Heerlijk naakt lekkere lul

heerlijk naakt lekkere lul

Op zoek naar sex thaise thuisontvangst

Hij maakt aanstalten om me wat te vragen en ik schrik meteen van zijn houding. Dit is niet iemand die even de weg wil vragen of een praatje wil aanknopen. Hij maakt aanstalten om zijn grijze joggingbroek naar beneden te trekken en ik loop stevig door.

Er gaat van alles door mijn hoofd. Ik ben hier helemaal alleen in the middle of nowhere , wat wil deze man? Komt hij achter me aan?

Het liefst wil ik rennen en meteen mijn telefoon pakken, maar ik durf niet. Wat als het iets triggert bij hem en hij dan achter me aankomt? Na een paar minuten stevig doorwandelen sla ik een paadje in. Ik durf om te kijken, zie hem niet, pak mijn telefoon en bel na heel kort twijfelen Ik vertel de politie dat ik seksueel geïntimideerd ben en dat deze man hier nog loopt. De politie is er heel snel en houdt me telefonisch op de hoogte. Ik bel mijn vriend en hij zegt me dat ik moet aanbellen bij iemand.

Ik heb ook nog telefonisch contact met de politie en ook zij zeggen dat ik op zoek moet naar andere mensen voor het geval deze gek me toch op komt zoeken. Ik besluit aan te bellen bij een van de huizen en een vrouw in badjas doet twijfelachtig open. Zij zal inderdaad wel denken: Ik leg haar heel kort uit wat er aan de hand is en ze haalt me meteen naar binnen. Ik krijg thee en een goed gesprek en ik ben deze mevrouw enorm dankbaar.

Ik kan eventjes alleen maar huilen van de schrik en omdat deze mevrouw zó lief is. Aldaar word ik gebeld door de politie: Hij ontkent en ze kunnen hem alleen een waarschuwing geven. Eenmaal thuis, na een kop koffie en even janken besluit ik mijn verhaal te delen op Instagram. Ik vertel in het kort wat ik hierboven omschrijf. Ik deel het omdat ik ten eerste een heleboel andere dingen óók deel, dus iets wat zo klote is als wat er vandaag is gebeurd, kan ik dan óók delen.

Maar ook omdat ik weet dat zulke dingen nog steeds in de taboesfeer zitten. Dan wil ik het juist delen. Ik omschrijf hoeveel angst het aanjaagt, hoe bang ik was en wat het met me doet.

En dat de politie helaas niets kan. Ik word overladen met lieve berichten. Met steun, met lieve woorden, met verhalen van mensen die in vergelijkbare situaties hebben gezeten. Het doet me goed dat mijn gevoel hierbij niet zo raar is en dat ik goed heb gehandeld door meteen de politie te bellen. Ik voel me gesterkt en gerustgesteld. Dan begint het al snel heel erg lelijk te worden. Als je een greep uit de reacties niet wilt lezen, scroll dan even verder.

Ik heb ze er bij gezet om te laten zien wat voor heftige reacties ik heb gekregen en hoe bizar dit eigenlijk is. Ik deelde de lelijke berichtjes die ik kreeg weer op social media, om andere mensen te laten zien wat er blijkbaar gebeurt als je je verhaal deelt over seksuele intimidatie. Kijk, ik ben inderdaad niet verkracht. Deze man heeft me niet aangeraakt. Maar hij heeft wél iets gedaan en dat is mij angst aanjagen. Mijn veilige plek afnemen. Misschien wilde hij verder niks, misschien wel, dat weet ik nog steeds niet.

Voor mijn gevoel maakt dat niet uit: Nu, na drie weken, gaat het goed met mij, maar in mijn eentje naar de Wijthmenerplas ga ik niet meer. Ik loop liever langs stukken waar meerdere mensen lopen. Als ik alleen over de dijk wandel en ik hoor achter me een hardloper aankomen, schrik ik. Terwijl ik me vroeger altijd onaantastbaar voelde en absoluut niet bang was in dit soort situaties.

Hoe ik mij gevoeld heb, is aan mij. Misschien haalt iemand anders haar schouders op, misschien lach jij het wel weg als je zoiets overkomt. Ik ben me wezenloos geschrokken. Ik voel me aangetast in mijn zekerheid, in mijn vrijheid. En ik besloot mijn verhaal te delen. Ten eerste dat het gebeurt, ten tweede hoe er op wordt gereageerd. Want de reacties die ik krijg, krijg ik vooral van mensen die met naam en toenaam op Facebook of Twitter zitten.

