zijn dikke vlees lul haar penetreren zou, zou ze erg hard gillen?

Laura zou de vette pik ook in haar keel krijgen. Wanneer ga je haar weg brengen? Vanavond na de training, dan kan hij haar het hele weekend gebruiken. Laura was zelf niet bij het gesprek aanwezig, ze moest eens weten wat haar vriendinnen van plan waren.

Ik wil haar wel wegbrengen, opperde Simone. Waarom wil je dat? Nou het lijkt mij wel een keertje geil om te zien hoe dat gebeurd, en daar bedoelde ze haar verleden mee, wat haar is overkomen in een van die voormalige Oostblok landen, daar staat nog ergens een verhaal over. Simone zou haar dus weg brengen, wij waren terug van de training, nou breng haar maar weg het is half negen. Laura, ga je mee, riep ze.

Waar gaan we heen, vroeg Laura nieuwsgierig, maar kreeg geen antwoord op haar vraag, ze liep met Simone mee en samen fietsten ze even later de sluis over. Hier moeten wij links af, en even later, hier links af die oprit, daar moeten wij zijn.

We zetten onze fietsen gelijk maar in de schuur, dat had Simone nog onthouden van de keer dat zij hier was geweest. Laura deed maar wat ze vroeg, want ze had geen idee, even later klopte Simone met de deur klopper, we gaan gelijk naar de achterdeur, kom maar mee, de deur zat niet in het slot. Kom we gaan naar binnen. Weten ze dat wij komen?

Hij weet dat jij komt, was het antwoord. O, een man dus? Ja, trek je kleren maar uit en schoenen, alleen kort rokje aanhouden, daar geilt die man op. Ja, doe nou maar, en Laura begon zich uit te kleden, toen ze op haar rokje na, wat erg kort is, klaar was moest ze mee naar de kamer, daar zag ze een oudere man in alleen zijn onderbroek staan en die had een flinke bult in zijn slip, wat bewoog. Zo, dat ziet er ff lekker uit zeg, kreeg ze te horen. Twee blonde staartjes tot op haar kontje, gromde hij en voelde zijn pik jubelen, alsof ze steeds geiler werden, die tieners.

Godsamme, je gaat mij eerst maar pijpen. Ga jij maar naar de club Simone, zei hij, dat was immers de bedoeling, ik red mij wel met haar. Laura keek haar aan, ga je weg? Simone liep naar de achterdeur, trok die open en gooide het weer dicht en liep snel linksaf de trap op en wachtte in het donker. Hij trok zijn slip uit en Laura zag haar eerste echte dikke vette, zwaar geaderde grote harde pik, schuin omhoog, het ding schokte.

Hij drukte zijn paal naar beneden zodat het voor haar mondje stond. Ze rook de geur van het trillende ding en er borrelde voorvocht op. Laura opende haar mond en likte wat van het voorvocht op, dat was wennen, zomaar aan een lul likken en dan moest ze het ook nog in haar mond toestaan, voorzichtig liet ze de paal naar binnen glijden.

Hij vond het natuurlijk geil om als eerste een pik in haar mond te douwen, vooral ook dat het de eerste harde pik was die ze zag. Hij begon eigenlijk gelijk, zo geil als hij was te stoten, ze deed haar best om de stotende lul ook nog een beetje af te zuigen en begon te kokken toen het net leek alsof hij haar keel wilde binnen dringen, het zal toch niet? Ze kreeg het benauwd, een ervaren pijpster zou haar ademtechniek gelijk aanpassen, kwestie van heel vaak en regelmatig pijpen, maar ja.

Simone was inmiddels van de trap af gekomen en de kamer in geslopen en met grote ogen keek ze naar het tafereel en zag hoe de vent Laura misbruikte, de lul ramde er tot aan de ballen in en ze hoorde haar vriendin moeilijk ademen en gorgelen. Ze werd zelf steeds geiler en haar slipje kon het vocht niet meer vast houden, ze kon nu goed zien hoe het bij haar vroeger was gegaan. Hij kwam met een diepe brul klaar en Laura ontving haar First cum.

meesteres online lekkende kutjes

Henk over zich heen te krijgen. Ik kon er niets aan doen, maar kreeg geile gevoelens, het idee om dat mooie blondje door paps te laten open boren, dat zijn dikke vlees lul haar penetreren zou, zou ze erg hard gillen? Laura zou de vette pik ook in haar keel krijgen. Wanneer ga je haar weg brengen? Vanavond na de training, dan kan hij haar het hele weekend gebruiken. Laura was zelf niet bij het gesprek aanwezig, ze moest eens weten wat haar vriendinnen van plan waren. Ik wil haar wel wegbrengen, opperde Simone.

