Lik me kut geil en dik

lik me kut geil en dik

...

Sex in de vrije natuur koppel zoekt huisvriend

Had gedacht dat ik haar wel zou verwennen. Ik hoorde haar rommelen en toen ze terug kwam had ze een glazen dildo in haar hand. Ik heb al 3 maanden geen pik meer gehad. Na mijn scheiding wou ik ook even geen man meer aan mijn lichaam. Maar toen ik jou zag kwam het gevoel voor mannen weer terug. Ze tilde haar been op en zette haar laars op de bank neer. Ook haar jurkje ging omhoog en wat ik al dacht was zo, ze droeg geen slip.

Ik keek naar haar kale kutje. Met de dildo wreef ze er omheen alsof ze een plek op een landkaart aan wees. Soms raakte ze haar klitje en rilde ze even. Weglopen en naar huis gaan of blijven zitten en wachten wat er gebeurde.

En wat er zou gebeuren wist ik natuurlijk al lang. Ze stak de dildo in haar kutje en bewoog hem er in zijn volle lengte in en uit. Beide bewoog ik snel op en neer en voelde dat haar orgasme eraan kwam.

Ze pakte me hoofd en begon me te zoenen. Diep stak ze haar tong in mijn mond zocht die van mij. Op dat moment dat die 2 elkaar vonden kwam ze klaar. Ik voelde haar schokken en trillen. Tussen der benen werd alles nat. Ze ging tegen me aan liggen en haar jurkje bleef zo zitten dat ik naar haar kutje kon blijven kijken. En ik moest bekennen dat ik haar graag klaar wou likken. Lekker haar poesje goed wijd. Ik ging tussen die dijen zitten en me hoofd ging richting haar poesje. Ze ging nog iets meer onder uit zitten en pakte me hoofd met 1 hand.

Twee vingers stak ik meteen in haar poesje en vingerde het dikke stukje vlees in haar poesje. Ze kreunde en haar kutje werd snel natter dan nat. Heel even stopte ik met likken en vroeg haar of ze wel eens een vuist in haar kut had gehad. Ze schudde haar hoofd dat dat nog nooit was gebeurd. Heel even komt ze omhoog en kijkt naar haar kutje. Haar kutje voel ik knijpen haar ogen draaien in hun kassen. Haar tieten worden harder en haar hoofd schudt ze heen en weer. Nog nooit maakte ze zoveel herrie!

Ben denk wel thuis met eten. We hangen op en opeens heb ik een zee van tijd. Doe me boodschappen en loop nog even naar een cd winkel. Voor me staat een vrouw gekleed in een zwart jurkje en laarzen met een klein hakje. Opvallend is dat ze fors is en een grote voorgevel. Klein maar reuze aantrekkelijk. Ik sta achter haar en gluur naar haar borsten. Ze heeft ook mooi lang haar. En loop naar een koffiecorner en zie dat de dikke dame voor me loopt. Ook zij haalt een bakkie en een broodje.

Ik reken af en wil gaan zitten, het is lunchtijd dus druk. Nog 2 stoelen vrij aan het tafeltje van……. Ze verteld over der ex die het uitmaakte omdat ze niet mooi was en ik zeg haar dat hij dan zeker blind was. En je kan het niet bewijzen dat je me echt mooi vind? Ze schrikt maar hervind zich snel en zoent me nog een keer.

Als ik wil gaan vraagt ze of ik haar naar de bus wil brengen. Tja ik begrijp ook wel dat ze naar huis moet. En bied haar aan haar te brengen. Voor de deur geeft ze me een zoen en ik pak haar en wrijf met 1 hand over der grote borst. Ik voel hem stijf worden en bedenk me dat ze al even geen man heeft gehad.

Ze is geil aan het worden en ik voel het aan haar zoen. Ze kreunt bijna vragend of ik mee ga naar binnen. Deze mooie dikke vrouw wil genomen worden. Wat doe ik, thuis zit me …………….. Ik loop mee en als de deur open is pak ik haar en begin haar te zoenen en grijp 1 van haar borsten hard beet en knijp erin. Ze kreunt een beweegt haar heupen hard tegen me aan. Ik knoop der jurk open en laat hem vallen. Daar staat ze dan in een Mooie zwarte BH en een grote zwarte slip en haar laarsjes.

Ik zoen haar weer en maak haar Bh open en daar vallen der bollen neer. Wow wat zijn ze groot en vallen neer. Hmmm die knoppen zijn ook lekker. Me hand zakt verder en ik voel een slipje met een heel nat kutje. Me vingers gaan langs het slipje. Met een groot bed. Ze kleed me uit en wil haar laarzen uitdoen. Ik pak haar beet en vraag haar dat niet te doen. Je ziet er zo zo geil uit met die laarzen. Ze doet als laatste me slip uit en doet meteen een hand rond me pik en begint te trekken.

