2 lullen in een kut schoonvader neuken

2 lullen in een kut schoonvader neuken

...

Geile grote schaamlippen film over beffen


2 lullen in een kut schoonvader neuken

...


Wij stonden tegen elkaar aan in de kleine ruimte, heb je, je setje aan fluisterde hij, ja natuurlijk nog bedankt zei ik. Maar ik moet echt heel nodig plassen zei ik, nou ga je gang zei hij, ik ben er toch! Oei nu kreeg ik het toch even heel warm, kon ik dit wel doen?

Ik durfde niet omhoog naar Rob te kijken, maar gezeten op het toilet keek ik precies tegen zijn kruis aan, en zag werkelijk zijn lul in zijn broek opkomen. Mijn plas kletterde in het toilet, het was voor mij een zeer spannende situatie om dit te doen. Maar ik was ook bang dat er iemand het toilet in zou komen en dat verwarde mij ook. Ik zag zijn ogen over mijn kutje gaan, je ben mooi geschoren Silvia fluisterde hij. Ik had het warm, mijn kutje glibberde van geilheid en mijn tepels deden gewoon zeer zo stijf stonden deze.

Ik bleef nog even zitten om weer tot mezelf te komen waarna ik terug naar het restaurant liep. Toen Rob ook weer terug was, werd er afgerekend en vervolgde wij weer onze weg naar Goes. Onderweg zag ik Rob nog wel steeds even in zijn achteruit kijkspiegel kijken naar mij. Ruim op tijd kwamen wij op het stadhuis aan en gingen op in de familie. Na de trouwpartij, de receptie volgde het trouwfeest waar Rob mij al weer snel wist te vinden. Moet je niet even naar het toilet lachte hij, ik vond het een mooi gezicht jou te zien plassen Silvia, voor herhaling vatbaar.

Als ik moet waarschuw ik je wel even plaagde ik. Er werd gedanst maar ook behoorlijk veel gedronken door ons alle vier, ik matigde wat en sloeg meerdere rondjes af, anders zou ik straks niet meer op mijn eigen benen kunnen staan. Volgens mij kon er niemand van ons volgens de geldende alcohol normen in het verkeer nog verantwoord autorijden. Ik zei dit ook toen wij met zijn vieren aan een tafeltje zaten, joh wij nemen gewoon een hotel in de buurt en rijden morgen terug naar huis stelde mijn aanstaande schoonmoeder voor.

Een goed idee Ria zei Rob, ik weet hier vlakbij een van der Valk aan de rand van Goes en dan slapen wij daar een nachtje. Zogezegd zo gedaan rond middernacht kwamen wij bij het van der Valk hotel aan, aan de balie kregen wij te horen dat er nog maar 1 kamer vrij was, alles zat verder vol. Kunnen wij daar met zijn vieren in vroeg Rob, wat mij betreft wel zei de man achter de balie.

Wij kregen de magneetkaart sleutel en gingen naar de kamer, een ruime kamer met twee kleine tweepersoonsbedden. Dat gaat wel lukken toch zei Ria, ja prima hoor lalde Bart, anders kunnen wij altijd nog bovenop elkaar gaan liggen, nou lol volop en de drank zat goed in ons, dus wij zagen daardoor misschien ook wel geen probleem in de kleine bedden voor met zijn vieren voor een nacht.

Wij konden Rob horen plassen in de badkamer en Ria begon zich uit te kleden, een nadeel lachte zij, ik heb voor morgenochtend geen schoon slipje bij mij. Is dat nodig dan vroeg Bart, nee hoor als ik het dan nu maar wel uitdoe lachte zij.

Ik begrijp je even niet zei Bart, nou met je vader in zo klein bedje blijf mijn slipje meestal niet droog zei Ria, waarop mijn aanstaande schoonvader uit de badkamer riep, als je dat maar goed door heb schat.

Alle vier lachte wij en Ria stond inmiddels naakt, zij had wel schaamhaar zag ik. Bart keek er nog geeneens van op dat zijn moeder naakt liep, ik keek wel vanaf mijn stoel stiekem naar Ria die ook nog een goed stel tieten had staan, vooral haar dikke grote tepels vond ik best wel mooi om te zien.