Waarom wil je dat? Nou het lijkt mij wel een keertje geil om te zien hoe dat gebeurd, en daar bedoelde ze haar verleden mee, wat haar is overkomen in een van die voormalige Oostblok landen, daar staat nog ergens een verhaal over.

Simone zou haar dus weg brengen, wij waren terug van de training, nou breng haar maar weg het is half negen. Laura, ga je mee, riep ze. Waar gaan we heen, vroeg Laura nieuwsgierig, maar kreeg geen antwoord op haar vraag, ze liep met Simone mee en samen fietsten ze even later de sluis over.

Hier moeten wij links af, en even later, hier links af die oprit, daar moeten wij zijn. We zetten onze fietsen gelijk maar in de schuur, dat had Simone nog onthouden van de keer dat zij hier was geweest. Laura deed maar wat ze vroeg, want ze had geen idee, even later klopte Simone met de deur klopper, we gaan gelijk naar de achterdeur, kom maar mee, de deur zat niet in het slot. Kom we gaan naar binnen. Weten ze dat wij komen? Hij weet dat jij komt, was het antwoord.

O, een man dus? Ja, trek je kleren maar uit en schoenen, alleen kort rokje aanhouden, daar geilt die man op. Ja, doe nou maar, en Laura begon zich uit te kleden, toen ze op haar rokje na, wat erg kort is, klaar was moest ze mee naar de kamer, daar zag ze een oudere man in alleen zijn onderbroek staan en die had een flinke bult in zijn slip, wat bewoog.

Zo, dat ziet er ff lekker uit zeg, kreeg ze te horen. Twee blonde staartjes tot op haar kontje, gromde hij en voelde zijn pik jubelen, alsof ze steeds geiler werden, die tieners. Godsamme, je gaat mij eerst maar pijpen. Ga jij maar naar de club Simone, zei hij, dat was immers de bedoeling, ik red mij wel met haar. Laura keek haar aan, ga je weg? Simone liep naar de achterdeur, trok die open en gooide het weer dicht en liep snel linksaf de trap op en wachtte in het donker.

Hij trok zijn slip uit en Laura zag haar eerste echte dikke vette, zwaar geaderde grote harde pik, schuin omhoog, het ding schokte. Hij drukte zijn paal naar beneden zodat het voor haar mondje stond. Ze rook de geur van het trillende ding en er borrelde voorvocht op. Laura opende haar mond en likte wat van het voorvocht op, dat was wennen, zomaar aan een lul likken en dan moest ze het ook nog in haar mond toestaan, voorzichtig liet ze de paal naar binnen glijden.

Hij vond het natuurlijk geil om als eerste een pik in haar mond te douwen, vooral ook dat het de eerste harde pik was die ze zag. Hij begon eigenlijk gelijk, zo geil als hij was te stoten, ze deed haar best om de stotende lul ook nog een beetje af te zuigen en begon te kokken toen het net leek alsof hij haar keel wilde binnen dringen, het zal toch niet?

Ze kreeg het benauwd, een ervaren pijpster zou haar ademtechniek gelijk aanpassen, kwestie van heel vaak en regelmatig pijpen, maar ja. Simone was inmiddels van de trap af gekomen en de kamer in geslopen en met grote ogen keek ze naar het tafereel en zag hoe de vent Laura misbruikte, de lul ramde er tot aan de ballen in en ze hoorde haar vriendin moeilijk ademen en gorgelen.

Ze werd zelf steeds geiler en haar slipje kon het vocht niet meer vast houden, ze kon nu goed zien hoe het bij haar vroeger was gegaan.

Hij kwam met een diepe brul klaar en Laura ontving haar First cum. Laura voelde dat de lul na een diepe stoot nog wat opzwol en daar ketste de stralen sperma met kracht haar keel binnen. Ze begon nu echt kots neigingen te krijgen, alles leek ik weet niet hoelang te duren, in feite waren het maar enkele minuten, eindelijk trok hij zijn dikke vette vlees lul uit haar mond en dankbaar zoog ze de frisse lucht naar binnen.