Dat is toch walgelijk? Ik besloot meteen op de zeepkist te gaan staan en mijn verhaal met al deze onmogelijke reacties te delen. Daar kreeg ik enorm veel steun in, waar ik erg dankbaar voor ben. Mijn verhaal werd opgepikt door 3FM, door Telegraaf Vrouw, door Opzij en online kreeg ik erg veel retweets en bijval, waardoor ik heel veel mensen heb bereikt met dit verhaal.

Een paar keer heb ik gedacht: Ik stak mijn hoofd weer boven het maaiveld en die ging er elke keer weer genadeloos af. Dat doet elke keer pijn, maar ik weet ook dat ik er iets mee wil bereiken. Niet voor mezelf, maar voor alle vrouwen. Daarom ging en ga ik ermee door. Weet je dat meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen weleens seksueel geïntimideerd is?

Dat is echt heel erg veel. En vind je het dan gek dat heel veel vrouwen niets durven te zeggen? Geen aangifte durven te doen? Het niet durven te vertellen in hun omgeving? Toen pakte hij een potje wat voor mij onbekend was en daar rook hij aan, hij werd steeds geiler en kon niet meer van me afblijven en weer ging mij lul overeind staan!!!

Ongelofelijk dit was me nog nooit gebeurd naakt in de natuur samen me een super geile man die me helemaal naar de zevende hemel bracht. Hij begon me weer te pijpen en wou dat ik klaarkwam in zijn mond maar het was zo gevoelig allemaal dat lukte niet echt, na een tijdje pijpen pakte hij een nieuwe condoom en ging boven op me zitten, en ging als een wilde te keer heerlijk sloeg zijn lul op mijn buik!

Na een tijdje ruilde we om en hij ging op zijn rug liggen met zijn benen de lucht in. Ik keek zo recht zijn heerlijke ster in en ging op mijn knieen voor hem zitten en begon hem heerlijk te nemen. Zijn kutje voelde zo heerlijk warm aan echt lekker! Toen voelde ik het al weer opkomen, en ja hoor voor de derde keer kwam ik heerlijk klaar!

We waren allebei helemaal bezweet en hebben nog even heerlijk na lopen genieten, en hij vertelde me nog een paar super geile verhalen over wat ie allemaal wel eens gedaan heeft. Ik had dit nog nooit zo meegemaakt maar vond het super geil en ga zeker vaker met hem leuke dingen doen in de natuur ik heb de hele middag er over nagedacht en werd er telkens weer geil van dus je kan wel bedenken hoe ik nu hier dit verhaal aan het typen ben super geil met een super harde pik!!

Heb je opmerkingen of ideeën voor onze profielensite? Laat gerust een bericht achter en misschien zullen we jouw ideeën doorvoeren.

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen. Terug naar het overzicht. Bedankt voor je feedback! We zullen deze zsm in behandeling nemen. Je moet eerst inloggen. Om de foto's en video's te mogen bekijken moet je eerst inloggen.
heerlijk naakt lekkere lul

Ik ben hier helemaal alleen in the middle of nowhere , wat wil deze man? Komt hij achter me aan? Het liefst wil ik rennen en meteen mijn telefoon pakken, maar ik durf niet. Wat als het iets triggert bij hem en hij dan achter me aankomt? Na een paar minuten stevig doorwandelen sla ik een paadje in. Ik durf om te kijken, zie hem niet, pak mijn telefoon en bel na heel kort twijfelen Ik vertel de politie dat ik seksueel geïntimideerd ben en dat deze man hier nog loopt.

De politie is er heel snel en houdt me telefonisch op de hoogte. Ik bel mijn vriend en hij zegt me dat ik moet aanbellen bij iemand. Ik heb ook nog telefonisch contact met de politie en ook zij zeggen dat ik op zoek moet naar andere mensen voor het geval deze gek me toch op komt zoeken.

Ik besluit aan te bellen bij een van de huizen en een vrouw in badjas doet twijfelachtig open. Zij zal inderdaad wel denken: Ik leg haar heel kort uit wat er aan de hand is en ze haalt me meteen naar binnen.

Ik krijg thee en een goed gesprek en ik ben deze mevrouw enorm dankbaar. Ik kan eventjes alleen maar huilen van de schrik en omdat deze mevrouw zó lief is.

Aldaar word ik gebeld door de politie: Hij ontkent en ze kunnen hem alleen een waarschuwing geven. Eenmaal thuis, na een kop koffie en even janken besluit ik mijn verhaal te delen op Instagram. Ik vertel in het kort wat ik hierboven omschrijf. Ik deel het omdat ik ten eerste een heleboel andere dingen óók deel, dus iets wat zo klote is als wat er vandaag is gebeurd, kan ik dan óók delen.