Ik hoorde dat Rob inmiddels onder de douche stond. Bart deed ook zijn kleren uit en ook zijn slip, die liep nu ook naakt. Ik moet plassen zei ik. Nou dan ga je lekker zei mijn schoonmoeder, ja maar Rob staat onder de douche, nou en, schiet op en doe niet zo preuts zei zij en pakte mij bij mijn hand en liep met mij mee naar de badkamer.

Sil moet even plassen lachte Ria tegen Rob die op dat moment onder de douche vandaan kwam. Zijn dikke lul zonder schaamhaar viel mij gelijk op, ik vond dit toch wel heel vreemd hier samen met mijn naakte aanstaande schoonouders te zijn. Terwijl ik op het toilet ging plassen stond Rob zich af te drogen en liep Ria weer de hotelkamer in, dit is de tweede keer vandaag dat ik je zie plassen zei hij op zachte toon. Zijn lul begon schokjes omhoog te maken en ging goed stijf staan. Vanuit de kamer hoorde wij Ria en Bart lachen, die hebben zeker ergens lol over zei Rob, die gewoon naar mij bleef kijken op het toilet met zijn stijve wel heel erg dikke en grote lul zag ik.

Ik voelde mij echt heel geil worden! Plassend op het toilet met mijn aanstaande schoonvader vlak bij mij met een grote stijve lul. Hoe deze nacht eruit zou gaan zien wist ik nog niet maar spannend werd het wel op de manier. Ik was klaar en zei dat ik ook even ging douchen, ja doe maar lachte Rob dan ben je zo lekker fris, ondertussen verliet ook hij de badkamer. Onder de douche ging er van alles door mij heen, ik voelde mij gespannen maar ook heel erg opgewonden. Na het douchen sloeg ik na te zijn afgedroogd de grote badhanddoek om mij heen en liep ook de kamer in, Rob, Ria en Bart lagen al op bed die tegen elkaar aangeschoven waren, waardoor het een groot bed was geworden.

Bart lag tussen zijn vader en moeder in, waardoor er voor mij maar een plaats vrij was en dat was naast Rob, ik stapte gespannen met de handdoek om mijn lichaam het bed in. Vrijwel gelijk voelde ik de stijve lul van mijn aanstaande schoonvader tegen mijn lichaam gehuld in de badhanddoek komen. Wat is dit dacht ik! Sorry zei ik beschaamd. Bart had de grootste lol met zijn moeder en ik zag de dekens bij hun bewegen, die zaten echt aan elkaar, s lichaam. Bart boog naar zijn moeder toe en een rilling trok door mij heen toen ik zag dat hij haar gezicht begon te kussen, Rob keek alleen maar naar mij en ik voelde dat hij aan mijn handdoek begon te trekken om deze van mijn lichaam te doen.

Ik voelde mij vreemd in mijn hoofd worden, het leek wel of ik verlamt was door deze situatie. Rob trok de handdoek van mijn lichaam af, nu lag ik ook naakt tegen zijn warme lichaam aan. Wat gaat hier gebeuren vroeg ik mezelf af, ik ben 21 jaar en heb van Bart de afgelopen maanden een hoop geleerd op seksgebied, maar het ging er naar uitzien dat wij hier seks met de ouders van Bart zouden hebben.

Mijn aanstaande schoonvader is een man van 45 jaar, ik wist op dat moment niet of ik dit durfde te doen. Het lingerie setje en onze toilet avonturen vond ik al heel ver gaan, maar dat was tegen het randje en nog niet lichamelijk intiem, met zijn vieren hier deze nacht allemaal naakt in een bed ging al aardig over het randje heen.

Daarbij hadden wij alle vier behoorlijk veel alcohol gedronken waardoor iedereen losser was. Wat mij natuurlijk ook opviel was dat mijn aanstaande schoonvader totaal geen aandacht had voor zijn zoon en zijn vrouw wat die met elkaar deden, hij had alleen maar aandacht voor mij en mijn lichaam wat hij inmiddels zachtjes maar ook best heel opwindend streelde. Toen zijn hand mijn beide stijve tepels begonnen te strelen wist ik dat het op seks zou zijn uitdraaien. Hij liet mij duidelijk zijn stijve lul voelen door hiermee tegen mijn bovenbeen aan te drukken, ik keek naar zijn gezicht waarop een brede glimlach stond.