Ze bukt en neemt hem in haar mond. Dat doet ze goed. Ze likt eraan en neemt in en uit haar mond. Alleen haar mond en tong voel ik nog haar handen liggen op me kont en ze duwt me dieper in haar mond.lik me kut geil en dik

...
Tussen haar billen shemale dating den haag


En bied haar aan haar te brengen. Voor de deur geeft ze me een zoen en ik pak haar en wrijf met 1 hand over der grote borst. Ik voel hem stijf worden en bedenk me dat ze al even geen man heeft gehad. Ze is geil aan het worden en ik voel het aan haar zoen. Ze kreunt bijna vragend of ik mee ga naar binnen. Deze mooie dikke vrouw wil genomen worden.

Wat doe ik, thuis zit me …………….. Ik loop mee en als de deur open is pak ik haar en begin haar te zoenen en grijp 1 van haar borsten hard beet en knijp erin. Ze kreunt een beweegt haar heupen hard tegen me aan. Ik knoop der jurk open en laat hem vallen. Daar staat ze dan in een Mooie zwarte BH en een grote zwarte slip en haar laarsjes. Ik zoen haar weer en maak haar Bh open en daar vallen der bollen neer. Wow wat zijn ze groot en vallen neer.

Hmmm die knoppen zijn ook lekker. Me hand zakt verder en ik voel een slipje met een heel nat kutje. Me vingers gaan langs het slipje. Met een groot bed.

Ze kleed me uit en wil haar laarzen uitdoen. Ik pak haar beet en vraag haar dat niet te doen. Je ziet er zo zo geil uit met die laarzen. Ze doet als laatste me slip uit en doet meteen een hand rond me pik en begint te trekken. Ze bukt en neemt hem in haar mond. Dat doet ze goed. Ze likt eraan en neemt in en uit haar mond. Alleen haar mond en tong voel ik nog haar handen liggen op me kont en ze duwt me dieper in haar mond. Me hele pik verdwijnt in haar mond.

Dan stopt ze en staat op en gaat op bed liggen met haar benen wijd. Ik kruip ertussen en begin te likken aan haar dijen en ga steeds iets dichter naar haar poesje. Ik lik haar snel en voel haar lipjes wijken voor me tong en zie een hard paars knopje. Wat ik in me mond neem en lik. Ze komt en blijft komen. Vocht loopt gestaagd uit haar poesje en haar ademhaling is die van een sprinter.

Ze giert het uit als ik doorga en kreunt dat ik moet stoppen. Ik ga door en voel dat ze tegen me aan rijd met haar poes. Me vingers zeiknat van het geil haal ik uit haar kutje en stop ze in 1 keer in haar kont.

Ze schreeuwt van de pijn en het genot. Ik wil je pik voelen. Ik wil ook en kruip op haar en ram me pik bij haar naar binnen. Ik hou het niet meer en spuit haar kutje vol. Ik voel haar kutje knijpen en me pik blijft stijf. Wow wat een heerlijk gevoel.

Met me stijve pik glij ik uit haar en ga liggen. Duidelijk een stuk dikker dan vroeger. Ja, ze is zwanger en hoeft zo te zien niet heel lang meer. We lopen naar haar toe en ik geef beide dames een zoen op de mond. En nodigt me uit voor een bakkie. Elise is even op visite maar gaat zo weer naar haar man toe. De volgende avond ga ik naar het adres toe waar Ilse woont.

Het is een grote flat en ik loop met iemand mee de flat in. Stap in de lift en ga naar boven. Als ik aan bel en de deur open gaat staat Ilse daar zoals ik haar graag zie.

Haar inmiddels cup E in een mooi jurkje en knie hoge laarzen met 15 cm hoge hakken. Haar dikke lijf staat goed in het jurkje niet sletterig.

Ik loop achter haar aan en zie dat nog niet alles een plek heeft. Als we gaan zitten vertelt ze over haar slechte huwelijk en haar scheiding. En met het geld wat ze meekreeg dit flatje gekocht heeft. Dat ze nog geen nieuwe relatie heeft. Ik vertel dat ik wel samenwoon en dat mijn relatie het gered had door hen niet meer te zien. Haar gezicht betrok even. Ilse had vroeger in gedachte. Had gedacht dat ik haar wel zou verwennen.

Ik hoorde haar rommelen en toen ze terug kwam had ze een glazen dildo in haar hand. Ik heb al 3 maanden geen pik meer gehad. Na mijn scheiding wou ik ook even geen man meer aan mijn lichaam. Maar toen ik jou zag kwam het gevoel voor mannen weer terug. Ze tilde haar been op en zette haar laars op de bank neer.

Ook haar jurkje ging omhoog en wat ik al dacht was zo, ze droeg geen slip. Ik keek naar haar kale kutje. Met de dildo wreef ze er omheen alsof ze een plek op een landkaart aan wees. Soms raakte ze haar klitje en rilde ze even. Weglopen en naar huis gaan of blijven zitten en wachten wat er gebeurde.

En wat er zou gebeuren wist ik natuurlijk al lang. Ze stak de dildo in haar kutje en bewoog hem er in zijn volle lengte in en uit. Beide bewoog ik snel op en neer en voelde dat haar orgasme eraan kwam.

lik me kut geil en dik