Maar ook omdat ik weet dat zulke dingen nog steeds in de taboesfeer zitten. Dan wil ik het juist delen. Ik omschrijf hoeveel angst het aanjaagt, hoe bang ik was en wat het met me doet. En dat de politie helaas niets kan. Ik word overladen met lieve berichten. Met steun, met lieve woorden, met verhalen van mensen die in vergelijkbare situaties hebben gezeten.

Het doet me goed dat mijn gevoel hierbij niet zo raar is en dat ik goed heb gehandeld door meteen de politie te bellen. Ik voel me gesterkt en gerustgesteld.

Dan begint het al snel heel erg lelijk te worden. Als je een greep uit de reacties niet wilt lezen, scroll dan even verder. Ik heb ze er bij gezet om te laten zien wat voor heftige reacties ik heb gekregen en hoe bizar dit eigenlijk is. Ik deelde de lelijke berichtjes die ik kreeg weer op social media, om andere mensen te laten zien wat er blijkbaar gebeurt als je je verhaal deelt over seksuele intimidatie. Kijk, ik ben inderdaad niet verkracht. Deze man heeft me niet aangeraakt.

Maar hij heeft wél iets gedaan en dat is mij angst aanjagen. Mijn veilige plek afnemen. Misschien wilde hij verder niks, misschien wel, dat weet ik nog steeds niet. Voor mijn gevoel maakt dat niet uit: Nu, na drie weken, gaat het goed met mij, maar in mijn eentje naar de Wijthmenerplas ga ik niet meer. Ik loop liever langs stukken waar meerdere mensen lopen.

Als ik alleen over de dijk wandel en ik hoor achter me een hardloper aankomen, schrik ik. Terwijl ik me vroeger altijd onaantastbaar voelde en absoluut niet bang was in dit soort situaties.

Hoe ik mij gevoeld heb, is aan mij. Misschien haalt iemand anders haar schouders op, misschien lach jij het wel weg als je zoiets overkomt. Ik ben me wezenloos geschrokken. Ik voel me aangetast in mijn zekerheid, in mijn vrijheid. En ik besloot mijn verhaal te delen. Ten eerste dat het gebeurt, ten tweede hoe er op wordt gereageerd. Want de reacties die ik krijg, krijg ik vooral van mensen die met naam en toenaam op Facebook of Twitter zitten.

Dat is toch walgelijk? Ik besloot meteen op de zeepkist te gaan staan en mijn verhaal met al deze onmogelijke reacties te delen. Daar kreeg ik enorm veel steun in, waar ik erg dankbaar voor ben.

Mijn verhaal werd opgepikt door 3FM, door Telegraaf Vrouw, door Opzij en online kreeg ik erg veel retweets en bijval, waardoor ik heel veel mensen heb bereikt met dit verhaal.

Een paar keer heb ik gedacht: Ik stak mijn hoofd weer boven het maaiveld en die ging er elke keer weer genadeloos af. Dat doet elke keer pijn, maar ik weet ook dat ik er iets mee wil bereiken. Niet voor mezelf, maar voor alle vrouwen. Daarom ging en ga ik ermee door. Weet je dat meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen weleens seksueel geïntimideerd is? Dat is echt heel erg veel.

En vind je het dan gek dat heel veel vrouwen niets durven te zeggen? Geen aangifte durven te doen? Het niet durven te vertellen in hun omgeving? Als je zulke reacties krijgt, kijk je wel uit. Een meisje vertelde mij in een mail dat ze door een klant op haar werk seksueel geïntimideerd was: Overstuur ging ze naar haar baas. Hij lachte haar uit. Ik liet me eigen op mijn rug vallen in het gras en geniete nog van het heerlijke klaarkomen. Toen pakte hij een potje wat voor mij onbekend was en daar rook hij aan, hij werd steeds geiler en kon niet meer van me afblijven en weer ging mij lul overeind staan!!!

Ongelofelijk dit was me nog nooit gebeurd naakt in de natuur samen me een super geile man die me helemaal naar de zevende hemel bracht. Hij begon me weer te pijpen en wou dat ik klaarkwam in zijn mond maar het was zo gevoelig allemaal dat lukte niet echt, na een tijdje pijpen pakte hij een nieuwe condoom en ging boven op me zitten, en ging als een wilde te keer heerlijk sloeg zijn lul op mijn buik!

