Effe beffen strak en nat

effe beffen strak en nat

We keken elkaar grijnzend aan toen we Minga weg zagen deinen… Allebei konden we haar van binnen en van buiten … We deelden alles…. Dit was uiteraard veel te kort om haar geile kont en kut te bedekken… Ze stond nu uitdagend voor ons met een bierfles in de hand…. Kees neukte nog harder door…. Lea had het ook niet meer en vingerde als een bezetene totdat ook zij met een diepe zucht en gil klaar kwam… Het geil liep uit haar kut… Ik zat mezelf langzaam af te trekken… Diep en hard naar beneden en langzaam en hard knijpend weer omhoog… Kees trok zijn leuter uit de geile kont en trok een paar keer aan zijn leuter… het sperma vloog alle kanten op… De rug van Minga, op haar rug, tegen haar kont en kut… Met een halfslappe druipende leuter plofte hij achterover en pakte zijn bierfles… Minga schoof van de dikke paal af richting mij, bukte voorover en nam mijn harde paal in haar mond… Tergend langzaam gleed haar mond over mijn kloppende paal… Ik pakte haar grote tieten vast door de dunne stof en masseerde har tepels… Ze gleed nu op haar knieën en met haar grote tieten begon ze mijn paal af te trekken… Wat een geil gezicht… Lea en Kees zaten gebiologeerd te kijken ….

Lea zichzelf weer volop vingerend en klaarkomend… Minga stopte mijn eikel weer in haar mond… Schoof de tieten dichter en harder tegen mijn paal aan… en ik… explodeerde… Het leek wel of mijn eikel uit elkaar klapte… Dikke vlokken zaad spoten tegen haar kin aan, tegen haar neus, over haar gezicht en op haar tieten… Uitgeput zakte ik achterover… Lea trok Minga ruw naar zich toe en begon het zaad van haar tieten en gezicht te likken, terwijl ze zich zelf heftig doorvingerde… gillend, likkend en kussend klaarkwam… een straal geil spoot uit haar kut… 5 minuten later lagen we allemaal in het zwembad….

Daags nadien kwam ik bij Kees achterom… Niemand te zien. Dan maar effe naar achter naar zijn huis… Ook niemand… Ik plofte op bed neer daar stond zijn tv en zette de dvd aan, waar uiteraard heftige porno in zat… Dat was vaste prik… Aardig geil filmpje en kreeg al een dikke leuter… Minga stond in de deuropening te kijken … Binnen no time was ze spiernaakt… God wat een lekker geil wijf was dit… Tergend langzaam klom ze over me heen… Langzaam sleepten haar grote tieten over mijn gezicht… Een been zette ze omhoog en met haar andere been leunde ze op haar knie.

Zondag… Ik liep de keuken bij Kees binnen en zonder pardon pakte ze me vol op mijn bek… Haar dikke warme lippen zetten zich op de mijne en haar warme tong schoot bij mij naar binnen… Minga! Ze duwde mijn handen terug, draaide zich om en zakte door haar knieën… Met snelle bewegingen had ze mijn broek losgemaakt en mijn slip naar beneden gestroopt… Mijn harde leuter stond stijf omhoog en met een geile beweging schoof ze in een keer de dikke leuter naar binnen… Met lange slurpende halen schoof ze mijn paal in en uit haar mond.

Speeksel sijpelde naast mijn stam naar beneden… Met een hand kneedde ze mijn ballen… en een vinger schoof richting mijn sterretje… draaiend, voelend, naar binnen gaand… langzaam in en uit… de zachte warme mond deed hetzelfde… langzaam in en uit… Af en toe voelde ik haar warme tong extra hard over mijn stam en eikel gaan… Afzakkend naar mijn ballen… Af en toe kon ik haar grote tieten zien… Ik voelde mezelf bijna komen… Ze had het ook in de gaten… Ze nam de hele stam in haar mond, zover ze kon… en bleef wachten… keek me geil aan… mijn paal klopte hard… ik kwam… ik spoot… ze slikte… Ze had alles onder controle… Ze bleef rustig afwachten tot mijn schokkende pik helemaal leeg was… Met een lange langzame beweging liet ze de leuter uit haar mond glijden… en helemaal schoon… Ze kwam langzaam omhoog, deed mijn slip en broek omhoog en gaf me een geile tongzoen… Draaide zich om en ging weer aan het werk… En het duurde nog geen 5 minuten….

Woensdag… Kees zit met een fles bier vooraan te zitten. Paar minuten later hoor ik haar kreunen… Kees kijkt me vol begrip aan… Ik sta op, loop de keuken binnen… Inderdaad… ze hangt geil voorover leunend op de tafel… benen gespreid… Haar slipje ligt op de grond… Haar jurkje heft ze opgetrokken tot over haar geil ronde kont en haar handen liggen op haar billen.

Ze kijkt geil achterom en trekt haar bilspleet uit elkaar… Ik kijk recht tegen een kale kleddernatte kut aan… Ze trekt haar vingers door haar kut omhoog richting haar kontje… en smeert aller soepel en nat in… Ik trek mijn broek omlaag, ga achter haar staan, sop mijn keiharde leuter in haar lekkende kut… Paar keer op en neer en zet mijn eikel tegen haar kontgaatje aan… Mijn eikel schuift naar binnen… Zelf duwt ze tegelijkertijd hard naar achter en duwt net zo lang totdat mijn hele paal erin zit… Zonder na te denken begin ik als een bezetene te neuken, in haar geile reet… Mijn stijve glijd soepel op en neer… en ze kreunt dat het een lust is… Met haar ene hand trekt ze haar bilnaad uit elkaar en met haar andere hand is ze zichzelf aan het vingeren… Mijn ballen worden nat van het geil…Paar tellen later kom ik klaar… Tijdens het klaarkomen trek ik mijn leuter uit haar kont en spuit haar onder.

Het zaad spuit op haar rug, kont en kut… Trillend, klaarkomend en afgeneukt zakt ze half door haar knieën… Snel sop ik mijn nog steeds druipende en kloppende paal in haar kut en sop een paar keer flink op en neer… Ik trek hem eruit, pak haar hoofd beet en duw mijn paal naar binnen.

Geil slobbert ze hem schoon…. Ik trek mijn broek omhoog en ga weer bij Kees aan de tafel zitten… Paar minuten later komt ze er vrolijk en verzadigd bijzitten… Zonder slipje… Kees schuift haar rokje omhoog en Minga schuift haar benen ver genoeg uit elkaar om haar plakkerige kut te laten zien… Het slipje heeft ze in haar hand….

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Ze trok haar benen iets op en Max, sloeg zijn armen om haar benen heen en drukte haar onderlichaam stevig tegen zijn mond en zoog, en likte en likte… Amy hield het niet meer.

Linda ook niet trouwens, want Anneloes zoog haar naar een orgasme. Tegelijk met Amy kwam de geile shemale klaar.

Spoot haar sap in Anneloes mond en hijgde na. Haar borsten gingen snel op en neer. Amy schreeuwde het uit toen haar orgasme in golven over haar heen denderde. Luca las vlug wat zij moest gaan doen en vingerde zichzelf. Ilse wist precies hoe ze een vrouw gek kon maken.

Haar tong deed haar werk… na tien tellen nam Amy haar plek in, Luca kwam even tot rust… Linda kroop meteen in 69 over Luca heen en kon nu het beffen naadloos overnemen en het moment dat Amy nog likte en Linda ook begon was teveel voor Luca, huilend van genot kwam ze klaar. Tranen van geilheid liepen over haar wangen.