Hee, ik dacht dat jij naar de club was? Ben je aan het klaar komen sletje? Ze proefde de zilte smaak van het glibberige goedje, dat de rest het nou zo lekker vond, snapte ze niet, zeker ook weer wennen, of zo.

Simone kon er niets aan doen dat ze er geil van werd en haalde op commando even een biertje voor hem uit de koelkast. Ze wist dat het niet lang zou duren voordat Laura voor het eerst een harde pik in haar lichaam zou krijgen, dat wilde ze beslist zien, gelukkig werd ze niet alsnog weg gestuurd.

Laura zag het omhoog schokken en weer dikker worden en hard, dat zou bij haar naar binnen moeten, dat ze het nog niet zo zag zitten was wel duidelijk.

Laura ging even later op commando gebogen over de tafel staan, benen verder uit elkaar sletje. Hij nam plaats achter haar, kneep nog eens stevig in haar dijvlees en zette zijn harde lul op haar kale spleetje. Ze werd ontzettend ruw opgerekt en moeizaam drong de vette pik bij haar naar binnen.

Ze legt haar handen, met mijn zaad, in haar schoot en ik kruip dichterbij om het schoon te likken. Als het schoon is neemt Patty haar handen weg en duwt mijn hoofd in haar schoot. Ik adem de lucht in die tussen haar dijen en van haar kutje afkomt terwijl zij mijn hoofd en rug streelt. Na een paar minuten zo gezeten te hebben zegt Patty: In de keuken aangekomen staat het ontbijt al klaar: Aangezien zondagochtend ons vaste sportmoment is we hebben een bescheiden fitnesszaaltje op zolder zegt Patty: Ik kijk uit naar lekker wat cardio-oefeningen en gestoei met gewichten, dus ik tik het drankje in een keer achterover.

Ik vraag me af wat ze wil zien en sta op van mijn stoel. Mijn pik komt met schokjes overeind en stopt pas als deze op volle oorlogssterkte is. Het moge duidelijk zijn dat ze ergens een drankje gevonden heeft dat zorgt voor een instant erectie, die 1 tot 2 keer klaarkomen meegaat. Tot op heden weet ik niet wat het is zij noemt het haar geheimpje , maar ik moet wel bekennen dat het telkens een vreemde gewaarwording is om een stijve te krijgen binnen 1 minuut na inname van het goedje.

Daar doet ze haar kleffe stringetje uit en verruilt deze voor een uiterst strakke gladde boxershort. Ze trekt sokken aan en sportschoenen en completeert het setje met een strak shirtje. Ze komt naar me toe gelopen, pakt me bij mijn stijve leuter vast en trekt me mee de zolder op: Dit is een pittige weerstand, echter te doen, dus ik stap op het ding, stel hem in en begin.

Patty zit op de hometrainer en kijkt er gebiologeerd naar. Ik doe wat bankdrukoefeningen, train mijn schouders en onderarmen, terwijl Patty rekt en strekt en haar ogen niet van mijn stijve af houd. Ze glimt, is bezweet, haar shirt is nat, haar broekje ook. Ik stap over haar heen, zodat mijn stijve pik recht naar haar toe wijst. Dan trekt ze het koord uit haar broekje neemt mijn zak in haar hand, legt een lus rond mijn zak, trekt het aan, gaat met het koord rond mijn pik en herhaalt dit totdat er nog een klein stukje van het koord over is, dat ze vastbind met een strikje aan het stuk van de lus dat ze vrij heeft gelaten.

Ik kus haar voetjes, lik haar voetzolen en sabbel op haar teentjes. Als Patty er genoeg van heeft duwt ze me weg en ga ik staan. Patty stroopt het broekje af, loopt er mee naar mij toe en trekt het over mijn hoofd met het kruis precies voor mijn neus. Ik snuif en grom van geilheid als ik de geur inhaleer. Patty bukt diep voorover, steunt met haar ellenbogen op het bankje en biedt zich aan mij aan.