Na een tijdje ruilde we om en hij ging op zijn rug liggen met zijn benen de lucht in. Ik keek zo recht zijn heerlijke ster in en ging op mijn knieen voor hem zitten en begon hem heerlijk te nemen.

Zijn kutje voelde zo heerlijk warm aan echt lekker! Toen voelde ik het al weer opkomen, en ja hoor voor de derde keer kwam ik heerlijk klaar! We waren allebei helemaal bezweet en hebben nog even heerlijk na lopen genieten, en hij vertelde me nog een paar super geile verhalen over wat ie allemaal wel eens gedaan heeft.

Ik had dit nog nooit zo meegemaakt maar vond het super geil en ga zeker vaker met hem leuke dingen doen in de natuur ik heb de hele middag er over nagedacht en werd er telkens weer geil van dus je kan wel bedenken hoe ik nu hier dit verhaal aan het typen ben super geil met een super harde pik!! Heb je opmerkingen of ideeën voor onze profielensite?

Laat gerust een bericht achter en misschien zullen we jouw ideeën doorvoeren. Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen. Terug naar het overzicht. Bedankt voor je feedback! We zullen deze zsm in behandeling nemen. Je moet eerst inloggen.

2 lullen in kont grote prammen


Ik ben hier helemaal alleen in the middle of nowhere , wat wil deze man? Komt hij achter me aan? Het liefst wil ik rennen en meteen mijn telefoon pakken, maar ik durf niet. Wat als het iets triggert bij hem en hij dan achter me aankomt?

Na een paar minuten stevig doorwandelen sla ik een paadje in. Ik durf om te kijken, zie hem niet, pak mijn telefoon en bel na heel kort twijfelen Ik vertel de politie dat ik seksueel geïntimideerd ben en dat deze man hier nog loopt. De politie is er heel snel en houdt me telefonisch op de hoogte. Ik bel mijn vriend en hij zegt me dat ik moet aanbellen bij iemand.

Ik heb ook nog telefonisch contact met de politie en ook zij zeggen dat ik op zoek moet naar andere mensen voor het geval deze gek me toch op komt zoeken. Ik besluit aan te bellen bij een van de huizen en een vrouw in badjas doet twijfelachtig open.

Zij zal inderdaad wel denken: Ik leg haar heel kort uit wat er aan de hand is en ze haalt me meteen naar binnen.

Ik krijg thee en een goed gesprek en ik ben deze mevrouw enorm dankbaar. Ik kan eventjes alleen maar huilen van de schrik en omdat deze mevrouw zó lief is. Aldaar word ik gebeld door de politie: Hij ontkent en ze kunnen hem alleen een waarschuwing geven. Eenmaal thuis, na een kop koffie en even janken besluit ik mijn verhaal te delen op Instagram.

Ik vertel in het kort wat ik hierboven omschrijf. Ik deel het omdat ik ten eerste een heleboel andere dingen óók deel, dus iets wat zo klote is als wat er vandaag is gebeurd, kan ik dan óók delen. Maar ook omdat ik weet dat zulke dingen nog steeds in de taboesfeer zitten. Dan wil ik het juist delen. Ik omschrijf hoeveel angst het aanjaagt, hoe bang ik was en wat het met me doet.

En dat de politie helaas niets kan. Ik word overladen met lieve berichten. Met steun, met lieve woorden, met verhalen van mensen die in vergelijkbare situaties hebben gezeten. Het doet me goed dat mijn gevoel hierbij niet zo raar is en dat ik goed heb gehandeld door meteen de politie te bellen. Ik voel me gesterkt en gerustgesteld. Dan begint het al snel heel erg lelijk te worden.

Als je een greep uit de reacties niet wilt lezen, scroll dan even verder. Ik heb ze er bij gezet om te laten zien wat voor heftige reacties ik heb gekregen en hoe bizar dit eigenlijk is. Ik deelde de lelijke berichtjes die ik kreeg weer op social media, om andere mensen te laten zien wat er blijkbaar gebeurt als je je verhaal deelt over seksuele intimidatie. Kijk, ik ben inderdaad niet verkracht. Deze man heeft me niet aangeraakt.

Maar hij heeft wél iets gedaan en dat is mij angst aanjagen. Mijn veilige plek afnemen. Misschien wilde hij verder niks, misschien wel, dat weet ik nog steeds niet. Voor mijn gevoel maakt dat niet uit: Nu, na drie weken, gaat het goed met mij, maar in mijn eentje naar de Wijthmenerplas ga ik niet meer.