Max liet Anneloes kreunend los… “Pijp of bef een willekeurige speler en laat een andere speler jou pijpen of beffen” Max greep de beker en pakte er Anneloes en Nadine uit. Anneloes kwam op hem zitten en schoof haar kutje naar zijn mond toe.

Nadine boog naar zijn grote paal en nam hem in haar mond. Ze likte langs zijn eikel en kriebelde onder zijn zak. Anneloes voelde de natte tong van Max haar kutje in gaan en kreunde geil. Linda begon Anneloes haar borsten te strelen, en Frank zeeg een borst van haar bijna helemaal in zijn mond. Anneloes strekte haar heerlijk lichaam en kwam klaar op Max geile tong.

Nadine pijpte Max nu diep en liet haar hand tussen zijn billen gaan, ze zocht en vond zijn gaatje en drukte haar vinger er met een korte stoot in. Dat gaf Max het laatste zetje en spoot zijn sperma in Nadine’s mond. Het meisje slikte alles geil door. De anderen klapte enthousiast voor haar. Ondanks dat Anneloes net was gekomen moest ze toch als laatste van ronde vijf een opdracht pakken. Een willekeurige speelster laat je aan haar kut likken. Jij raad wie het is. Als het goed is dan beft zij jou klaar ander jij haar.

Om haar heen krioelde de anderen door elkaar en ten slotte kwam Ilse over Anneloes heen zitten. Anneloes likte het kutje, ze smaakte lekker, had vrij grote lipjes, en een flinke stijve klit.

Anneloes had geen idee. Ze likte en zoog door en deed dat zo goed dat Ilse niet stil kon blijven. Ilse kreunde en steunde voorover op har handen en kwam hijgend klaar op Anneloes tong. Maar nu was het Ilse’s beurt om te lachen, want zij moest nu Anneloes klaar beffen. En Anneloes was net al gekomen. Ilse duwde Anneloes haar benen uit elkaar en zoende de gezwollen kutlippen van het meisje. Dat viel Anneloes even niet mee. Ze bracht twee vingers in bij Anneloes en likte zachtjes rond het klitje.

Ilse kriebelde en zocht naar Anneloes haar G-spot en vond die ook. Meteen kwam Anneloes knetterend klaar. Ahhhhh, ja ja, ja. Haar vingers pompte in de klaarkomende Anneloes. Uitgeput ontspande haar lichaam zich en liet ze zich achterover zakken. Ze namen even een break, even wat eten, drinken even op adem komen. Amy kroop tegen Frank aan, Luca streelde Anneloes, die lag na te hijgen, Linda lag te zoenen met Max. De zesde ronde zou echte seks gaan brengen. Een half uurtje op laden was dan ook wel gewenst.

Max pakte na een tijdje de starter van de zesde ronde uit de beker. Daar zal een andere speler bij je komen. Gedurende dertig tellen wordt je geneukt. Je zult niet weten wie het is geweest” Anneloes giechelde. Op de vloer voldoende matrassen en echt pik en pik donker.

Anneloes ging naar binnen. De gelukkige die uit de beker kwam was Frank. Zachtjes ging hij ook de darkroom in. Op de tast zocht hij Anneloes, die op haar knieën was gaan zitten ergens op het matras. Hij voelde met zijn handen en nam tussen haar benen plaats, pakte zijn pik en stopte die op de tast in het lichaam van Anneloes en begon haar te neuken. Maar genoot van haar warme natte kut.

Het enige dat te horen was, was Anneloes die hijgde en kreunde en het in en uit soppen van Franks pik. Na een halve minuut bonkte Ilse op de deur. Ze keek meteen naar Frank, maar zei verder niets… Nu was het de beurt aan Linda. Zelf moest ze Anneloes gaan beffen.

De anderen waren meteen voor. Max lag net Luca te beffen maar stopte. Dit wilde hij ook zien. Linda ging eerst op haar rug liggen, Anneloes kwam over haar gezicht zitten en voelde weer een natte tong langs haar kutje gaan.

Ilse pijpte Linda’s kleine pik hard en stijf, pakte een smalle cockring uit de stapel nagenoeg ongebruikte speeltjes, deed die er om en zorgde er zo voor dat er iets meer lengte kwam, daarna ging ze op Linda zitten en leidde haar grote klit in haar natte gleufje. Lengte zegt helemaal niets, ontdekte Ilse maar weer eens. Linda neukte goed… Ilse streelde ondertussen de mooie tietjes van Linda en genoot.

Evenals Anneloes die haar kut over de likkende tong van Linda schuurde. Ilse pakte de voorbinder en liet zich van Linda af glijden. Ze gespte het ding om, duwde Linda’s benen omhoog en bracht de kunstpik bij de shemale in. Zonder moeite opende ze haar kontje.

De voorbinder gleed soepel in haar. Linda kreunde en kneep haar ogen dicht van genot. Er werd op de achtergrond tot dertig geteld. Daarna liet Anneloes zich van de shemale glijden en trok Ilse zich uit haar kontje. Frank pakte de volgende opdracht. Er komen straks twee willekeurige spelers bij je. Neuk hen allebei, en vertel daarna wie het waren. De spelers die zich bij hem zouden voegen waren Linda en de nog steeds maagdelijke Nadine.

Toch een klein beetje nerveus ging Nadine naar binnen. Nu zou het gaan gebeuren een pik in haar kutje. Linda ging haar voor. Linda kroop op handen en knieën door de darkroom. Frank voelde om zich heen en trof als eerste Nadine. Nadine ging liggen met haar benen wijd. Frank stuurde haar zo dat ze op haar buik terecht kwam.

Hij had allang gevoeld dat het de volle Nadine was, en de hele avond had hij wat geil naar haar kontje gekeken. Hij deed haar billen uit elkaar, deed zijn pik er tussen en duwde zich in haar. Maar niet in haar kutje… zijn pik gleed in haar kontgaatje. Linda had de twee ook gevonden en bood haar kontje nu aan. Ze pakte Frank vast en liet hem haar kontje voelen.

Frank liet zijn pik makkelijk in haar gaan. En Linda kreunde en genoot van Franks lange pik. Nadine had zich weer omgedraaid en liet zich door Linda neuken. Het kleine pikkie van de shemale voelde wel heel lekker in haar kutje.

Ze werd ontmaagd door een shemale, hoe geil kon je het verzinnen. Frank hield het niet meer en kwam hard kreunende klaar in Linda’s darmen. De drie kwamen voldaan en hijgend uit de darkroom. Ze voelde zich heerlijk en nog steeds ontzettend geil. Ilse was weer aan de beurt. Ze deed de voorbinder om en Ilse ging wijdbeens liggen. Ze ging op haar liggen en zoende Ilse, ze genoot van de borsten die tegen die van haar drukte. De dildo gleed snel in en uit, en met haar buik schuurde Luca over Ilse’s klit.

Het mistte zijn effect niet: Ilse kwam gierend klaar. Greep Luca stevig vast en drukte haar tegen zich aan en sloeg haar benen omhoog over Luca heen en drukte haar nog dieper in zich. Max werd door Amy gepijpt en kwam klaar bij het zien van Ilse’s orgasme.

Zijn zaad droop uit Amy’s bekkie. Hijgend lieten de twee meiden zich op hun rug vallen. Nadine pakte ondertussen de volgende kaart. Vroeg Frank ‘Ja, neem me achterlangs… en diep…’ Frank nam het meisje en neukte haar met lange stoten.

Hij was net klaargekomen, maar zijn paal was nog behoorlijk hard. En van Nadine’s strakke kutje werd hij nog harder.