Wat Bart precies met zijn moeder aan het doen was kon ik niet zien, maar ik hoorde haar zachtjes kreunen en zeggen, zuig maar lekker op mijn tepels jongen. Rob duwde mij benen wat van elkaar, die ik stijf en zeer gespannen gesloten had tegen elkaar. Hij drukte zijn vinger over en tussen mijn schaamlippen waarbij hij ook mijn kittelaar aanraakte, o zei ik.

Mijn aanstaande schoonvader ging op zijn zij tegen mij aan liggen, zoog een stijve tepels zijn mond in duwde zijn vinger mijn kutje in, ik werd gek van opwinding. Weigeren kon k hem gewoon niet meer, ik kwam omhoog om te zien wat Bart met zijn moeder aan het doen was, laat je maar gaan zei hij tegen mij toen wij elkaar aankeken. Ik viel terug in het kussen, Rob was bezig mijn kutje diep te vingeren waardoor ik mezelf voelde wegglijden, ik werd hier zo geil en nat van dat ik hem liet begaan.

Na even mijn tepels te hebben gezogen en mijn kutje te hebben gevingerd stopte hij op een moment dat ik mijn orgasme voelde opkomen, hij pakte mij stevig vast en rolde zelf terug op zijn rug waardoor ik bovenop zijn lichaam kwam te liggen. Wij houden beiden van sex, aangezien ik niet een grote lul heb neuk ik Lies ook weleens met een kunstlul of komkommer.

Simon is een grote 1,90 dominante man van 57 jaar stevig van postuur en hele grote handen. Ans mijn schoonmoeder is 54 jaar 1,65 slank met een ontzettend lekker kontje en erg spontaan.

Voordat wij een huis kochten en gingen samen wonen sliep ik met regelmaat bij mijn schoonouders, als Lies en ik in bed lagen en stilletjes aan het neuken waren hoorden wij vaak hoe Simon zijn vrouw naaide, dit ging met veel gekreun van mijn schoonmoeder en duurde soms een uur. Soms hoorde wij Ans gillen van niet doen niet daar maar daarna was het stil en hoorden wij alleen maar gekreun van Ans en hard gekruen van Simon als hij klaarkwam.

Een keer op een zaterdag avond gingen Lies en stappen we waren beiden een beetje aangeschoten en besloten eerder dan normaal naar huis te gaan, was rond half twee. Bij mijn schoonouders waren alle lichten al uit en om niemand wakker te maken deden wij heel stil en liepen zachtjes naar boven, opeens hoorden wij Ans hard kreunen en tegen Simon zeggen niet in mijn kontje je lul is veel te groot, Simon reageerde door te zeggen blijf op je knieen zitten slet, ga je kontgatje lekker neuken en mijn sperma diep in je darmen spuiten.

Geschrokken van deze situatie wisten we wat te doen, terug naar buiten of door naar ons slaapkamer, we deden het tweede en liepen heel zachtjes naar boven, toen we ineens klappen hoorden die Simon uitdeelde op de billen van Ans, deze begon te huilen en smeekte Simon om op te houden omdat dit erg pijn deed.

Boven aangekomen zagen we dat de kamerdeur van mijn schoonouders een flink stuk openstond en er een klein lampje brande, nieuwsgierig keken we stiekum naar binnen en zagen hoe Ans op haar knieen zat met haar kont richting de deur met achter haar Simon die haar kont regelmatig aan het meppen was.

Ans huilde en snikte wat Simon blijkbaar opwond, hij stopte met slaan en zei tegen Ans dat ze een brave teef was die als een hoer in haar reed geneukt moest worden.

Simon stond op om een potje te pakken, toen pas begrepen we wat Ans bedoelde zijn lul was keihard lang en erg dik met een grote eikel, zijn lul was ruim 23 cm, Simon smeerde wat glijmiddel op zijn lul en smeerde de anus van Ans ook in, duwde een vinger naar binnen en neukte haar kontje.

Zijn grote vingers waren bijna net zolang en dik als mijn lul, Simon begon Ans nu harder te neuken en sloeg met zijn vrije hand nog enkele malen op haar beursgeslagen kont. Simon trok zijn vinger uit haar kontgatje en zei je gaat hem krijgen slet, plaatste zijn dikke eikel tegen haar anus en duwde deze zonder genade tot de helft in haar kont, Ans gilde en probeerde weg te komen maar zijn grote handen hielden haar heupen als een bankschroef wast.