Ik begin in haar te stoten en Patty geniet. Mijn genieten wordt een beetje verstoord door het koord dat mijn pik een beetje een doods gevoel geeft, tevens wordt mijn uitzicht belemmert door het broekje over mijn hoofd. Het koordje zorgt er tevens voor dat ik onmogelijk klaar kan komen.

Patty komt wel een paar keer klaar in deze positie en dat is dan tevens mijn genot. Als Patty genoeg heeft gehad duwt ze me weg, ze draait zich om, trekt de strik los van het koordje om mijn pik en ballen, trekt het broekje van mijn hoofd en gaat op haar rug liggen.

Ik stop mijn kloppende paal in haar en kom in een paar stoten diep in haar klaar. Als ik me terug trek en op mijn knieën wil gaan zitten om mijn sperma op te likken, komt Patty direct overeind, gaat zitten en trekt mij naar zich toe. Patty pakt me vervolgens bij mijn hoofd en zegt met kinderlijke stem: Ze laat me los, gaat recht staan met haar benen aan weerszijden van het bankje en laat vervolgens de rest van de sappen uit haar kutje op het kunstleer van het bankje vallen.

Daarna stapt ze van het bankje af, knielt en kijkt gebiologeerd naar de kletsnatte plekken om daarna haar blik tot mij te wenden. Denk je dat ik het oplik? Ik schrik, kijk naar beneden ik zit immers nog op het bankje en bedenk me geen moment.

Ik kniel voor het bankje en begin te likken. Patty streelt mijn haar terwijl ik het hele bankje schoon lik. Nadat we ons gedoucht hebben lopen we naar beneden. Door de gaatjes van de rolluiken zie ik dat het begint te schemeren.

Gezien de tijd van het jaar weet ik dat het tegen vijven gaat en de dag nog lang niet om is. Patty loopt richting keuken en gaat met de keukenmachine in de weer.

Als ze de woonkamer in komt heeft ze een dienblad vast met enkele grote gevulde glazen. Gezien mijn dorst drink ik het glas in 1 teug leeg. Patty lacht en inderdaad, ik krijg een enorme stijve. Vervolgens krijg ik e. Dat had ik nodig: Daarna kreeg ik nog een glas sterke drank waarvan ik de smaak niet kon thuisbrengen en waren de glazen leeg. Patty kijk me aan en zegt: Ik draai me om en wordt achter mijn rug geboeid. Patty neem me mee naar de lage relaxfauteuil en beveelt mij er op mijn knieën op te gaan zitten met mijn borst op de rugleuning.

Dan speelt ze wat met de instellingen van de stoel totdat ze tevreden is over mijn houding: Patty loopt naar de kast, neemt er een zak uit en haalt uit de zak een apparaatje, dat lijkt op een combinatie tussen een prostaatstimulator en buttplug. Ze houdt het voor mijn neus en gebied mij het nat te likken: Het is gemaakt van zacht latex.

Ze gaat achter me staan en brengt het apparaatje voorzichtig bij me in. Ik heb vrijwel nooit iets in mijn kont gehad, dus ik heb het gevoel dat ik enorm gevuld wordt. Dan voel ik dat het apparaatje begint te trillen en word ik ontzettend opgewonden en krijg ik aandrang om te plassen. Ik laat Patty dit ook weten. Patty stopt het trillen en zegt dat het plasgevoel komt door het apparaat, maar ik zeg dat ik echt moet, van de drie glazen drinken.

Ik sta met heel veel moeite op uit de stoel en kijk Patty vragend, bijna smekend aan. Nu is onze tuin goed omsloten en hebben we vaker seks in de tuin gehad, maar het is winter en koud buiten , niet dat het vriest, maar toch kijk ik er niet naar uit om op deze wijze mijn blaas te legen.

Patty loopt naar de schuifdeur, draait aan de knop van het elektrische rolluik dat ernaast zit en wacht totdat het open is. Dan kijkt ze me aan: Ik zeg ja en knik meteen aangezien de nood hoog is. Patty opent de deur en ik volg haar instructies. Aan het eind van het terras draai ik me om en kijk richting Patty en kost het me alsnog moeite om mijn plas te laten lopen.

Voor een man is het immers vreemd om tijdens het plassen de jongeheer niet vast te houden, daarbij helpen de blik van Patty, het speeltje in mijn kont en het feit dat mijn pik stijf is ook niet echt. Zodra de urine uit mijn pik loopt zet Patty de verlichting vol aan en ik probeer te stoppen zodat ik snel naar binnen kan.