Ik loop liever langs stukken waar meerdere mensen lopen. Als ik alleen over de dijk wandel en ik hoor achter me een hardloper aankomen, schrik ik. Terwijl ik me vroeger altijd onaantastbaar voelde en absoluut niet bang was in dit soort situaties. Hoe ik mij gevoeld heb, is aan mij. Misschien haalt iemand anders haar schouders op, misschien lach jij het wel weg als je zoiets overkomt. Ik ben me wezenloos geschrokken. Ik voel me aangetast in mijn zekerheid, in mijn vrijheid. En ik besloot mijn verhaal te delen.

Ten eerste dat het gebeurt, ten tweede hoe er op wordt gereageerd. Want de reacties die ik krijg, krijg ik vooral van mensen die met naam en toenaam op Facebook of Twitter zitten. Dat is toch walgelijk? Ik besloot meteen op de zeepkist te gaan staan en mijn verhaal met al deze onmogelijke reacties te delen. Daar kreeg ik enorm veel steun in, waar ik erg dankbaar voor ben.

Mijn verhaal werd opgepikt door 3FM, door Telegraaf Vrouw, door Opzij en online kreeg ik erg veel retweets en bijval, waardoor ik heel veel mensen heb bereikt met dit verhaal.

Een paar keer heb ik gedacht: Ik stak mijn hoofd weer boven het maaiveld en die ging er elke keer weer genadeloos af. Dat doet elke keer pijn, maar ik weet ook dat ik er iets mee wil bereiken. Niet voor mezelf, maar voor alle vrouwen. Daarom ging en ga ik ermee door. Weet je dat meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen weleens seksueel geïntimideerd is? Dat is echt heel erg veel. En vind je het dan gek dat heel veel vrouwen niets durven te zeggen? Geen aangifte durven te doen?

Het niet durven te vertellen in hun omgeving? Als je zulke reacties krijgt, kijk je wel uit. Een meisje vertelde mij in een mail dat ze door een klant op haar werk seksueel geïntimideerd was: Overstuur ging ze naar haar baas.

Hij lachte haar uit. Ondertussen zat ik al lekker met zijn mooie kale penis te spelen ik werd steeds geiler toen ging hij lekker op zijn buik liggen en toonde zijn mooie gladgeschoren kontje. Ik speelde er mee en begon zijn lekkere kutje te likken en met zijn ballen te spelen.

Daar werd ik zo geil van dat ik me eigen helemaal uitkleden en naast hem ging zitten. Daar zat ik dan voor het eerst helemaal naakt midden in de natuur. Het voelde echt lekker, hij begon me lekker te pijpen ik vond het super geil hij vroeg of ik hem wou nemen, maar was zo geil dat ik dan heel snel klaar kom dus hij pijpte me eerst tot ik klaar kwam.

Het was zo geil was nog nooit zo lekker klaar gekomen mijn zaad kwam met een ongelofelijke kracht uit mijn kanon zo in zijn mond het was een hele mond vol, wat ie heel zachtjes weer over mijn lul liet stromen mmmm wat geil! Mijn lul bleef gewoon stijf overeind staan zo geil was ik, hij pakte een condoom en rolde hem uit over mijn lul en ging geil voor me zitten op zijn knieen!

Ik twijfelde geen moment en begon hem heerlijk te neuken. Het was zo lekker dat het niet lang duurde voordat ik weer klaarkwam. Het hele condoom was gevuld met een volle lading van mijn warme zaad ongelooflijk dit was mij nog nooit gebeurd zoveel zaad de tweede keer!

Ik liet me eigen op mijn rug vallen in het gras en geniete nog van het heerlijke klaarkomen. Toen pakte hij een potje wat voor mij onbekend was en daar rook hij aan, hij werd steeds geiler en kon niet meer van me afblijven en weer ging mij lul overeind staan!!! Ongelofelijk dit was me nog nooit gebeurd naakt in de natuur samen me een super geile man die me helemaal naar de zevende hemel bracht.

Hij begon me weer te pijpen en wou dat ik klaarkwam in zijn mond maar het was zo gevoelig allemaal dat lukte niet echt, na een tijdje pijpen pakte hij een nieuwe condoom en ging boven op me zitten, en ging als een wilde te keer heerlijk sloeg zijn lul op mijn buik!

Na een tijdje ruilde we om en hij ging op zijn rug liggen met zijn benen de lucht in. Ik keek zo recht zijn heerlijke ster in en ging op mijn knieen voor hem zitten en begon hem heerlijk te nemen. Zijn kutje voelde zo heerlijk warm aan echt lekker!

heerlijk naakt lekkere lul