Simon neukte zijn vrouw nu diep in haar anus en bleef haar maar voor hoer, slet en teef uitmaken, Ans snikte als een kleinkind maar bleef zitten met haar kont omhoog wat een geil gezicht was. Beiden waren we van dit geil geworden, Lies zei wat heeft mijn vader een ontzettende grote lul hij verkracht mijn moeder maar dat windt mij op, ik zei mij ook en streelde haar kutje en duwde twee vingers in haar kut, ze kreunde zachtjes terwijl ze toekeek hoe haar vader zijn vrouw als een beest naaide en haar voor hoer uitmaakte.

Voor Simon was de opwinding groot hij neukte Ans nog even en gaf aan klaar te komen na een laatst stoot spoot hij zijn zaad in haar anus, hij bleef nog even in haar zitten maar trok toen in een keer zijn lul uit haar kontgatje, gelijk kwam er een straal sperma naar buiten uit haar openstaande anus.

Meloen in kut buitensex date

  • Sexmarkt n marokkaanse meid pijpt
  • Blote kut onder rokje amateur hoeren gelderland
  • 2 lullen in een kut schoonvader neuken
  • 909

Ik zoek een slet geile snee


Ik voelde me heerlijk warm van binnen en genoot van zijn gezelschap. Tegelijk wist ik zeker dat hij op me geilde en ik genoot er dan ook van om voor hem uit naar de tuindeuren te lopen.

Zo kon hij goed naar mijn billen kijken. Buiten was het een heerlijke warme zomeravond, gelukkig want ik droeg niet meer dan een hotpants en een T-shirtje. We hadden beiden een glas in onze hand dus dat ging niet. Ik nam nog een grote slok en draaide me om. Ik voelde me al een beetje aangeschoten worden en doordat ik me omdraaide verloor ik mijn evenwicht. De wijn uit mijn glas klotste op mijn shirt en het glas viel in het gras. Ik hing in zijn armen tot hij me weer in evenwicht bracht.

Giebelend wankelde ik op mijn voeten. Mijn T-shirt drijfnat van de wijn. Mm…, ik zie het zei Dirk's vader. Oh, neem me hier en nu! Dacht ik bij mezelf en was een en al geilheid. Dirks vader stond onmiskenbaar met zijn halfharde lul naar me te kijken terwijl ik een nutteloze poging deed mijn T-shirt te fatsoeneren, ik schaamde me een beetje omdat mijn tepels glashelder door de natte stof te zien waren maar tegelijk werd ik er geil van.

Ik keek hem wantrouwend aan alsof ik wilde zeggen, ja, ja, je wilt mijn borsten zeker zien. Natuurlijk wilde hij mijn borsten zien, waarschijnlijk wilde ik nóg liever mijn borsten laten zien en ik trok mijn shirt uit. Mijn borsten deinden naar beneden terwijl ik het shirt over mijn hoofd stroopte. Ik deed het extra langzaam om hem ruim de gelegenheid te geven naar mijn tieten te kijken. Ik kronkelde me in zijn vest en snoof zijn aftershave op. Als een krols poesje draaide ik mijn kont tegen hem aan en voelde zijn lange dikke lul door de stof van zijn broek.

Hij bleef staan terwijl ik zachtjes tegen zijn lul aan stond te rijden. Voor ik het zelf in de gaten had streelde ik met mijn hand achterlangs de binnenkant van zijn dij waar ik de volledige omvang van zijn lul betastte.

Ik kreeg mijn hand niet volledig om zijn lul, zo dik was hij. Oh, ik voelde me plots een klein meisje ten opzichte van deze grote beer van een vent.

Ik knapte haast van geilheid en draaide me om en liet me op mijn knieën zakken. Ik keek met grote vragende ogen omhoog. Ik kende de uitdrukking ‘zaadvragende ogen' en ik heb dit altijd opwindend gevonden, het idee om met je ogen te vragen om geneukt te worden. Ik probeerde zo te kijken. Hij knoopte zijn broek los die nu op zijn enkels zakte en ik gleed met een hand in zijn boxershort. Wat een heerlijke warme lul, kon ik deze wel hebben?