Dertig tellen later trok hij terug. Nadine was net niet gekomen op zijn geile pik. Jammer… Vlug greep Amy haar kaartje: Tot een van jullie klaarkomt. Ze wreven zich in de handen en hadden natuurlijk al de nodige ervaring met Amy en wisten dat deze meid helemaal gek zou gaan worden als ze dubbel genomen werd. Amy had zijn zaad nog op haar wang zitten. Ja dat lijkt me lekker…’ Frank ging er lekker voor liggen Amy klom op hem, zoende hem, Frank proefde Max’sperma.

Max pakte Franks pik en leidde hem in Amy’s kutje. Amy schudde haar lichaam en de pik gleed heerlijk in haar. Ze neukten even, en toen gaf Amy aan dat Max er op kon. Met benen uit elkaar ging Max over Amy’s kontje heen staan. Spuugde op haar gaatje en zette zijn pik ertegenaan en duwde zich in het nauwe gaatje naar binnen. Amy kreunde… Ze voelde zich heerlijk. Twee lekkere pikken diep in haar lichaam, ze genoot. Zo lekker… Zowel Frank als Max konden even niet meer spuiten… maar Amy kwam des te heftiger.

Op Max ritme schuurde ze haar klit over Franks pik en kwam gierend en schreeuwend klaar. De vijf anderen genoten van haar klaarkomen. Amy gleed van Frank af. Zijn pik nat van haar vocht. Ze zoende de jongens allebei en bedankte hen.

Luca pakte dromerig een kaartje: Laat je anaal nemen en raad door wie. Twee minuten later volgde Ilse met haar voorbinder. Anneloes lag over Frank’s schoot heen en zoog aan zijn verslapte pik, ze genoot van de smaak van Amy’s kutje. Frank streelde de mooie meid door haar haar. Nadine lag heerlijk tegen Linda aan, die met de grote borsten van het meisje speelde.

Luca was op haar knieën in de darkroom gaan zitten en wachtte. Ilse kwam binnen en zocht op de tast naar het geile lichaam van Luca. Ze pakte haar beet rond haar middel. De kunst pik sloeg tegen de billen van Luca. Ze liet haar hadn tussen Luca’s billen gaan, en maakte haar kontgaatje nat met haar eigen kutsap. Daarna ging de kunstpik er in. Even deed het Luca zeer, maar toen de pik eenmaal in haar zat, ging het prima. Ilse liet haar hand voorlangs tussen de benen van de vrouw gaan en hing over haar heen, haar tepels kriebelde de rug van Luca.

Ilse werd er geil van. Met haar vingers streelde ze het klitje, en vingerde ze Luca’s kutje. Het duurde niet lang en toen kreeg Luca haar orgasme. Ilse greep haar stevig vast en genoot mee.

Toen Luca tot rust was gekomen gleed Ilse uit haar kontje en verliet de darkroom. Deed de dildo af en ging zitten. Luca kwam uit de kamer en leek te zweven. Even kijken… het was… Ze keek de meiden een voor een aan. Ik weet het niet… Anneloes! Riepen ze in koor, het was Ilse! Het was Ilse, nu moet je haar klaar beffen! Luca kroop meteen tussen Ilse’s benen en begon te likken. Ook Ilse hield het niet lang vol en kwam lekker klaar op Luca’s tong.

Als laatste in de zesde ronde was Max nog aan de beurt. Nadine vond het wel goed. Luca kwam met de dildo en stootte in Max strakke gaatje. Ze had wat moeite om de dildo in hem te houden, maar genoot er toch van, om een man zo te overheersen door hem anaal te pakken.

Prive adressen be geile strakke kutjes
effe beffen strak en nat

We keken elkaar grijnzend aan toen we Minga weg zagen deinen… Allebei konden we haar van binnen en van buiten … We deelden alles…. Dit was uiteraard veel te kort om haar geile kont en kut te bedekken… Ze stond nu uitdagend voor ons met een bierfles in de hand….

Kees neukte nog harder door…. Lea had het ook niet meer en vingerde als een bezetene totdat ook zij met een diepe zucht en gil klaar kwam… Het geil liep uit haar kut… Ik zat mezelf langzaam af te trekken… Diep en hard naar beneden en langzaam en hard knijpend weer omhoog… Kees trok zijn leuter uit de geile kont en trok een paar keer aan zijn leuter… het sperma vloog alle kanten op… De rug van Minga, op haar rug, tegen haar kont en kut… Met een halfslappe druipende leuter plofte hij achterover en pakte zijn bierfles… Minga schoof van de dikke paal af richting mij, bukte voorover en nam mijn harde paal in haar mond… Tergend langzaam gleed haar mond over mijn kloppende paal… Ik pakte haar grote tieten vast door de dunne stof en masseerde har tepels… Ze gleed nu op haar knieën en met haar grote tieten begon ze mijn paal af te trekken… Wat een geil gezicht… Lea en Kees zaten gebiologeerd te kijken ….

Lea zichzelf weer volop vingerend en klaarkomend… Minga stopte mijn eikel weer in haar mond… Schoof de tieten dichter en harder tegen mijn paal aan… en ik… explodeerde… Het leek wel of mijn eikel uit elkaar klapte… Dikke vlokken zaad spoten tegen haar kin aan, tegen haar neus, over haar gezicht en op haar tieten… Uitgeput zakte ik achterover… Lea trok Minga ruw naar zich toe en begon het zaad van haar tieten en gezicht te likken, terwijl ze zich zelf heftig doorvingerde… gillend, likkend en kussend klaarkwam… een straal geil spoot uit haar kut… 5 minuten later lagen we allemaal in het zwembad….

Daags nadien kwam ik bij Kees achterom… Niemand te zien. Dan maar effe naar achter naar zijn huis… Ook niemand… Ik plofte op bed neer daar stond zijn tv en zette de dvd aan, waar uiteraard heftige porno in zat… Dat was vaste prik… Aardig geil filmpje en kreeg al een dikke leuter… Minga stond in de deuropening te kijken … Binnen no time was ze spiernaakt… God wat een lekker geil wijf was dit… Tergend langzaam klom ze over me heen… Langzaam sleepten haar grote tieten over mijn gezicht… Een been zette ze omhoog en met haar andere been leunde ze op haar knie.

Zondag… Ik liep de keuken bij Kees binnen en zonder pardon pakte ze me vol op mijn bek… Haar dikke warme lippen zetten zich op de mijne en haar warme tong schoot bij mij naar binnen… Minga! Ze duwde mijn handen terug, draaide zich om en zakte door haar knieën… Met snelle bewegingen had ze mijn broek losgemaakt en mijn slip naar beneden gestroopt… Mijn harde leuter stond stijf omhoog en met een geile beweging schoof ze in een keer de dikke leuter naar binnen… Met lange slurpende halen schoof ze mijn paal in en uit haar mond.

Speeksel sijpelde naast mijn stam naar beneden… Met een hand kneedde ze mijn ballen… en een vinger schoof richting mijn sterretje… draaiend, voelend, naar binnen gaand… langzaam in en uit… de zachte warme mond deed hetzelfde… langzaam in en uit… Af en toe voelde ik haar warme tong extra hard over mijn stam en eikel gaan… Afzakkend naar mijn ballen… Af en toe kon ik haar grote tieten zien… Ik voelde mezelf bijna komen… Ze had het ook in de gaten… Ze nam de hele stam in haar mond, zover ze kon… en bleef wachten… keek me geil aan… mijn paal klopte hard… ik kwam… ik spoot… ze slikte… Ze had alles onder controle… Ze bleef rustig afwachten tot mijn schokkende pik helemaal leeg was… Met een lange langzame beweging liet ze de leuter uit haar mond glijden… en helemaal schoon… Ze kwam langzaam omhoog, deed mijn slip en broek omhoog en gaf me een geile tongzoen… Draaide zich om en ging weer aan het werk… En het duurde nog geen 5 minuten….