Dit lukt niet de sluizen staan immers open. Als ik eindelijk klaar ben loop ik om de grote plas heen richting de deur en Patty laat me gelukkig meteen binnen, dooft het licht en laat het rolluik zakken. Ze kijkt naar mijn pik en ziet er druppels aanhangen en bovendien dat mijn schacht nat is van voorvocht, vermengd met mijn urine. Ik lik kokhalzend haar hand en vingers schoon. Zodra ik weer in positie zit draait Patty de knop van het apparaat vol open.

Scheuten genot razen door mijn lichaam en het lukt me niet om stil te blijven zitten: Na een aantal minuten voel ik dat ik ga komen, rust komt over mijn lichaam door het naderend orgasme en Patty zet het apparaat uit en langzaam zakt het gevoel dat ik klaar ga komen weg.

Patty gebied mij op te staan, gaat zelf in de stoel zitten en helpt mij om mijn onderbenen op de leuning van de stoel te zetten. Als ik zo voor haar zit klooit Patty wat met de instellingen van de stoel en helpt mij mijn evenwicht te vinden. Mijn lekkende pik hangt vlak boven haar borsten , maar raken deze net niet. Patty steekt een hand onder mij door om het apparaat te kunnen bedienen en begint te spelen met de snelheid van het apparaat in mijn kontje.

Af en toe drukt ze hem iets verder naar binnen en soms trekt ze hem er een klein stukje uit. Mijn kringspier en mijn prostaat worden enorm geprikkeld en ik smeek om genade en om te mogen komen. Patty kijkt echter geamuseerd naar mijn lekkende en steigerende pik en heeft geen aandacht voor mijn gejammer.

Doordat mijn prostaat maximaal gestimuleerd wordt maak ik overvloedig voorvocht aan, dat ik zelfs langs mijn overgevoelige pik en zak voel lopen en dat vandaar op de buik van Patty terecht komt.

Ze gaat echter door met spelen met het apparaat en blijft in en uitgaan met het ding. Na een eeuwigheid voel ik weer de rust over mee heen vallen en realiseer ik me dat het zo ver is.

Patty ziet dit en draait het apparaat uit, na enkele kleine duwtjes tegen de achterkant van het apparaat spuit mijn pik dikke klodders sperma op de tieten en nek van Patty. Ik wil van haar afstappen maar Patty houd het uiteinde van het apparaat stevig vast, waardoor dit niet lukt.

Ze wacht tot mijn stijve helemaal gezakt is en ik volledig uit mijn orgasme-roes ben. Dan trekt ze behoedzaam het apparaat uit me en laat dit naast zich op de grond vallen. Mijn handboeien doet ze af het zijn van die sleutelloze met panieksluiting en zegt: Nu is het je straf voor het onderbreken van mijn spel omdat je het belangrijker vond om te gaan plassen. Ik stap van haar af, kniel neer en zie nu pas hoe nat haar buik en borsten zijn. Zonder morren begin ik te likken en slik ik alles door.

Ik zeg eerlijk van niet maar weet, na het laten passeren van het weekend door mijn hoofd, het aantal van 9 uit te brengen. Luister naar mijn instructies: Je gaat nu je belevingen van het afgelopen weekend in een mooi verhaal voor mij verwerken op je PC. Zet daarbij de webcam aan en maak verbinding met mijn tablet zodat ik je kan zien.

Als het verhaal af is mag je naar boven komen. Als ik het verhaal goed vind zal ik het publiceren op internet. Lieg niet maar vertel exact wat er is gebeurt en hoe jij het ervaren hebt. Ook als mensen ons verhaal lekker vinden mogen ze reageren met een opdracht, die jij moet uitvoeren onder mijn supervisie en waar jij verslag van maakt.

Als je verhaal af is tik je 10 in als laatste regel. Je loopt naar boven, gehoorzaamt en je gaat daarna naar beneden en tikt onder de 10 in maximaal 10 zinnen hoe je de 10e keer bent klaar gekomen en wat je nog moet doen. Herhaal wat ik gezegd heb? Ik reproduceer in mijn eigen woorden de opdracht en Patty stemt tevreden in. Patty loopt naar de keuken zet een glas naast de PC en gebied mij te gaan zitten en het glas leeg te drinken.