Ik slaakte een klein kreetje en streelde hem van boven tot onder. Toen ik hem wat steviger vastpakte en zijn voorhuid over zijn eikel stroopte voelde ik dat hij steeds harder werd. Ik stroopte al huppelend onder de sterrenhemel mijn broekje en slip naar beneden en stopte even om er uit te stappen, ik voelde de zwoele buitenlucht langs mijn schaamlippen wat me nog geiler maakte. In het donkere tuinhuis moest ik op de tast mijn weg vinden tot ik voelde dat Dirk's vader mij van achteren greep.

Zijn lul drukte tegen mijn billen. Hoor haar schreeuwen als de twee lullen haar tegelijk neuken. Een trio met haar vriend en zijn vader.

Samen met zijn vader neukt hij zijn vriendin. De twee vrienden geven een Thaise hoer een dubbel penetratie. Een geil pijpend Japans tiener meisje. Trio sex in de nederlandse bossen. Knijpend in haar billen neukt hij de slet die zijn vriend Terwijl zijn zwarte lul de buurvrouw neukt pijpt zij de b Pijpen en neuken tot de sperma uit zijn penis spuit. Geile milf hard anal geneukt in trio. Pa aan een pilsje en ik aan een portje en ik had alleen een rokjeen topje aan,ik had geen slipje aan gedaan.

Hebben wij nog wat hartigs bij ons,vroeg ik,ja hoor in de koelkast ligt genoeg,zei hij en ik naar binnen. Ik maakte wat hapjes klaar,deed edze op een schaal en ging naar buiten. Ik stond naast jem,lekker dat het nu zo rustig is,hë,zei ik,ja zei hij en ik voelde een hand langs mijn benen gaan.

Dan kunnen ze ook niet zien dat ik dit doe,zei hij en gleed verder. Ik deed mijn benen wat uit elkaar en hij begreep het en daar vond hij mijn kutje,mijn nattekutje. Je hebt geen slipj aan ,zei hij wat geil, is dat.

Ja hé zei ik,van Rob mag ik op decamping ook nooit een slipje aan hebben en vaak thusi ook,speciaal wanneer wij vrienden hebben of wanneer jullie er zijn. Hij vindt dat spannend dat hij het weet dat ik in mijn blote kont loopt en daarom moet ik ook altijd tegenover hem zitten en kan hij mijn kutje zien wanneer ik mijn benen wat uit elkaar doe.

Goed dat ik dat nu weet ikzal dan naast hem gaan zitten dan zie ik je kutje ook wat,zei hij en liet eerst twee en toen die vingers mijn kut binnengaan. Ik dnek dat wij het maar niet laat moeten maken om naar binnen te gaan,stelde hij voor want ik ga jou eens flink neuken meid,dat wil ik ook,zei ik en maakte zijn broek open en haalde zijn lul er uit. Wat is hij ook lekker dik,zei ik,Rob heeft het niet van een vreemde. Het was een uurtje later toen ik naakt op bed lag en mijn schoonvader zijn lul lekker diep en hart in mijn natte kut schoof.

Je bent al net zo felle neuker als Rob zei ik,heerlijk om zo ge pakt te worden en hij neukte mij geweldig klaar. Heerlijk zo natte vette kut,zei hij en zo ;lekker strak en hij ramde goed door en daar spoot hij zijn lading diep mijn vette kut binnen en ik kwam er gelijk achteraan klaar.

Ben jij weleens achterin gepakt,vroeg hij toen ik met zijn vette lul lag te spelen en hij met mijn kutje bezig was. Je bedoelt in mijn kontje,vroeg ik,ja zei hij,ja gelukkig wel ,mag ik dat eens,vroeg hij ma wil dat niet en het lijkt mij zo heerlijk geil in zo strakke tunnel.

Ik ging op mijn knieën en bood hem mijn kontje aan,ga maar lekker te keer,zei ik,ik heb al veel palen in mijn kont gehad en ik vindt het heerlijk en hij nam mijmet lange halen te pakken.

2 lullen in een kut schoonvader neuken

Sex spotkania nl vrouw zoekt masseur


2 lullen in een kut schoonvader neuken