Woensdag… Kees zit met een fles bier vooraan te zitten. Paar minuten later hoor ik haar kreunen… Kees kijkt me vol begrip aan… Ik sta op, loop de keuken binnen… Inderdaad… ze hangt geil voorover leunend op de tafel… benen gespreid… Haar slipje ligt op de grond… Haar jurkje heft ze opgetrokken tot over haar geil ronde kont en haar handen liggen op haar billen.

Ze kijkt geil achterom en trekt haar bilspleet uit elkaar… Ik kijk recht tegen een kale kleddernatte kut aan… Ze trekt haar vingers door haar kut omhoog richting haar kontje… en smeert aller soepel en nat in… Ik trek mijn broek omlaag, ga achter haar staan, sop mijn keiharde leuter in haar lekkende kut… Paar keer op en neer en zet mijn eikel tegen haar kontgaatje aan… Mijn eikel schuift naar binnen… Zelf duwt ze tegelijkertijd hard naar achter en duwt net zo lang totdat mijn hele paal erin zit… Zonder na te denken begin ik als een bezetene te neuken, in haar geile reet… Mijn stijve glijd soepel op en neer… en ze kreunt dat het een lust is… Met haar ene hand trekt ze haar bilnaad uit elkaar en met haar andere hand is ze zichzelf aan het vingeren… Mijn ballen worden nat van het geil…Paar tellen later kom ik klaar… Tijdens het klaarkomen trek ik mijn leuter uit haar kont en spuit haar onder.

Het zaad spuit op haar rug, kont en kut… Trillend, klaarkomend en afgeneukt zakt ze half door haar knieën… Snel sop ik mijn nog steeds druipende en kloppende paal in haar kut en sop een paar keer flink op en neer… Ik trek hem eruit, pak haar hoofd beet en duw mijn paal naar binnen.

Geil slobbert ze hem schoon…. Ik trek mijn broek omhoog en ga weer bij Kees aan de tafel zitten… Paar minuten later komt ze er vrolijk en verzadigd bijzitten… Zonder slipje… Kees schuift haar rokje omhoog en Minga schuift haar benen ver genoeg uit elkaar om haar plakkerige kut te laten zien… Het slipje heeft ze in haar hand….

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Ze trok haar benen iets op en Max, sloeg zijn armen om haar benen heen en drukte haar onderlichaam stevig tegen zijn mond en zoog, en likte en likte… Amy hield het niet meer. Linda ook niet trouwens, want Anneloes zoog haar naar een orgasme. Tegelijk met Amy kwam de geile shemale klaar. Spoot haar sap in Anneloes mond en hijgde na. Haar borsten gingen snel op en neer.

Amy schreeuwde het uit toen haar orgasme in golven over haar heen denderde. Luca las vlug wat zij moest gaan doen en vingerde zichzelf. Ilse wist precies hoe ze een vrouw gek kon maken. Haar tong deed haar werk… na tien tellen nam Amy haar plek in, Luca kwam even tot rust… Linda kroop meteen in 69 over Luca heen en kon nu het beffen naadloos overnemen en het moment dat Amy nog likte en Linda ook begon was teveel voor Luca, huilend van genot kwam ze klaar.

Tranen van geilheid liepen over haar wangen. Max liet Anneloes kreunend los… “Pijp of bef een willekeurige speler en laat een andere speler jou pijpen of beffen” Max greep de beker en pakte er Anneloes en Nadine uit. Anneloes kwam op hem zitten en schoof haar kutje naar zijn mond toe. Nadine boog naar zijn grote paal en nam hem in haar mond. Ze likte langs zijn eikel en kriebelde onder zijn zak.

Anneloes voelde de natte tong van Max haar kutje in gaan en kreunde geil. Linda begon Anneloes haar borsten te strelen, en Frank zeeg een borst van haar bijna helemaal in zijn mond. Anneloes strekte haar heerlijk lichaam en kwam klaar op Max geile tong. Nadine pijpte Max nu diep en liet haar hand tussen zijn billen gaan, ze zocht en vond zijn gaatje en drukte haar vinger er met een korte stoot in. Dat gaf Max het laatste zetje en spoot zijn sperma in Nadine’s mond. Het meisje slikte alles geil door.

De anderen klapte enthousiast voor haar. Ondanks dat Anneloes net was gekomen moest ze toch als laatste van ronde vijf een opdracht pakken. Een willekeurige speelster laat je aan haar kut likken. Jij raad wie het is. Als het goed is dan beft zij jou klaar ander jij haar. Om haar heen krioelde de anderen door elkaar en ten slotte kwam Ilse over Anneloes heen zitten.

Anneloes likte het kutje, ze smaakte lekker, had vrij grote lipjes, en een flinke stijve klit. Anneloes had geen idee. Ze likte en zoog door en deed dat zo goed dat Ilse niet stil kon blijven. Ilse kreunde en steunde voorover op har handen en kwam hijgend klaar op Anneloes tong. Maar nu was het Ilse’s beurt om te lachen, want zij moest nu Anneloes klaar beffen.

En Anneloes was net al gekomen. Ilse duwde Anneloes haar benen uit elkaar en zoende de gezwollen kutlippen van het meisje. Dat viel Anneloes even niet mee. Ze bracht twee vingers in bij Anneloes en likte zachtjes rond het klitje. Ilse kriebelde en zocht naar Anneloes haar G-spot en vond die ook.

Meteen kwam Anneloes knetterend klaar. Ahhhhh, ja ja, ja. Haar vingers pompte in de klaarkomende Anneloes. Uitgeput ontspande haar lichaam zich en liet ze zich achterover zakken. Ze namen even een break, even wat eten, drinken even op adem komen. Amy kroop tegen Frank aan, Luca streelde Anneloes, die lag na te hijgen, Linda lag te zoenen met Max. De zesde ronde zou echte seks gaan brengen.

Een half uurtje op laden was dan ook wel gewenst. Max pakte na een tijdje de starter van de zesde ronde uit de beker. Daar zal een andere speler bij je komen. Gedurende dertig tellen wordt je geneukt. Je zult niet weten wie het is geweest” Anneloes giechelde. Op de vloer voldoende matrassen en echt pik en pik donker. Anneloes ging naar binnen. De gelukkige die uit de beker kwam was Frank. Zachtjes ging hij ook de darkroom in. Op de tast zocht hij Anneloes, die op haar knieën was gaan zitten ergens op het matras.

Hij voelde met zijn handen en nam tussen haar benen plaats, pakte zijn pik en stopte die op de tast in het lichaam van Anneloes en begon haar te neuken. Maar genoot van haar warme natte kut. Het enige dat te horen was, was Anneloes die hijgde en kreunde en het in en uit soppen van Franks pik. Na een halve minuut bonkte Ilse op de deur. Ze keek meteen naar Frank, maar zei verder niets… Nu was het de beurt aan Linda. Zelf moest ze Anneloes gaan beffen. De anderen waren meteen voor. Max lag net Luca te beffen maar stopte.

Dit wilde hij ook zien. Linda ging eerst op haar rug liggen, Anneloes kwam over haar gezicht zitten en voelde weer een natte tong langs haar kutje gaan.