Terwijl ik een stijve krijg komt ze achter me staan en doet de vuile onderbroek, het cadeautje, over mijn hoofd met het kruis exact bij mijn neus. Ik typ bovenstaand verhaal terwijl ik met een vieze onderbroek en stijve pik achter mijn PC zit. Als ik het na uren af heb volg ik haar laatste instructies en ga naar boven. Ze geeft mij een condoom en commandeert mij om deze om te doen. Ik schrik van deze opdracht, maar ik ben de gene ver voorbij, dus ik zet een voet naast haar hoofd en leun voorover, zodat ik met mijn stijve lid en kontje boven haar gezicht sta.

Ik maak mijn middelvinger nat en breng deze in mijn kontje in, wat uiterst moeizaam gaat, en begin me af te trekken. Patty moedigt me aan door met haar tepels te spelen en af en toe met haar hand over haar kruis te wrijven. Dit mist zijn uitwerking niet en ik spuit het condoom na een paar minuten vol. Patty kruipt onder mij vandaan en houdt mijn pik, met het condoom eromheen zo lang vast totdat ik verslap en het condoom er makkelijk af te halen is.

Patty helpt een vriendin Als ik op dinsdagmiddag terug kom van de lunch open ik mijn PC, check mijn agenda en zie tot mijn verbazing dat alle afspraken gewist zijn en vervangen door de tekst: Niets anders te doen dan Patty te bellen om uitleg. Patty neemt direct op en zegt dat een vriendin van haar, Joyce, een probleem heeft, waar wij haar mee gaan helpen.

Nu ken ik Joyce redelijk tot goed en weet ik dat haar relatie enkele maanden geleden stuk is gelopen, maar ik dacht juist dat ze van deze breuk van hersteld was en haar leven weer opgepakt had.

Patty overtuigd me echter dat we er vanmiddag nog naar toe moeten en drukt me op het hart binnen een uur thuis te zijn, aangezien we een rit van 2 uur voor de boeg hebben en ze de files wil mijden. Ik vraag naar mijn agenda, maar dit is door Patty geregeld voor vanmiddag en morgen, zegt ze. Als ik binnen de afgesproken tijd thuis kom staat Patty al te wachten met een tas en zegt dat ze alles heeft dat we nodig hebben zodat we direct kunnen vertrekken.

Tijdens de rit er naar toe verteld Patty dat Joyce een gigantische vertrouwensbreuk heeft ervaren en dat ze twijfelt aan de loyaliteit van de vrienden en met name de mannen in haar leven. Patty vervolgt door aan te geven dat Joyce en zij al vanaf de middelbare school lief en leed met elkaar gedeeld hebben en dat zij haar en misschien ook mij nu juist nodig heeft om haar zelfvertrouwen terug te vinden en om te zien hoe loyaal een man aan een vrouw kan zijn door onze relatie te mogen ervaren.

Bezorgd vraag ik Patty wat Joyce dan van onze relatie weet. Ik vertel Patty eerlijk dat ik verrast ben door haar openhartigheid naar Joyce, maar dat ik het wel begrijp.

Zo neutraal mogelijk vraag ik Patty of van mij verwacht wordt dat ik mij als onderdanige opstel. Vervolgens zwijgen we enkele minuten, elk met onze eigen gedachten, totdat Patty zegt: Ik antwoord dat ik dat ook wel weet en dat ik haar vertrouw, om daaraan toe te voegen dat ik als onderdanige alleen haar gehoorzaam en alles zal doen om haar tevreden te stellen.

Als we aankomen bij Joyce parkeer ik de auto in de parkeergarage en stappen we in de lift naar haar appartement op de bovenste etage van het statige gebouw. Joyce opent hartelijk de deur en zegt dat ze het geweldig vind dat we ook echt gekomen zijn.

Ze knuffelt Patty net iets langer dan normaal en ook ik krijg een knuffel van haar, waar ik normaliter een hand en een kus op de wang krijg. Okay, ze is echt blij dat we er zijn. Ik schenk Patty en mij een ouzo met ijs in en vraag Joyce of zij een refill wil, terwijl ik met de fles wijn die voor haar staat, haar glas bijvul.