Ilse pijpte Linda’s kleine pik hard en stijf, pakte een smalle cockring uit de stapel nagenoeg ongebruikte speeltjes, deed die er om en zorgde er zo voor dat er iets meer lengte kwam, daarna ging ze op Linda zitten en leidde haar grote klit in haar natte gleufje. Lengte zegt helemaal niets, ontdekte Ilse maar weer eens. Linda neukte goed… Ilse streelde ondertussen de mooie tietjes van Linda en genoot. Evenals Anneloes die haar kut over de likkende tong van Linda schuurde.

Ilse pakte de voorbinder en liet zich van Linda af glijden. Ze gespte het ding om, duwde Linda’s benen omhoog en bracht de kunstpik bij de shemale in. Zonder moeite opende ze haar kontje. De voorbinder gleed soepel in haar.

Linda kreunde en kneep haar ogen dicht van genot. Er werd op de achtergrond tot dertig geteld. Daarna liet Anneloes zich van de shemale glijden en trok Ilse zich uit haar kontje. Frank pakte de volgende opdracht. Er komen straks twee willekeurige spelers bij je. Neuk hen allebei, en vertel daarna wie het waren. De spelers die zich bij hem zouden voegen waren Linda en de nog steeds maagdelijke Nadine. Toch een klein beetje nerveus ging Nadine naar binnen.

Nu zou het gaan gebeuren een pik in haar kutje. Linda ging haar voor. Linda kroop op handen en knieën door de darkroom. Frank voelde om zich heen en trof als eerste Nadine. Nadine ging liggen met haar benen wijd. Frank stuurde haar zo dat ze op haar buik terecht kwam. Hij had allang gevoeld dat het de volle Nadine was, en de hele avond had hij wat geil naar haar kontje gekeken. Hij deed haar billen uit elkaar, deed zijn pik er tussen en duwde zich in haar. Maar niet in haar kutje… zijn pik gleed in haar kontgaatje.

Linda had de twee ook gevonden en bood haar kontje nu aan. Ze pakte Frank vast en liet hem haar kontje voelen. Frank liet zijn pik makkelijk in haar gaan. En Linda kreunde en genoot van Franks lange pik. Nadine had zich weer omgedraaid en liet zich door Linda neuken.

Het kleine pikkie van de shemale voelde wel heel lekker in haar kutje. Ze werd ontmaagd door een shemale, hoe geil kon je het verzinnen. Frank hield het niet meer en kwam hard kreunende klaar in Linda’s darmen. De drie kwamen voldaan en hijgend uit de darkroom. Ze voelde zich heerlijk en nog steeds ontzettend geil. Ilse was weer aan de beurt. Ze deed de voorbinder om en Ilse ging wijdbeens liggen.

Ze ging op haar liggen en zoende Ilse, ze genoot van de borsten die tegen die van haar drukte. De dildo gleed snel in en uit, en met haar buik schuurde Luca over Ilse’s klit. Het mistte zijn effect niet: Ilse kwam gierend klaar.

Greep Luca stevig vast en drukte haar tegen zich aan en sloeg haar benen omhoog over Luca heen en drukte haar nog dieper in zich. Max werd door Amy gepijpt en kwam klaar bij het zien van Ilse’s orgasme. Zijn zaad droop uit Amy’s bekkie. Hijgend lieten de twee meiden zich op hun rug vallen.

Nadine pakte ondertussen de volgende kaart. Vroeg Frank ‘Ja, neem me achterlangs… en diep…’ Frank nam het meisje en neukte haar met lange stoten. Hij was net klaargekomen, maar zijn paal was nog behoorlijk hard. En van Nadine’s strakke kutje werd hij nog harder.

Dertig tellen later trok hij terug. Nadine was net niet gekomen op zijn geile pik. Jammer… Vlug greep Amy haar kaartje: Tot een van jullie klaarkomt. Ze wreven zich in de handen en hadden natuurlijk al de nodige ervaring met Amy en wisten dat deze meid helemaal gek zou gaan worden als ze dubbel genomen werd.

Amy had zijn zaad nog op haar wang zitten. Ja dat lijkt me lekker…’ Frank ging er lekker voor liggen Amy klom op hem, zoende hem, Frank proefde Max’sperma. Max pakte Franks pik en leidde hem in Amy’s kutje. Amy schudde haar lichaam en de pik gleed heerlijk in haar. Ze neukten even, en toen gaf Amy aan dat Max er op kon. Met benen uit elkaar ging Max over Amy’s kontje heen staan. Spuugde op haar gaatje en zette zijn pik ertegenaan en duwde zich in het nauwe gaatje naar binnen.

Amy kreunde… Ze voelde zich heerlijk. Twee lekkere pikken diep in haar lichaam, ze genoot. Zo lekker… Zowel Frank als Max konden even niet meer spuiten… maar Amy kwam des te heftiger.

Op Max ritme schuurde ze haar klit over Franks pik en kwam gierend en schreeuwend klaar. De vijf anderen genoten van haar klaarkomen. Amy gleed van Frank af. Zijn pik nat van haar vocht. Ze zoende de jongens allebei en bedankte hen. Luca pakte dromerig een kaartje: Laat je anaal nemen en raad door wie. Twee minuten later volgde Ilse met haar voorbinder. Anneloes lag over Frank’s schoot heen en zoog aan zijn verslapte pik, ze genoot van de smaak van Amy’s kutje.

Frank streelde de mooie meid door haar haar. Nadine lag heerlijk tegen Linda aan, die met de grote borsten van het meisje speelde. Luca was op haar knieën in de darkroom gaan zitten en wachtte. Ilse kwam binnen en zocht op de tast naar het geile lichaam van Luca.

Ze pakte haar beet rond haar middel. De kunst pik sloeg tegen de billen van Luca. Ze liet haar hadn tussen Luca’s billen gaan, en maakte haar kontgaatje nat met haar eigen kutsap. Daarna ging de kunstpik er in. Even deed het Luca zeer, maar toen de pik eenmaal in haar zat, ging het prima.

Ilse liet haar hand voorlangs tussen de benen van de vrouw gaan en hing over haar heen, haar tepels kriebelde de rug van Luca. Ilse werd er geil van. Met haar vingers streelde ze het klitje, en vingerde ze Luca’s kutje. Het duurde niet lang en toen kreeg Luca haar orgasme.

Ilse greep haar stevig vast en genoot mee. Toen Luca tot rust was gekomen gleed Ilse uit haar kontje en verliet de darkroom. Deed de dildo af en ging zitten. Luca kwam uit de kamer en leek te zweven. Even kijken… het was… Ze keek de meiden een voor een aan.

Ik weet het niet… Anneloes! Riepen ze in koor, het was Ilse! Het was Ilse, nu moet je haar klaar beffen! Luca kroop meteen tussen Ilse’s benen en begon te likken. Ook Ilse hield het niet lang vol en kwam lekker klaar op Luca’s tong. Als laatste in de zesde ronde was Max nog aan de beurt. Nadine vond het wel goed. Luca kwam met de dildo en stootte in Max strakke gaatje.

Ze had wat moeite om de dildo in hem te houden, maar genoot er toch van, om een man zo te overheersen door hem anaal te pakken.Ik moet naar huis reageerde ik ineens heel onzeker, Fred en ook Jolanda zijn heus niet gek zei ik. Hij bleef rustig, geen paniek lachte hij terwijl hij zijn gereedschap, inmiddels wel geslonken, weer opborg in zijn broek en ik mijn slipje weer op zijn plaats had gebracht. Hans starten de auto en in de laatste kilometers naar huis zei hij het super te hebben gevonden met mij, morgen kom ik op de koffie hoorde ik hem nog zeggen, iets wat later die nacht pas weer bij mij doordrong toen ik aan dit gebeuren naast mijn totaal onwetende, in diepe slaap verzonken echtgenoot terug lag te denken.

Nadat Hans mij voor onze deur had afgezet en mij nog een kus gaf,ben ik als een zombie, even volledig de weg kwijt, op de bank in onze woonkamer gaan zitten. Zeker een halfuur heb ik zo bewegingsloos gezeten voor ik weer een beetje helder werd in mijn hoofd,jeetje wat hadden wij gedaan!

Ja ik had mezelf door Hans laten klaar vingeren en ik had hem klaar gepijpt, zo ver besefte ik alles wel, maar waarom, waarom had ik mij nu zo maar ineens seksueel aan de man van mijn eigen altijd hele lieve zus voor mij gegeven?? Met een groot gevoel van schaamte en heel onzeker over mezelf ben ik deze nacht heel stilletje naast mijn man in ons bed gekropen, uren laten viel ik in slaap. De volgende ochtend toen Fred al uren naar zijn werk was, ik heb hem nog geeneens uit bed horen gaan, werd ik pas om 9.

Het bleek een sms’je te zijn van Hans waarin stond,. Ik kon daar nog niet gelijk op reageren, ik ben nog half versuft mijn bed uitgegaan en heb eerst mijn gebruikelijke ochtendritueel gedaan, plasje, koffie zetten en een broodje eten in mijn badjas aan onze keukentafel. Natuurlijk dacht ik weer terug aan ons toch wel heel spannende, maar ook risicovolle seksavontuurtje in de auto van Hans, wel is waar hadden wij nog geen echte gemeenschap met elkaar gehad, maar aan de hand van het sms’je van Hans, kon ik wel bevroeden dat hij niet alleen langs wilde komen voor een kopje koffie?

Ik ben natuurlijk ook niet van Lotje getikt. Ik realiseerde mij ook heel goed toen ik daarna zijn sms’je beantwoorden, dat de koffie klaar stond, ons avontuurtje daar een vervolg op kon hebben. Zeker toen ik de stoppels rondom mijn kutje daarna onder de douche nog even helemaal glad schoor,was ik daar in mijn stoute en geile gedachte al weer mee bezig.

Wil je verder gaan dan je al gegaan ben met hem, Yvon vroeg ik mezelf hardop af toen ik na het douchen mezelf sexy met mooie erotische lingerie en een kort rokje aankleden voor de spiegels in onze slaapkamer. De spanning steeg alweer in mijn lichaam, mijn tepels stonden stijf. Ik keek op de klok in onze woonkamer, over 10 minuten zou het Hans was er precies op tijd, in de gang pakte hij mij al stevig vast, wat zie je er mooi uit lachte hij joviaal, en een lange tongzoen volgde.

Hans is altijd spontaan tegen mij geweest, maar nu was het heel anders, wij deelde ineens samen een geheim, en hadden van elkaar onze intiemste lichaamsdelen gezien, elkaar ook,hij mij seksueel handmatig, en ik hem met mijn mond bevredigd.

Op dat moment in de gang wist ik nog niet hoe Hans er over dacht? Maar voor mezelf wist ik donders goed dat wij met dit bezoek van Hans, ik een seksuele relatie met hem aan het opbouwen was, die familiair gezien niet mag met elkaar. Zijn fysieke uitstraling bekeek ik ook ineens anders toen wij samen tegenover elkaar een kopje koffie dronken, zijn stem klonk ineens heel anders, zo kwam het bij mij over, vertrouwd en ik keek bij wijze van spreken door zijn broek heen.

Aan zijn ondeugende ogen kon ik toen al zien, dat hij zeker met een grote stijve lul in zijn broek, tegen mij aan zat te praten en mij ook heel anders bekeek. Ik was zijn schoonzusje niet meer, ik was een vrouw, een wellustig seksobject die hem ook wilde verleiden en seks met hem wilde.

Ik kan het niet anders beschrijven dan dat ik seksueel naar hem verlangde en in mijn hoofd al bezig was hoe hij mij zou neuken? Deze gedachte bij een andere man, had ik nog nooit eerder gehad. Bij Hans ontstond dit vanzelf aan de keukentafel en ik ging er voor. Hans vroeg of Fred al sliep toen ik thuis kwam, wat ik bevestigde. Ik stelde aan hem een andere vraag, of mijn zus iets aan hem had gemerkt toen hij weer thuis was gekomen?

Nee natuurlijk niet lachte hij, hoe zou ze dat moeten of kunnen zien? Nou ja je weet nooit, vrouwelijke intuïtie zei ik, op de een of andere manier was ik toch nog steeds heel onzeker. De spanning in mijn lichaam was enorm aan het oplopen, dat Hans er was en dat ik zo nieuwsgierig naar zijn verdere seksprestaties was, had effect op mijn vrouwelijke intieme verlangens naar mijn zwager, het werd steeds vochtige in mij kruis.

Er viel op dat moment ook even een stilte tussen ons, wij zaten elkaar zwijgend aan te staren, ik kreeg daarbij het gevoel dat Hans af zat te wachten wat ik ging zeggen of doen!

Ik verzamelde al mijn moed bij elkaar en vroeg aan Hans, hoe hij “ons” nu zag? Wil jij hiermee verder gaan vroeg ik? Wat bij hem een glimlach opleverde en hij mij uitdaagde,door daar de vraag overheen te stellen, waarmee verder gaan bedoel je precies Yvonne?

Met seks samen lul lachte ik nerveus, wij zijn wel Fred en Jolanda aan het beduvelen en ik voel mij daar als ik er aan denk, klote bij! Ik begrijp wat je bedoel zei hij, hij was ook serieus en zei hetzelfde gevoel te hebben gehad toen hij mij thuis had afgezet en naar zijn huis terug was gereden. Dit is voor mij ook nieuw zei hij en was nooit eerder vreemd gegaan, maar je trek mij erg aan Yvonne als vrouw was zijn antwoord, ik beaamde dat zelfde gevoel ook naar hem te hebben.

Weer viel er een lange stilte, ik ben toen opgestaan en bij Hans op schoot gaan zitten, ik begon hem te knuffelen en overal te strelen, dit resulteerde in een tongzoen. Toen ik even later zijn stijve lul in zijn broek in mijn kruis voelde drukken, ben ik voor Hans tussen zijn benen op de grond voor hem gaan zitten, heb zijn broek los gemaakt en ben hem gaan pijpen.

Het eerste wat mij daarbij opviel was dat hij ook al zijn schaamhaar had afgeschoren, hij was net zo glad geschoren als ik. Dit gaf mij een enorme wellustige kick, hij was hier dus ook bewust naar mij toe mee bezig. Ik beschrijf dit, omdat ik vanaf dat moment de vestiging van Hans voelde en kreeg, dat hij ook heel goed besefte waar wij mee bezig waren, met alle mogelijke risico en besef van de gevolgen als onze seksrelatie, ooit uit zou komen.

Ik ging er helemaal voor, nog nooit had ik mij zo opgewonden gevoeld als bij Hans, zijn grote en ook nog eens dikke mannelijke lul trok mij enorm aan, alhoewel ik ook wel weet dat zijn lul niet het enigste was wat mij zo in Hans aan trok. Bij mijn man, best wel moeilijk om ook dit op te schrijven, ben ik namelijk nog nooit vaginaal klaar gekomen in welk standje wij het ook doen, dat lukt gewoon niet.

Als Fred mij vinger of beft krijg ik meestal wel een orgasme, maar nooit als hij mij neukt. Op het moment dat ik Hans zat te pijpen dacht ik daaraan, ik was super nieuwsgierig of dat bij hem wel zou gebeuren als ik door hem geneukt werd! Zijn lul was enorm hard en groot geworden in mijn mond, er kwam steeds meer van zijn voorvocht in mijn mond en mijn kutje vloeide ook rijkelijk veel vocht in mijn string. Plotseling duwde Hans mij van zich af, ik moest stoppen met pijpen, anders zou hij klaarkomen zei hij.