We praten wat over koetjes en kalfjes en na een uurtje en een derde of vierde refill zegt Joyce plots: En hij geniet er ook nog van volgens jou. Ik geloof het simpelweg niet.

Patty staat op van haar kruk, vraagt mij dit ook te doen en zet de krukken in een driehoek neer. Joyce en Patty naast elkaar aan de bar en ik schuin tussen beiden in. Patty overhandigd mij mijn glas, kijkt Joyce aan en zegt: Ik leg uit dat ik Patty wel eens vraag of ik me mag aftrekken en dat zij dan zegt dat ik me helemaal moet uitkleden om me op bijvoorbeeld op haar voet of haar hand af te trekken.

Patty heeft dan geen seks, maar geniet wel van de macht die ze over me heeft. Ik antwoord haar dat ik dit uitsluitend zou doen als Patty mij dat opdraagt. Ik leg uit dat ik van nature een assertief karakter heb, doch op sexueel gebied geniet van de volledige afhankelijkheid van de wil van mijn geliefde. Dat het mijn manier is om te laten zien hoe veel ik van haar houd en dat ik alles wil doen wat zij van me vraagt.

Het feit dat mijn geliefde mij beloont met het geven, of toestaan, van een orgasme ervaar ik als haar liefde voor mij. Wederom knik ik bevestigend. Patty onderbreekt het gesprek en vraagt of we ons glas nog een keer gevuld willen hebben.

Joyce grijpt naast zich en doet het zelf en ik knik ja om na een minuutje weer met een glas ouzo in mijn hand Joyce afwachtend aan te kijken voor de volgende vraag. Deze richt Joyce echter niet tot mij maar tot Patty. Patty staat op, komt tegen me aanstaan en fluistert in mijn oor: Ik drink mijn glas in een keer leeg, zet deze op de bar neer, pak de kruk, zet deze terug aan de bar en ik kleed me uit. Mijn kleding leg ik op de kruk en terwijl mijn jongeheer begint te groeien ga ik op mijn knieën voor Patty zitten en kijk haar aan, wachtend op de volgende opdracht.

Ik hoor Joyce kirren van hij doet het nog ook en wat een joekel heeft die hangen zeg. Patty kijkt naar Joyce en vraagt droogjes: Nadat Joyce zich hersteld heeft zegt Joyce: Ik kijk Patty vragend aan en zij knikt dat dit goed is. Ik begin aan de dankbare klus, die ik uiteraard al meerdere malen uitgevoerd heb. Ik kus Patty op haar wreef, terwijl ik haar hakken afneem en kus vervolgens een weg richting haar teentjes.

Deze krijgen een uitgebreidere behandeling, want ik lik ze eerst van onder naar boven om er daarna een voor een op te sabbelen en zuigen. De andere voet van Patty krijgt dezelfde behandeling en als Patty genoeg heeft duwt ze me voorzichtig weg met haar voet en zegt dat ik rechtop moet gaan zitten.

Patty knikt lachend naar haar vriendin. Patty keert haar blik terug naar mij en draagt mij op de voeten van Joyce dezelfde behandeling te geven als die van haar.

Ik draai me naar Joyce en buk me voorover om haar voeten te kussen. Terwijl ik dit doe kijk ik omhoog naar Joyce die verwachtingsvol, en met open mond, kijkt naar mijn handelingen. Joyce veert overeind van haar kruk en gaat staan met haar armen in de lucht alsof ik haar helemaal ga uitkleden.

Het is een panty met een lage schnitt, die dus halverwege haar heup reikt. Ik zet mijn vingers erachter en trek de panty naar beneden, terwijl ik me bedenk dat ik geen slip of string gevoeld heb. Als de panty tussen gaar voeten ligt help ik Joyce er voetje voor voetje uit en zie ik het natte kruis van de panty.

Ik kan het niet helpen om er even aan te ruiken voordat ik de panty wegleg. Joyce gaat zitten en ik begin aan mijn taak. Deze wordt bemoeilijkt omdat Joyce af en toe haar voet terug trekt omdat het volgens haar kriebelt. Als ook Joyce genoeg gehad heeft trekt ze beide voeten op en rest mij niets anders als mij weer tot Patty te wenden en ik ga dan ook geknield voor haar zitten. Ik hoor Joyce zeggen:

..



Sex in zeeland erotische massage in limburg


meesteres online lekkende kutjes