Toen zijn wij naar mijn slaapkamer gegaan, daar heeft Hans mij steeds verder uitgekleed op mijn bed en is mij gaan beffen. Er ging een nieuwe wereld in mijn seksuele gevoel voor mij open bij Hans, hij likte mij zo geil in, en over mijn kutje, maar ook over mijn poepgaatje, dat ik daar al snel mij eerste heftige orgasme van kreeg die ochtend.

Ik vond het bijna gênant om te voelen hoeveel vocht er van uit mijn kutje kwam en zag dat er daarna een grote natte plek tussen mijn benen op het bedlaken was ontstaan. Misschien was het allemaal niet echt romantisch zoals wij met elkaar te keer gingen, maar zo gebeurde het wel, Hans kwam bovenop mij liggen en zonder woorden vulden hij mij krachtig op met zijn grote lul in mijn nauwe strakke kutje voor hem.

Het was ook zijn eerste opmerking toen hij diep in mij gleed, wat ben je geil strak Yvon zei hij, toen hij mij vol begon te neuken. Jezus Hans gilde ik het uit, ik mag dan wel strak zijn, maar jouw lul is ook wel een paar maatjes meer dan ik gewent bij zei ik eerlijk en begon goed met hem mee te neuken. Dit was heerlijk, ik moest even aan zijn grote ding zo diep in mijn kutje wennen, maar gelukkig kon ik hem hebben, mede omdat ik zelf ook heel geil en nat was. Wij gingen helemaal in elkaar op, wij zoenden elkaar en hij begon ook lekker hard op mijn stijve tepels te zuigen.

Ik ving zijn krachtige stoten in mijn kutje goed op, hij trok zich soms net even iets te ver terug, waarbij mij schaamlippen onder grote spanning kwamen, maar ik vond het super geil om zo diep en ook hard geneukt te worden. Twee keer achter elkaar kwam ik heerlijk klaar op zijn lul, mijn eerste twee orgasme,s op een keiharde lul in mijn kutje sinds jaren, bij Fred lukte dit echt niet. Je bent te strak riep Hans nog steeds krachtig doorneukend bovenop mij, ik voelde hem ook goed en voelde zijn orgasme ook aankomen.

Hans spoot zich niet leeg in mijn kutje, hij trok zich precies op tijd terug en spoot zijn sperma over mijn buik, borsten, tot aan mijn hals toe, heerlijk om ook hem zo te zien genieten van zijn orgasme. Ik lag helemaal onder gespoten door mijn zwager totaal in extase naar hem te kijken, hier had ik geen spijt van. Ik wilde meer, maar toen wij ons net hadden opgefrist en ik nog in de badkamer stond, ging Hans zijn mobiel over en was het mijn zus die vroeg waar hij was?

Ik hoorde hem liegen tegen mijn zus toen hij haar wijs maakte dat hij in de garage van Kwikfit was om zijn auto na te laten kijken voor hun vakantie over twee weken. Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie.

Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id.

Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou.

In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien.

Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen. Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken. Google Analytics wordt door FOK!

Ik zoek shemale geile flamoes

  • Gratis sex schiedam sexafspraak den haag
  • Het is bijna weekeinde.
  • De anderen waren meteen voor.
  • Dikke lul komt klaar nattekutten
  • Effe beffen strak en nat

Bi masseur meiden die vingeren


Dan maar effe naar achter naar zijn huis… Ook niemand… Ik plofte op bed neer daar stond zijn tv en zette de dvd aan, waar uiteraard heftige porno in zat… Dat was vaste prik… Aardig geil filmpje en kreeg al een dikke leuter… Minga stond in de deuropening te kijken … Binnen no time was ze spiernaakt… God wat een lekker geil wijf was dit… Tergend langzaam klom ze over me heen… Langzaam sleepten haar grote tieten over mijn gezicht… Een been zette ze omhoog en met haar andere been leunde ze op haar knie.

Zondag… Ik liep de keuken bij Kees binnen en zonder pardon pakte ze me vol op mijn bek… Haar dikke warme lippen zetten zich op de mijne en haar warme tong schoot bij mij naar binnen… Minga!

Ze duwde mijn handen terug, draaide zich om en zakte door haar knieën… Met snelle bewegingen had ze mijn broek losgemaakt en mijn slip naar beneden gestroopt… Mijn harde leuter stond stijf omhoog en met een geile beweging schoof ze in een keer de dikke leuter naar binnen… Met lange slurpende halen schoof ze mijn paal in en uit haar mond.

Speeksel sijpelde naast mijn stam naar beneden… Met een hand kneedde ze mijn ballen… en een vinger schoof richting mijn sterretje… draaiend, voelend, naar binnen gaand… langzaam in en uit… de zachte warme mond deed hetzelfde… langzaam in en uit… Af en toe voelde ik haar warme tong extra hard over mijn stam en eikel gaan… Afzakkend naar mijn ballen… Af en toe kon ik haar grote tieten zien… Ik voelde mezelf bijna komen… Ze had het ook in de gaten… Ze nam de hele stam in haar mond, zover ze kon… en bleef wachten… keek me geil aan… mijn paal klopte hard… ik kwam… ik spoot… ze slikte… Ze had alles onder controle… Ze bleef rustig afwachten tot mijn schokkende pik helemaal leeg was… Met een lange langzame beweging liet ze de leuter uit haar mond glijden… en helemaal schoon… Ze kwam langzaam omhoog, deed mijn slip en broek omhoog en gaf me een geile tongzoen… Draaide zich om en ging weer aan het werk… En het duurde nog geen 5 minuten….

Woensdag… Kees zit met een fles bier vooraan te zitten. Paar minuten later hoor ik haar kreunen… Kees kijkt me vol begrip aan… Ik sta op, loop de keuken binnen… Inderdaad… ze hangt geil voorover leunend op de tafel… benen gespreid… Haar slipje ligt op de grond… Haar jurkje heft ze opgetrokken tot over haar geil ronde kont en haar handen liggen op haar billen. Ze kijkt geil achterom en trekt haar bilspleet uit elkaar… Ik kijk recht tegen een kale kleddernatte kut aan… Ze trekt haar vingers door haar kut omhoog richting haar kontje… en smeert aller soepel en nat in… Ik trek mijn broek omlaag, ga achter haar staan, sop mijn keiharde leuter in haar lekkende kut… Paar keer op en neer en zet mijn eikel tegen haar kontgaatje aan… Mijn eikel schuift naar binnen… Zelf duwt ze tegelijkertijd hard naar achter en duwt net zo lang totdat mijn hele paal erin zit… Zonder na te denken begin ik als een bezetene te neuken, in haar geile reet… Mijn stijve glijd soepel op en neer… en ze kreunt dat het een lust is… Met haar ene hand trekt ze haar bilnaad uit elkaar en met haar andere hand is ze zichzelf aan het vingeren… Mijn ballen worden nat van het geil…Paar tellen later kom ik klaar… Tijdens het klaarkomen trek ik mijn leuter uit haar kont en spuit haar onder.

Het zaad spuit op haar rug, kont en kut… Trillend, klaarkomend en afgeneukt zakt ze half door haar knieën… Snel sop ik mijn nog steeds druipende en kloppende paal in haar kut en sop een paar keer flink op en neer… Ik trek hem eruit, pak haar hoofd beet en duw mijn paal naar binnen. Geil slobbert ze hem schoon…. Ik trek mijn broek omhoog en ga weer bij Kees aan de tafel zitten… Paar minuten later komt ze er vrolijk en verzadigd bijzitten… Zonder slipje… Kees schuift haar rokje omhoog en Minga schuift haar benen ver genoeg uit elkaar om haar plakkerige kut te laten zien… Het slipje heeft ze in haar hand….

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Speeksel sijpelde naast mijn stam naar beneden… Met een hand kneedde ze mijn ballen… en een vinger schoof richting mijn sterretje… draaiend, voelend, naar binnen gaand… langzaam in en uit… de zachte warme mond deed hetzelfde… langzaam in en uit… Af en toe voelde ik haar warme tong extra hard over mijn stam en eikel gaan… Afzakkend naar mijn ballen… Af en toe kon ik haar grote tieten zien… Ik voelde mezelf bijna komen… Ze had het ook in de gaten… Ze nam de hele stam in haar mond, zover ze kon… en bleef wachten… keek me geil aan… mijn paal klopte hard… ik kwam… ik spoot… ze slikte… Ze had alles onder controle… Ze bleef rustig afwachten tot mijn schokkende pik helemaal leeg was… Met een lange langzame beweging liet ze de leuter uit haar mond glijden… en helemaal schoon… Ze kwam langzaam omhoog, deed mijn slip en broek omhoog en gaf me een geile tongzoen… Draaide zich om en ging weer aan het werk… En het duurde nog geen 5 minuten… Woensdag… Kees zit met een fles bier vooraan te zitten.

Geil slobbert ze hem schoon… Ik trek mijn broek omhoog en ga weer bij Kees aan de tafel zitten… Paar minuten later komt ze er vrolijk en verzadigd bijzitten… Zonder slipje… Kees schuift haar rokje omhoog en Minga schuift haar benen ver genoeg uit elkaar om haar plakkerige kut te laten zien… Het slipje heeft ze in haar hand…. Fotoverhalen , Groepssex Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal?

Het was al behoorlijk druk en al snel raakten we met een ander groepje aan de praat. Een uur of zo later zag Rolf bekenden uit zijn klas en zei dat hij daar bij ging staan. Wij vonden dat prima en feesten lekker door. Pas na een paar uur, het was inmiddels tegen enen hadden we in de gaten dat hij nog steeds niet terug bij ons was en gingen op onderzoek uit. Wij stroopten de zaal af en plots zag ik Rolf in de hoek tegen een muur hangen en zijn klasgenoten waren in ieder geval niet meer te bekennen.

Waar zijn je vrienden vroeg ik hem, maar hij brabbelde alleen maar wat en keek wazig uit zijn ogen. Hij is vast dronken gevoerd zei ik tegen Lucas. Kom hij moet hier weg en zijn roes uitslapen voor we te laat zijn zei Luc en we namen Rolf hangend tussen ons in mee de straat op naar huis.

Je zag voorbijgangers al kijken met een blik van volgens mij heeft die jongen te veel op. Bij hun thuis aangekomen gingen we naar binnen en deden onze schoenen uit en ook die van Rolf en even later sleurden we hem met moeite de trap op naar boven, gingen zijn kamer in en ploften hem op zijn rug op zijn bed.

Wil je me helpen zijn kleren uitdoen zei Lucas tegen me, want als mijn ouders vannacht nog of morgenvroeg zien dat hij die nog aan heeft hebben we zeker de poppen aan het dansen. Lucas deed bij hem zijn boerenkiel en shirt uit terwijl ik zijn net iets te strakke spijkerbroek begon los te knopen.

Ik deed zijn sokken uit en ik begon aan zijn broekspijpen te trekken zodat langzaam zijn broek naar beneden schoof maar omdat die zo strak zat ook zijn onderbroek een beetje meenam.

Hij bleef nog net op zijn piemel haken en toen ging zijn spijkerbroek helemaal uit. He verrek joh zei ik tegen Luc toen ik me voorover boog, hij heeft gewoon al wat haartjes zitten bij zijne piemel. Huh zei Luc en keek toch ook, ondanks dat het zijn kleine broertje was…Ja, je hebt gelijk stamelde die nog, maar hij pakte de rand van de onderbroek en trok hem weer iets op, zo poppetje gezien, kastje dicht grinnikte hij.

Zou zijn piemel al ballen ook al in de groei zijn vroeg ik onverstoord. Dat weet ik niet en wil ik ook niet weten hoor zei Lucas, het is wel mijn jonge broertje he, hij is verdorie net 13! Ach joh probeerde ik hem over te halen, hij slaapt toch en is door de alcohol toch van de kaart dus hij merkt niks, even kijken kan toch geen kwaad. Na veel zeuren vond hij het toch oke en snel voor hij zich kon bedenken pakte ik de rand van zijn onderbroekje, tilde die op en trok hem zo ver mogelijk naar beneden.

Ik zag gelijk een heerlijk slappe, maar redelijke jongenspiemel met inderdaad een beetje haar naast zijn pik, en nog kleine ballen in een mooi roze, gladde maar superstrakke balzak. Voor Lucas wat kan zeggen raakt ik zachtjes zijn piemel aan en streelde zachtjes. Ik zag dat zijn pikkie daar na een tijdje op reageerde en een beetje begon te groeien. Hé joh, ho eens even…Wil je hem met rust laten!

Ach joh zei ik hem, zit niet zo te stressen, je broertje heeft niks in de gaten en ik doe hem toch geen kwaad of wel soms. Wil jij niet zien dan of hij ook in zijn diepe slaap een stijve kan krijgen?

Ik zag dat Luc twijfelde en stiekum misschien ook dit wel eens mee wilde maken…dit was de enige kans! Pas na een paar minuten kwam het hoge woord eruit.

Nou, jij je zin maar doe alsjeblief zachtjes dat hij niet iets merkt. Yes, dacht ik bij mezelf, dit is mijn feestje! Ik had inmiddels zijn half stijve pikkie in mijn hand en liet heel langzaam zijn voorhuid over zijn eikel heen glijden zodat die helemaal zichtbaar werd. Zijn eikel was niet heel groot, maar perfect in vorm en hij glom in het flauwe maanlicht wat door het raam naar binnen scheen.

Met mijn andere hand ging ik naar zijn boven benen en streelde de binnenkant en ging daarna langzaam met mijn hand omhoog naar zijn ballen. Daar aangekomen begon ik met mijn vingers met zijn ballen te spelen en heel sensueel te masseren. Ik zag dat Lucas dit met grote ogen bekeek en zei geen woord, ik hoorde alleen zijn snelle ademhaling.

Mijn andere hand liet zijn voorhuid weer terugschuiven en weer heen enz en voordat Lucas het in de gaten had was ik zijn kleine broertje voor zijn neus aan het aftrekken….. Hé gekkie, wat doe je nou man…. Ja, zei ik rustig doe ik ook, maar volgens mij wil jij toch ook stiekum iets meer zien of niet soms.

De piemel van Rolf was inmiddels aardig gegroeid en volgens mij al bijna op volle sterkte. Gestaag ging ik door met trekken en ik kon zien dat inmiddels zijn zak aardig strak begon te worden van de spanning. Ik had ook het idee dat zijn ballen, ondanks ze klein waren, op exploderen stonden. Mijn andere hand bleef ze nog lekker masseren en ik zag dat Rolf zich nog geen vin verroerde, alhoewel zijn ademhaling wel behoorlijk versnelde. Ik had net bedacht of hij ook in zijn slaap kon klaarkomen toen ik een dun straaltje helder voorvocht uit zijn pikkie zak komen en over zijn eikel en mijn vingers naar beneden liep.